Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
sziasztok!
most kedztem el én is szedni a dienille-t, eddig yasminelle-t szedtem kb másfél évig, de a libidom a 0 volt. az orvosom ajánlotta ezt a gyógyszert, hát kiváncsi vagyok a mellékhatásokra. a yasminelle-nél csak mellfeszülés volt az 1. hónapban, már az első szemtől. a dienille-től még semmi ilyesmit nem érzek,
sokszor olvastam, hogy nem kell a két fajta bogyó között szüntet tartani, nekem viszont az orvosom kifejezett azt mondta, hogy 7 napos szünet után ezt kezdjem el szendni, és nem kell kiegészítő védekezés....
kisérletezni kell azt tudom csak mondani, vagy maradsz a agyományos módszer az óvszer mellett esetleg van még a hüvely gyürü , kúp stb ma már rengeteg módszer áll a rendelkezünkre cska meg kell találni a számodr,a kényelmeset. A depresszió ismerős a dienillénél, nekem is elöjött nem is gyengén, rendesen világ vége hangulatom volt, minden apróságon elbögtem már magam, páromnak kivittem a haját már.A libidó teljes lecsökkenése se volt kellemes, egyáltalán nem kívántam a sexet. szinte egész nap elgubbasztottam volna a sarokban egymagam.
szerintem igen probálj meg egy kis szünetet hogy kitisztúljon a szervezeted, nekem 1 hónap böven elég volt hozzá.
Szia gina9 :) Köszönöm a sok információt,nagyon sokat segítettél elsőre is :)
De akkor tuti? :$ Nincs gond? Remélem igazad van :)
Egyébként is olyan típus vagyok,hogy mindig túl aggódom a dolgokat. De azért jó mindig mindenről értesülni többször,több helyről és stb. még ha igen,utólag is.
Köszönöm amúgy a sok tanácsot Panka21
Ha nem beléd élvezett, akkor azért elég kicsi az esélye a dolognak. Elvileg a bogyó az első naptól hat, gondolom ezt elolvastad. Az a vírus, amid van, a hányás hasmenős, kb magyar o. 50%át elérte, akiknek pedig eléggé kis részük terhes.
Ha ennyire reszketsz a dolgoktól, miért nem védekeztetek rendesen is? Vagy ha még úgysem, akkor miért élsz szexuális életet?
Amúgy zerintem elég kevés teszt mutatja ki 2 hét után a babaságot, de ehhez nem értek.
Nyugodj meg, és légy felelősségteljesebb. Amúgy a bogyó papírkáján ott van, h 1. naptól véd..
Két hét után milyen terhességre utaló tünetek vannak amúgy?
Áh valaki segítsen,mert nagyon aggódom :S Hiába volt egy negatív tesztem. 6 nap után amúgy a fogamzásgátló elég védelmet nyújt? De hát a srác nem is belém élvezett el :S Áh megőrülök!
Melyik a legjobb teszt? A MEDI-LAB jó?
Bár,a Maria Romed 99,9%-osról tudom,hogy nagyon jó.
De én az elsőt csináltam. Az jó?
Sziasztok! Én vagyok az ismét! Tegnap ezt írtam:
"Én most kezdtem el szedni a dienelle-t, előtte tri-regolt szedtem, most a 16. napnál járok. De amikor a 6. napnál jártam, akkor együtt voltam egy fiúval. De a vérzésem előtte 2 nappal múlt el. És ő nem is belém élvezett el. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi esélye van annak, hogy terhes vagyok?Utána nagyon sokat kezdtem enni, és majdhogy nem minden ritka mellékhatása előjött a gyógyszernek. Most pedig elkaptam valami vírust. Hányás, hasmenés. De ez valóban vírus lehet?(Egy tesztet csináltam azért 2 hét után, és az negatív lett. )Van okom az aggódásra?Ha valaki tud, segítsen!Köszönöm!"
DE MÉG MINDIG BORZASZTÓAN FÉLEK,MERT A HÁNYINGER MEGVAN MÉG!De ez a 4.napom lenne a vírusból.Akármilyen tapasztalatotok van még,írjátok már! :(
És az lehetséges amúgy,hogy ha csinálnék még egy tesztet,pozitív lenne? :S De már így is eltelt 2 hét.És az elsőt is most pénteken csináltam. ??
Sziasztok!
Én most kezdtem el szedni a dienelle-t,előtte tri-regolt szedtem,most a 16.napnál járok.De amikor a 6.napnál jártam,akkor együtt voltam egy fiúval.De a vérzésem előtte 2 nappal múlt el.És ő nem is belém élvezett el.Arra lennék kíváncsi,hogy mennyi esélye van annak,hogy terhes vagyok?Utána nagyon sokat kezdtem enni,és majdhogy nem minden ritka mellékhatása előjött a gyógyszernek.Most pedig elkaptam valami vírust.Hányás,hasmenés.De ez valóban vírus lehet?(Egy tesztet csináltam azért 2 hét után,és az negatív lett.)Van okom az aggódásra?Ha valaki tud,segítsen!Köszönöm!
Sziasztok
én is most kezdtem el szedni ezt a dienillet 9 napja szedem , de a libidóm az kb meghalt és nulla hüvelyi váladék ill kb ugy érzem magam hogy felvágom az ereimet
szerintetek lehet a gyógyszertől mert eddig én még nem szedtem semmilyen fogamzásgátló gyógyszert
8 napja szedem ezt a bogyót....nekem nagyon kijöttek a mellékhatások. Fejfájás, depi, dekoncentrálás, hasmenés. A dokinőm azt mondta, hagyjam abba.
Ha valakit érdekel 8 szem kivételével van teljes doboz Dienille és átadnám féláron.
Szia!
Én 4 hónapja szedem a gyógyszert és nekem sincs semmi bajon tőle:))) pedig 11 év után váltottam erre egy másik bogyóról.
Nekem annyi a mellékhatása, hogy többet feszül a cicim mint eddig.
Sziasztok!
1 hónapja szedem a Dienille fogamzásgátlót, és nekem semmi problémám vele...nem híztam, nem voltam rosszul, nem fájt a fejem, semmi mellékhatás...úgy látszik nekem beválik...rendesen meg is jött a menstruációm...és az egyetlen mellékhatás az volt hogy a mellem nőtt töle :)
gondoltam megosztom veletek...a pozitív tapasztalatom...a sok negatívval szemben :)