Mikor (autót) vezetni tanultál, te is sokat hibáztál? (tudásbázis)
hát az élet sokszor szól közbe
na majd most :D
Akkor jöhet a második lecke!
A lámpánál azért nem tudsz elindulni mert akkor akarod megmozdítani az autót amikor a közvetlenül elötted álló már megmozdul! De ez már kédő ,és igyekeznél utánna mert hát mitszolnak mögötted a többiek, és máris lekaptad a lábad a kuplungról.A helyzet az hogy akkor már el kell kezdened felengedni lassan a pedált amikor a sorban elötted 3.-4. autót látod megmozdulni, és igy tudsz lassan szinte egyszerre megmozdulni az elötted állóval. Marad időd csusztatni! A másik trükk , hogy úgy állj meg hogy még lásd az elötted álló autó kerekeit.Ez neked is ad helyet a pici előre mozgásra és ha lerobban az elötted lévő könnyen kitudod kerülni.
Van kérdés?
a szerencsés gazdasági helyzetre való tekintettel semmi sincs... ha kell kocsi apuét kérem kőccsön..
de egy amcsit nem hiszem hogy fent tudnék tartani..
marad valami használt, használható japán gép ami hűséges kicsi gazdijához :) pl a békaszemes Civic :)
Sajna nekem már csak 9 órám maradt, lenyúltunk párat a rutinra, remélem ez is elég lesz..
Az a szerencse, hogy imádok vezetni, nagyon meg kell erőltetnie magát, hogy elvegye a kedvem:)
szépségesencsudigyönységes :DDDDD
jó ízlésre vall :)
Igen, ez a baj, hogy egyre hülyébbnek érzem magam...
Köszi a választ.
na igen :D az is igaz :D kivétel persze akad de az csak szabályt erősít :D
nem beszélve a tuning SUV-ről.. pl ML merci AMG verziói.. X5-ös bömös "M-estíve"
olyan mint kafferbivalyra rakétát szerelni :D
Szia!
Nekem is lenne egy kérdésem, ha lehet.
Most tanulok vezetni, eddig 7 órát voltam forgalomban, az oktatóm rendes, nem kiabálós. Viszont minden óra végén fél órán keresztül sorolja a hibáim, ettől teljesen kiakadok, és kedvem sincs már az egészhez. Én nem hinném, hogy ilyen rossz lenne a helyzet, ahogy előadja. Ez taktika lenne részéről, vagy tényleg bénább vagyok, mint gondoltam?
A terepjároknál tegyük hozzá : a méretéhez képest csekélyke agy vezérli..
Tetszik!
Nagy vonalakban :)
-busz, kamion: békés növényevők mint az elefántok nincs gond velük amíg nem szállsz szembe velük. jaj annak aki egy elefántbikával szembeszáll :D
- kisteher: viziló, aki messziről nem veszélyes összetűzésnél annál inkább
- terepjárók: orrszarvú, nagy, lomha de ki tud törni :D
- sportautók: nagymacskák, feltűnő, kecses és gyors
-veteránok: grizzly. van benne erő de nem fitogtatja :D
-sufni tuning mániás hülyegyerekek műanyag "csodái": keselyűk, hiénák mivel csak akkor tudnak érvényesülni mikor a nagy ragadozók nincsenek sehol mert erő az nuku :D
-családi sokszeméylesek: jávorszarvas. nagy randa de szerethető :)
- hétköznapi szedánok: antilopok, sokan vannak egyformák hasonló tudással
(stb stb. :) )
DEJÓ nekeeeed :O :O :)
na igen. a buszos "rakomány" bizony nem marad csendben :D
nekem van egy "vadon hierarchiám" az autókra,teherautókra :)
én amerikai autó b..zi vagyok. de ha olvastad az autós fórumot ezt gondolom tudtad :D
igen a hummer.. isten áldjon Schwarzenegger bácsi :D
valami ilyesmi lesz :))
nekem ez az amerikai stílus nem annyira a sajátom, talán egy hummer az, amit bepróbálnék
mert bőven az út felett vagy. más a perspektíva. valamiféle felsőbbrendűség érzés van bennem hogy ÉN VAGYOK A NAGY KAKAS :D kivéve mikor egy busz vagy egy kamion húz el XD
egy széles tengelyes platós Dodge Ram-ot meghajtanék kicsit. V8-as vadállat és akkora mint a "kis" Ducato :D
én sima Ducatót nyomtam, már az is komoly volt :))
van valami nagyon faja az ilyen nagytestű állatok vezetésében, de még nem tudtam pontosan megfogalmazni, mi :)
az új autó tényleg élmény :)
még a teher is :D volt szerencsém egy hosszított platós ponyvázott Ducatohoz. haaaj de imádtam vezetni :)
kipróbáltam, naggyon komoly! :) egy kis tank az a jármű
én szedánpárti vagyok, főleg városi forgalomban nemigen szeretem az ilyen suv-ket, mert sztm ilyen gyilkológépek (gyalogos, kerékpáros). de még sima szedánnal ütközésnél is kinyír mindenkit (nem véletlen, hogy ilyennel járt a stohl), de azért így vezetni nem rossz :)
Ki volt ez a kedves ember?
Holnap folyt köv, most megyek mesét olvasni!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted be kéne vezetni a magyar iskolákban is az egyenruhákat? Jó ötletnek tartanád az egyenruhát?
- Mikor és kitől tanultál meg főzni?
- Szerintetek fontos, hogy egy férfi tudjon autót vezetni?
- Tudsz 2 "szabályt", házi praktikát, vagy bármit, amit gyerekként tanultál meg, és a mai napig eszedbejut?
- Képezzük át magunkat, ha az amit tanultál, nem az igazi...
- Pszichológiát tanultál, segítenél?