Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Mókusss, inkább menjünk aludni, én is ezt teszem! Ha valakit nem tudsz meggyőzni az igazadról, akkor reggelig is képesek szapúlni, hidd el, ez tapasztalat! Sziasztok! Hétfőn, Családi! :-)
Engem lehet kóstolgatni, nem hatsz meg vele. Viszont hogy már hülyének is nézel az már téged minősít
Avassuk szentté. Na a szobrot kérném az udvarom közepére 😂 és én kit Istenítsek? Azt aki más életét szólja le vagy azt aki olyan szinten vájkál más anyagi helyzetében hogy még adatok hiányában is ki tudja számolni hogy mi miatt kér kölcsön valaki?
Én értem, te nem fogod fel, amit mondunk.
Menj, gyújts rá, hátha jobb lesz.
Vannak nálad rosszabbak, senki nem tagadja. de te se vagy épp jó anya, ha nem is fogod fel.
Ha kevés a pénz, nem veszek cigit, de a gyerek az első. Ugyanis a cigi luxus, nyáron egy fagyi nem.
Tényleg? Látom sikerült megérteni
Ja és addig még ezek így vannak, nem érzem magam rossznak. Ha meg valaki mást mond hát pont lesz@rom. Mert a szar anya hogy hol kezdődik, tudnék neked mesélni
Avassunk szentté. mert nem éheznek a gyerekeid?
Bocs, de ez nem hatalmas teljesítmény, hanem alap.
A cigi is gáz, ha a gyerek rovására megy, mint nálad.
A férjem erős dohányos volt napi 2 doboz simán elment,mikor a fiammal terhes lettem ő lemondott a dohányzásról.Kiszámolta,hogy havonta mennyi pénzt költ cigire,saját maga is ledöbbent.
Ami mindenképp kell, megvan. Kirándulások stb. Bocs hogy a gyerek megérti, tényleg. Nyílván szar anya vagyok mert elfüstölöm a pénzt .de tudod mit? Ezek ellenére a gyerekeim nem járnak koszos rongyos ruhákban, nem néznek ki anorexiásként és nem követelőznek.
Ja akkor már lassan ott tartunk hogy te veszed a cigit. Értem. És a munkanélküli emberekkel mi van? Meg a sok füstössel? Vagy csak a cigi gáz?
Tőlem cigizhetsz, de a gyerekedtől füstölöd el a pénzt. Tudom, hogy nehéz belátni, de így van.
Logikus, hogy több maradna, ha nem cigiznétek, nem?
mert beállítod magad, mint szuperanya, és leírod, hogy a cigi fontosabb a gyerekednél. A hazugság nem szép dolog.
Mit mondasz a gyerekednek? Nem fagyizhatsz, mert anyának cigit kell vennie? Vagy hazudsz neki?
Munkabérnek? :))) Munkabérnek azt nevezik, amiért megdolgozunk. Lehet, hogy szolgálati időre gondoltál.
Van drogos, alkoholista stb. Én meg ,,csak,, cigizek. Hát nem is tudom mi lesz
Szerinted a gyed honnan van? A levonás kb. papíron létezik.
És ez neked miért is fáj?
Az hogy ki adja be ki nem, mindenkinek szíve joga eldönteni. Szerintem
Ja nem. De a gyedből nem vonnak semmit szerinted? Nem viccből tekintik munkabérnek
Nikotinfüggőség. Valami újat mondtam? :)
Tudsz számolni? Számold már ki, mennyit költötök havonta cigire.
Onnan indult az egész vita, a bölcsibe adásból.
Ha jól tudom, egy doboz cigi kb. egy ezres. Ha mindketten cigiztek, akkor igen, lehet, hogy pont a cigin múlik a "jólét".
Te már nagyon tudhatod. Kedvencem mikor általánosítás van
Mivel nem dolgozol, többek közt én is, igen. És az az anyuka, akiknek bölcsis a gyereke, mert dolgozik.
Semmi baj, hogy te válaszóltad meg a válaszom, mert itt már több pontban is egyetértünk! Szépen és érthetően fogalmaztál, tele igazsággal! Köszönöm! :-)
A bölcsit szóba sem hoztam, és szavaiddal élve nekem meg az ilyen emberektől szakad le a pofám. Mert majd pont a cigin múlik a jólét mi?
Aki bagózik, akkor is megveszi, ha az utolsó fillérjét kell rákölteni, ugyanis SZENVEDÉLYBETEGSÉG és függőséget okoz.
A magánügyeket nem szokás neten megosztani. Ha megosztod ne csodálkozz, ha lesznek reakciók.
Ugyanolyan a kocsmázós, mint te, a saját függősége fontosabb, mint a gyereke.
További ajánlott fórumok: