Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Csepel,most jött meg a pénz.
Valószínúleg holnap megkapod.
11.ker postai családi jött!
inkább holnap lesz, mert 2.-a pont péntek volt.
mert ma kerdeztem a postast es azt monta hogy nincsen nala a felesegem szulesi penze lehet csak nekem nem ata ide
sziasztok segitcsget kernek toletek 2-an utaltak a cimemre a szulesit akkor postan mikora erkezne meg hozznam ha valaki tugya irja man meg nekem mert szerintem tegnap itt kellet volna lennie
Én egyszerűen csak kértem az iskolában iskolalátogatási igazolást és beküldtem,de a MÁK.nál is adnak nyomtatványt hozzá ha bementek,sorbaállni se kell érte. Így jártatok ti is ezek szerint?
Tegnap én is kérdeztem kétszer is hogy a családit szeretném számlára kérni mi a teendő,de senki nem válaszolt! Személyesen nen tudok bemenni mert Pesten lakom és a családi még Miskolci MÁK-hoz zartozik,ott lett eredetileg igényelve. Mit küldjek el postán? És folyamatos lesz-e,azaz jövő hónapban megkapom rendesen? Nem csúszik emiatt?
ha 20-a előtt küldöd be hogy változás van akkor jövő hónapban már a számládra megy.
tulajdonkèppen egy nyomtatványt szoktak helyszinen kitöltetni..de ha erre nincs mód írsz egy pár sort.
felkell tüntetni a TAJ számodat, bankszámla számod és hogy a postai utalást nem kéred tovább hanem a megadott számlaszámra kéred tovább.
Ja, es ugyan ez volt az egyszeri anyasagival is :(
Inquisitor ez valtozott, mert a szamlank a ferjem neven van es hatarozatot kaptam, hogy arra nem utaljak csak a sajat nevemre szolo szamlara vagy igazoljam, hogy rendelkezek a ferjem szamlaja felett. Nem akartunk a bankba sorban allni, igy nekunk postan kuldik.
Sokan nem tudják,vagy elfelejtik,hogy a 16 évet betöltött gyereknek igazolni kell augusztus végéig ,hogy nappali tagozaton tanul,ha ez nem történik meg,leállítják a családit! Nem lehet hogy ez a helyzet nálatok is?
Számlások nem kapnak?? mert nekem bank kártyám van és anyukámnak is szintén, de még ö se kapot semmit :/
Tegnap megkérdeztük este a főpostán,ma már hozzák a csp.-t!
Tegnap én is kérdeztem kétszer is hogy a családit szeretném számlára kérni mi a teendő,de senki nem válaszolt! Személyesen nen tudok bemenni mert Pesten lakom és a családi még Miskolci MÁK-hoz zartozik,ott lett eredetileg igényelve. Mit küldjek el postán? És folyamatos lesz-e,azaz jövő hónapban megkapom rendesen? Nem csúszik emiatt?
Még semmi :( akkor nem is kapunk már?? Vagy megvonták??
Igen ezt olvastam. Telefonon nem adnak infot csak személyesen a megyei munkaügynél
Sajnos mi sem kaptuk meg továbbra sem :( Mindenki hallgat a dologról.
Szia! :-) Ma már illenék! :-)
Szia Renike!
Van itt egy júliusi cikk, erről lenne szó? [link] Egy telefont megér! :-)
Szia. CIB-bank, és semmi, azóta sem. Se a kicsire se a nagylányra.
OTP -sek. Valaki kapott azóta családit??
Csak személyesen külön nyomtatvány van hozzâ. Onnan tudom én is most intéztem nem rêg. Nekem a következőt oda küldték
A leggyorsabb út ha személyesen beviszed és intézed nekem ahogy bevették felkerült az iktatóba és utàna màr odaküldték a pénzt. A posta nem jó,valakinek hónapokig intéződik.
Sziasztok! NEM kell, hogy az ő nevén legyen a bankszámla! A feleségemnek és nekem közös bankszámlánk van (egy hitel miatt), és a bankszámla az én nevemen van - mivel a bank szerint egy számla jogilag csak egy ember nevén lehet... Max kedvezményezett lehet a feleségem. A családit ő igényli, mivel a fia(m) az előző házasságából van! Ettől függetlenül a MÁK simán ráutalja már sok éve... Igaz, most mi sem kaptuk meg. Érdekes, mivel nálunk a "gyerek"már 17 éves múlott és még nem kértek be soha semmit, a jelenlegi sulijában is már 11. évfolyamra jár... Ha a héten nem jön a zsé akkor utánanézünk. Üdv!
Sziasztok.nem családis kérdés.van itt olyan szülő akinek a gyereke kap ösztöndíjat, "ÚT SZakmaválastáshoz" névvel?? Megkapta már a pénzt?? Köszönöm ha válaszol valaki :)
lekellene másolnod a bankszámládról szóló papirt hogy azt tényleg te használod és a te neveden van. valamint írni egy pár sort hogy pl postai utalványról szeretnéd bankszámlára kérni az utalást. nagyon fontos hogy a TAJ számodat tüntesd fel mert az alapján tudnak azonositani és megtalálni a rendszerben.
ami még nagyon fontos hogy ha tudod még a héten ezt tedd meg mert a feldolgozási idö 21 nap és ha még most beküldöd már jövő hóbapban a számládra érkezik az utalás.
remélem tudtam segíteni neked.
próbáld meg pontban 8-kor inditani a hívást és a 21-est beütni azonnal kapcsol mert ha megvárod mig elmondja a női hang miket választhatsz tényleg más lecsekkolja a vonalat ..tapasztalat.
További ajánlott fórumok: