Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Itt van h előbb utalják a decemberi cspt,gyest stb.
[link]
Így van,kint a hivatalos info
Családi pótlék,gyes és egyéb ellátások.. ez a csoport neve,aki úgy gondolja csatlakozzon,privát csoport a facen. Ott talán több infó jut el az emberhez
Megnéztem gyorsan...dec 22 írják jóvá..postás dec 22-23 viszi.
Egy facebookos csopiba ki lett írva hogy december 21-én utalják a dupla családit...ha jól emlékszem a dàtumra
1: Nem szép dolog más pénztárcájába kutakodni.
2: Elvileg itt felnőtt, gyermeket nevelő, felelősségteljes szülők vannak, akik tudnak dönteni, beosztani, rangsorolni.
3: Sokan dolgozunk, ergo kapunk fizetést január elején.
De kötekedsz honnan tudod ki hogyan él és hány gyermeket nevel
Akkor ne tedd koccolj le innen!
Kint a hivatalos infó az előre hozott utalasról.
Sziasztok!
Nem akarok kötekekedni,nem is fogok.
1 hete kaptunk családit,már azon agyaltok, lesz vagy sem még egyszer!?
Januárban semmit sem kapunk.
Tudom, hogy nehéz,de január 2.-án is kell adni enni a gyereknek.
De,nem kötekedni akarok!
Olvasni értelmezni tavaly is ugyanez volt kiirva majd 15 én fogják átirni
Úgy legyen!Csak az a furcsa hogy eddig minden évben úgy volt feltüntetve hogy igen decemberben 2szer utalnak de most nem.
És nem látom semmi hiteles fórumon/oldalon sem hogy így lenne idén is pedig ilyenkor már be szokták harangozni.
(Lehet hogy csak én vagyok ennyire gyanakvó és bizalmatlan)
12 éve igyvan majd hónap közepe felé rakják ki ez lassan egy éve lett feltéve
Szia.
Tudom hogy eddig ìgy volt,de most az államkincstár oldalán nincs fent..az van hogy január 3
[link]
Az anyaságit a családival utalják egyszerre
Sziasztok. Tudom, hogy nem ide való,de teszek egy próbát :) jelenleg Álláskeresésin vagyok. Azt mondták, hogy decemberbe még kiutalják a decemberit is. Valaki tud erről valami infót, hogy kb mikorra várható?
December 21-én lesz a következő utalás elvileg valaki tud már pontosat?
Sziasztok. Ha igénylem az anyasági támogatást és postai úton kérem kb mennyi idő?
Sziasztok tegnap be telefonaltam valami rendszer hibat mondtak ki postazak amenyivel kevesebbet kuldtek
Kecskemétre hozta a postás a családit
Elvileg családiból nem foglalhatnak, de itt ugye maga a számla van zárolva, én ezért kértem át postára, tisztább a dolog! Amúgy igen, vissza kell adják a pénzt, csak ez egy kb másfél órás procedúra, míg mindenki jóváhagyja a központból is
Lenne egy kérdésem . Férjem kártyárjára inkaszot tettek. Megy majd ra a családi potlék az én nevemre de az ő kartyajara utaljak,azt ha vemegy a bankba kiadjak??
A TB a Nav-hoz tartozik, a családi az Államkincstárhoz. Nincs összefüggés. Egyébként a TB-t 6 havi nem fizetés után függesztik fel. Szóval ott nagyon elszúrtak neked valamit.
Sziasztok! Esetleg van valaki Szolnok megyében, aki nem kapott a tegnapi nap folyamán családit?
Sziasztok! Van itt olyan anyuka,aki kap üzemanyagtámogatást?
Köszönöm szépen a válaszodat! 🙂
Igen azt szeretem volna írni csak ahogy el kezdtem írni el küldte meg zavarodott a telefonom.Tehát a kettőnek nincs köze egymáshoz.
További ajánlott fórumok: