Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Azt írtam igen.... Ebből arra akartam célozni,hogy én még nem kaptam még pedig MKB bankos vok...
Bocsáss meg de ezzel nem értek egyet én ugyan k&h vagyok és nem kaptam meg még a pénzt de van bank ami jóvá ir szombaton és ő igy megkaphatta ugyanis a jogszabály szerint minden hónap első munkanapján kötelesek utalni de legalább 3.-ig és az péntek volt nem hétfő.
Sziasztok! Megdöbbenve olvasom, hogy mi megy ezen az oldalon...
Évy26-minden MKB bankos megkapta tegnap a családit!
Miért nem értitek meg, hogy az államkincstár minden hónap első munkanapján utál? Az államkincstár a kifizető oldalon nem csatlakozott a giro2 rendszerhez, csak a befizető oldalon. Emiatt a családi, gyes stb.... csak a következő munkanap kerül a számlára. / Kivéva, ha a bank jóváír hétvégén /
Májusban 2-án fog utalni, tehát a számlások 3-án reggel fogják megkapni a pénzüket.
Kérlek benneteket, hogy ne ezen vitázzatok! Olyan sok szép dolog van az életben, ami így elmegy melletetek! Szép az idő, sétáljatok nagyokat a gyerkőcökkel, olvassatok, ne keseregjetek folyamatosan......
Jó reggelt csak most szólok és nem rosszból csak hogy tudjatok rá készülni JULIUS ugyan ez lesz!
Milyen csúszás? 2.-án utalnak, 3.-án a számlán van.
Tavaly február, március és november elseje is vasárnapra esett.
Miért lenne emiatt csúszás? Egyáltalán, milyen csúszás?
2-án utalnak, 3-án a számlán van. Ez így teljesen normális.
Kicsi kincsem, ha nem vagy 18 éves, be sem regisztrálhattál volna ide.
Drága gyermek,érettségire nagy szükség van még a helyesírásra,úgyhogy inkább ülj le tanulni.
Én MA semmit nem kaptam pedig MKB bankos vok... Érdekes.....://
En ugy tudom 3bank ir jova szombaton.
Nem tudom hogy van-e sajnos, mert smst se kaptam de lattam hogy sokan irtak hogy valaki meg kapta ma, azert kerdeztem hogy van -e olyan aki meg kapta abbol a bankbol -e vagy abbol senki se kapott
Ott van szombaton jovairas?
Szep estet nektek senki nem
kapott csaladit az unicreditbe ?
Nyugodalmas jo éjszakát kívánok mindenkinek.
Ahogy mondod! Azon a héten csak kedden lesz jóváírás.
a kártyások után 2 nappal kapják a postások...úgyhogy hétfőn-kedden tuti nem lesz postai, csak szerdán
Szerintem meg pont a bankon múlik, mert az MKB-nak is ugyanúgy utalt a Kormànyhivatal.
Mi lesz akkor Májusban 1-je Vasárnapra esik.Ráadásul ünnep is akkor csak 2-án utal a Kincstár és mire a Bankok jóváírnak akkor megint lesz legalább egy nap csúszás.
Mkb családi ma rajta volt 4ei jóváírással.
Szia! Hétfőn remélhetőleg, nincs szombati jóváírás.
Megjegyzés: Nem a bank hibája, hogy nincs rajta a pénz a számlákon. A mák ha úgy utalt volna akkor most mindenki vagy sokan örülnének, de nem. Remélem feljebb is örülnek, hogy jól kicsesztek az apró néppel, sajnos nem először és valószínű nem is utoljára.
De miért? :( Fhb eddig szombaton is jóváírt. Nem ez az összeg a "megváltás", de a pénztárnál is akkor kell fizetni, amikor a kasszához érünk. Ez a van itt pénzed, de nem kapod meg játék...
Fhbs vagyok.eddig mindig jóvá írt szombaton.biztos hogy csak hétfőn lesz?
Sziasztok!Fhb banknál kapott ma valaki csp.gyest?
Erste,k&h,otp,fhb,takarékszövetkezet,unicredit,budapesten hétfőn kapjuk meg.
Köszönöm szépen a válaszod! :)
Sziasztok ,Budapest Bankról tud valaki mondani valamit hogy rajta van e?
Szia! Hétfőn vagy kedden.
Sziasztok! Egy kérdésem lenne,hogy akik postán kapják a csp-t,gyes-t,azoknak mikor hozza a postás? Válaszokat előre is köszönöm! Szép napot!
További ajánlott fórumok: