Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Csak hétfőn lesz kártyán.
2016.08.29-én rajta lesz a kártyán.
Borsodban 26-án utalják és hétfőn a kártyán van. Mindjárt át másolom a teljes kérdésem amire ez vikt a válasz.
Nem a MÁK hatásköre már régóta a csp.
Nekem az államkincstár biztosra mondta hogy csütörtökön fognak utalni ami pénteken lesz levehető!
Mondjuk én akkor sem fogok és a családom éhen halni ha ebből csak hétfőn lesz
Kecskeméten kapott már valaki Erzsébet utalványt?
Sziasztok!
Nálunk is ma horták az utalványt,de a mi postásunk csak pár darabot hozott ki igy én majd csak holnap kapom és még sokan pedig itt van a postán.
Sziasztok
Valaki írta, hogy Újpesten tegnap kapott Erzsébet utalványt. Mások is megkapták, mert nekem nem jött még :-(
Nyíregyházán most kaptam meg az Erzsébet utalványt.
Most kaptam meg az utalványt Pécsen!
Most jött erzsi utalvány Miskolc családit meg hétfőn hozza a postás.
Helló.kapott már valaki Bp.20k.Erzsébet utalványt?egyáltalán ki postázták?köszönöm.
Tisztelt Kis Ibolya!
Kérdésére tájékoztatom arról, hogy a lakcímes utalás 08.24-én, a banki utalás 08.26-án történik.
Üdvözlettel:
Papp Mária
főmunkatárs
Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály
Családtámogatási Osztály
4026 Debrecen, Hatvan u. 15.
Telefon: +36-52-516-200
Fax: +36-52-516-391
E-mail: papp.maria@kh.allamkincstar.gov.hu
Én ezt kaptam ma!
Csak vicceltem...
Láthatod, van aki már ma is a postástól várja a pénzt, de az még maximum csak csekkeket fog hozni:-)
Jóvanna :D Nem csoda itt már;) A lényeg a hétfőn van :D de igen valószínű azért lesz aki a postást kergeti holnap!! :)
Köszi, legalább most is okosabb lettem egy kicsit! ☺
Sziasztok valaki biztosan tudja mikor lesz a számlásoknak családi pótlék? A postások tavaly hamarabb kapták mint a számlások.Mindenki találgat de sajnos a hétfő biztosabb.Nincs a fórumba olyan emberke aki az Állam kincstárnál dolgozik hogy végre megnyugodjon mindenki azért nem értem miért titok az utalás napja.Persze a neten megtalálható de valaki mindig másképp tudja hallja.
24+2, az 26, ami péntek:-)
Látom megzavartak a számok téged is:-)
Akkor lesz, ha a kezedben van.
Bár bizti lesz olyan, aki már holnap el is költötte a családit:-)
Azért, mert a 4 órás GIRO rendszer nem vonatkozik az ilyen pénzekre.
Sziasztok! Az biztos, hogy ezen a héten utalnak! Én csak annyit nem értek ( ami nem csak a mostani utalással kapcsolatos) hogy hogy lehet az hogy minden banki utalásra vonatkozik már a 4 órás átfutási idő...a családin illetve a gyesen pedig ülnek még egy napot az utalás után?!
Sok embert megzavart latom az utalas idopontja!Az valoban 24!De ekkor indul a penz ami meg 2munkanapot vandorol!Ami ugye a csutortok-pentek igy a kezhez kapas a HETFO!Aki mast irogat ide az hivja fel a teruleti postat es hallani fogja elsokezbol!En is orulnek ha holnap kapnam de sajna nem fogom!!
Szia.
Az a része igaz, hogy előbb utalják. Ami biztosnak tűnik, hogy jövőhét hétfőn levehető a számláról, persze vannak kivételek, akik az azt megelőző szombaton hozzáférhetnek.A postai utalvánnyal érkezők is hamarabb kapják.
Én most hallottam egyik ismerősömtől h lehet előbb lesz csp olvasta a facebookon... Mi igaz ebből? Van aki tud biztosabbat? Bár én sulira már bevásároltam, én nem is tudtam h idén is előbb jön a szeptemberi csp
Te aztán tudsz hülyíteni hallod e holnap sem lesz semmi.
Nem értelek, hogy miért kell butaságokkal oltani másokat. Olyan butaságot írtál a holnappal kapcsolatban és az utalással, hogy azt még te sem hiheted el. Több korrekt ember már bemásolta és leírta, hogy mikor miképpen lesz a kifizetés, erre jössz te, aki megálmodja, hogy holnap lesz meg a héten.....Ne bolondíts másokat, mert ezzel nem segítesz másokon.
Oo ez hamar kiderül a miuccánkba kezd a postás 8 körül ha reggel hozza vagy még a héten akkor jelzem;))))
Héten vÁrni ! Az elobb ez lemaradt :)
Na felhívtam a Postát!Pécs gyerekvedelmi tegnap,illetve ma osszák!Családi postai kifizetés HÉTFŐ!!!! Gondolom a csp egyseges az egész orszában,igy nem kell a béten
További ajánlott fórumok: