Mikor eshetek teherbe egészséges babával szülés után? (beszélgetés)
Sajnalom a pici Emmat. Neked sem lehetett konnyu hisz mar kozel voltal hogy kezedbe tartsd. :(
Mar ket hete haza koltoztem Magyarorszagra. Ami segit egy picit mert a testveremmel vok. Haza hoztam a picimet. Anyukamhoz akartam betenni.. de nem tudok elvallni tolle. Itt van velem, itthon. 24 oraban gyujtunk gyertyat es es nem tudom kivinni a temetobe. Szerintem nem is fogom. Marad velem. Persze az uram meg nem tudja.. de nem is erdekel mit szol hozza. Sajnos meg most sincs olyan nap amikor nem akarok utanna menni. Nagyon hianyzik. Tokeletes eleteros baba volt. A vilagot jelentette nekem. Soha nem gondoltam volna elotte hogy a legnagyobb szerelmet a sajat gyermekunk jelenti. Ures vok nelkule.
Édes Istenem, kiráz a hideg a szavaidtól. :( Először is őszinte és mély részvétem szeretném kifejezni. Hidd el, tényleg őszintén mondom. Tavaly november 13-án elvesztettem a kislányomat. Ugyan én még pocakban, de hidd el, elég megrázó dolog a terhesség végéhez közeledve egy egészséges magzatot elveszteni, majd megszülni és holtan tartani a karjaidban... Szóval őszinte a részvéte nyilvánításom.
A másik viszont az, hogy tudom mondhatunk ilyenkor akármit, de NE! Ne gondolj ezekre, amikre gondolsz! Eszedbe ne jusson ilyeneket írni, hogy "utána menni". Szegény kicsi lelkének szerinted ez mennyire fáj, amikor Te ilyeneket gondolsz, írsz? Kicsi lelke keservesen sír, mert Ő mosolyogni szeretné látni az Anyukáját. Azt szeretné, hogy az Anyukája szeretettel emlékezzen rá és napról napra egy picit, de mindig egy picit jobban próbálja elfogadni, hogy ennek valamiért így kellett történnie. Isten nem vesz el! Magához hívta, mert szüksége volt rá és úgy érezte, erős leszel, hogy ezt elviseld. Ha Isten így vélte, akkor így is van, csak hinned kell a saját erődben! Isten mindig úgy dönt, ahogy kell, sosem veszthetjük benne reményünket. Nagy valószínűséggel már tervezi, hogy mikor küld Neked "vigaszt" egy újabb kicsi lelket, de ahhoz előbb muszáj egy picit talpra állnod. Nem egyik pillanatról a másikra, én tudom, hogy az nem lehetséges. De minden nappal egy picikét. Ne fájdalommal, hanem szeretettel emlékezz.
Nézd én ezt a nyílt levelet a kislányomhoz írtam a történtek után:
Kitartást kívánok Neked! És azt kívánom, hogy az új kis lélek akkor érkezzen meg hozzád, amikor már jobb lelkiállapotban leszel és kész leszel rá, hogy fogadd Őt! <3
A hideg is kirazott:-(
Annyira sajnalom:-(
En nem is tudom mit tennek a hulye szomszeddal,remelem egy eleten at mardossa a buntudat
Akár azonnal.
Ismerősöm és tesója között 11 hónap van...
De az orvosok azért nem ezt javasolják. 1 évet érdemes várni. A szervezetnek is jár a pihenés, regenerálódás.
A baba egészsége nem ettől függ, de vannak azért optimumok...
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő után estél teherbe az első babával?
- Mennyi az esély rá, hogy teherbe eshetek?
- Mikor jó, egészséges szülés után újra teherbe esni?
- A 28 napos ciklus alatt bármikor teherbe eshetek?
- Teherbe eshetek?
- Nem értem: azt olvastam, hogy ha mindkét fél egészséges akkor is csak 20% esély van a teherbeesésre egy hónapban.Miért nem 100%?