Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról? fórum

Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról? (beszélgetés)

2011. febr. 26. 17:02
Sziasztok! Mennyi ideig hat még a Dienille, ha abbahagyom? Előre is köszönöm!
169. Kittybébi (válaszként erre: 168. - Kisvirág1990)
2011. febr. 15. 19:51
Én is tartottam 7 napos szünetet, és nekem sem kellett védekezni:)!
2011. febr. 14. 14:16

sziasztok!

most kedztem el én is szedni a dienille-t, eddig yasminelle-t szedtem kb másfél évig, de a libidom a 0 volt. az orvosom ajánlotta ezt a gyógyszert, hát kiváncsi vagyok a mellékhatásokra. a yasminelle-nél csak mellfeszülés volt az 1. hónapban, már az első szemtől. a dienille-től még semmi ilyesmit nem érzek,

sokszor olvastam, hogy nem kell a két fajta bogyó között szüntet tartani, nekem viszont az orvosom kifejezett azt mondta, hogy 7 napos szünet után ezt kezdjem el szendni, és nem kell kiegészítő védekezés....

2011. febr. 11. 07:20

kisérletezni kell azt tudom csak mondani, vagy maradsz a agyományos módszer az óvszer mellett esetleg van még a hüvely gyürü , kúp stb ma már rengeteg módszer áll a rendelkezünkre cska meg kell találni a számodr,a kényelmeset. A depresszió ismerős a dienillénél, nekem is elöjött nem is gyengén, rendesen világ vége hangulatom volt, minden apróságon elbögtem már magam, páromnak kivittem a haját már.A libidó teljes lecsökkenése se volt kellemes, egyáltalán nem kívántam a sexet. szinte egész nap elgubbasztottam volna a sarokban egymagam.

szerintem igen probálj meg egy kis szünetet hogy kitisztúljon a szervezeted, nekem 1 hónap böven elég volt hozzá.

2011. febr. 9. 16:03
kinek hogy, szerintem nem szabad másnak avéleményére alapozni azt hogy kezd el vagy ne kezd el szedni a gyógyszert hisz mindenkinek másképp hat a szervetetére. Van akinek bejön a gyógyszer nekem pl nem jött be, nálam a libidómat levitte 0-ra és csomo más mellékhatás is volt. A lényeg hogy Te magad probáld ki és döntsd el magad mert a szervezeted nem biztos hogy úgy reagál ahogy pl nekem.
165. Nyfül (válaszként erre: 163. - 3a92f8d690)
2011. febr. 7. 19:04
OKÉ! Hm... "lehetnél komolyabb". Biztos... Viszont tök mindegy,még ha nem is,akkor is utána kell járni mindennek (akár így utólag is). És ha úgy van,aggódni sem utolsó dolog... :|
2011. febr. 7. 17:49
Volt már valakinek vérzés kimaradás elmellett a cucc mellett?????
163. 3a92f8d690 (válaszként erre: 155. - Nyfül)
2011. febr. 7. 17:44
NEm vagy terhes.............. 21 évesen lehetnél komolyabb is........
2011. febr. 7. 10:30
Sziasztok!Én 5 hónapig szedtem Mercilont.Elmentem a következő rákszűrésre(minden évben megteszem) és egy másik doki Dienille-t írt fel nekem.Mikor megkérdeztem,hogy miért?a válasz az volt,hogy: "mert ez sokkal olcsóbb".Remek!A Mercilonnal sem voltak dúrva mellékhatások(1-2 apró),megvettem Dienille-t ,gondoltam próba szerencse :)de mióta a Dienille-t szedem(1 hete),fájnak a karjaim és lábam is :( apró lila-kék erek jelentek meg a vádlimon és a combjaimon,napról napra felfedezek újakat...23 évesen eléggé rémisztő ez számomra(nem tudom,de csak sejtem,hogy a bogyótól van,ugyanis korábban soha nem volt ilyen)az tény,hogy ülőmunkát végzek,de rendszeresen mozgok annyit,mint korábban is.Nagyon megijedtem,nem szeretném tönkretenni a testem:( annyira nehéz nőnek lenni,komolyan! Valakinek,hasonló panasz?Tapasztalat?
161. Nyfül
2011. febr. 6. 16:12

Szia gina9 :) Köszönöm a sok információt,nagyon sokat segítettél elsőre is :)

De akkor tuti? :$ Nincs gond? Remélem igazad van :)

160. 9e32886f4a (válaszként erre: 159. - Nyfül)
2011. febr. 6. 15:49
nálam ami kijött mellékhatás az első 2 hónapban: fejfájás, hányinger, zabálás, láb-hasfájás, pattanás, kemény depresszió,hüvelyszárazság, libidó teljes lecsökkenése, ha megnézed ezek sem a túl gyakori mellékhatásokban szerepelnek. Teszt, nos nem hiába van olyan ami az első 3-5 naptól kimutatja már 2 teszt is negativ lett, ha ennyire kételkedsz menj el nőgyógyászhoz, de szerintem felesleges útat teszel meg, de ha téged megnyugtat akkor mindenképp menj. A tüneteid hányás hasmenés pedig tényleg a virus lehet amit most már a lakosság javarészét érinti.Amúgy pedig ritka az a nő aki a terhesség első 2 hetében már hányást produkál. Szerintem csak beképzeled a dolgot :D
159. Nyfül
2011. febr. 6. 14:08

Egyébként is olyan típus vagyok,hogy mindig túl aggódom a dolgokat. De azért jó mindig mindenről értesülni többször,több helyről és stb. még ha igen,utólag is.

Köszönöm amúgy a sok tanácsot Panka21

2011. febr. 6. 12:51

Ha nem beléd élvezett, akkor azért elég kicsi az esélye a dolognak. Elvileg a bogyó az első naptól hat, gondolom ezt elolvastad. Az a vírus, amid van, a hányás hasmenős, kb magyar o. 50%át elérte, akiknek pedig eléggé kis részük terhes.

Ha ennyire reszketsz a dolgoktól, miért nem védekeztetek rendesen is? Vagy ha még úgysem, akkor miért élsz szexuális életet?

Amúgy zerintem elég kevés teszt mutatja ki 2 hét után a babaságot, de ehhez nem értek.

Nyugodj meg, és légy felelősségteljesebb. Amúgy a bogyó papírkáján ott van, h 1. naptól véd..

157. Nyfül
2011. febr. 6. 11:07

Két hét után milyen terhességre utaló tünetek vannak amúgy?

Áh valaki segítsen,mert nagyon aggódom :S Hiába volt egy negatív tesztem. 6 nap után amúgy a fogamzásgátló elég védelmet nyújt? De hát a srác nem is belém élvezett el :S Áh megőrülök!

156. Nyfül
2011. febr. 6. 11:03

Melyik a legjobb teszt? A MEDI-LAB jó?

Bár,a Maria Romed 99,9%-osról tudom,hogy nagyon jó.

De én az elsőt csináltam. Az jó?

155. Nyfül
2011. febr. 6. 10:40

Sziasztok! Én vagyok az ismét! Tegnap ezt írtam:

"Én most kezdtem el szedni a dienelle-t, előtte tri-regolt szedtem, most a 16. napnál járok. De amikor a 6. napnál jártam, akkor együtt voltam egy fiúval. De a vérzésem előtte 2 nappal múlt el. És ő nem is belém élvezett el. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi esélye van annak, hogy terhes vagyok?Utána nagyon sokat kezdtem enni, és majdhogy nem minden ritka mellékhatása előjött a gyógyszernek. Most pedig elkaptam valami vírust. Hányás, hasmenés. De ez valóban vírus lehet?(Egy tesztet csináltam azért 2 hét után, és az negatív lett. )Van okom az aggódásra?Ha valaki tud, segítsen!Köszönöm!"

DE MÉG MINDIG BORZASZTÓAN FÉLEK,MERT A HÁNYINGER MEGVAN MÉG!De ez a 4.napom lenne a vírusból.Akármilyen tapasztalatotok van még,írjátok már! :(

És az lehetséges amúgy,hogy ha csinálnék még egy tesztet,pozitív lenne? :S De már így is eltelt 2 hét.És az elsőt is most pénteken csináltam. ??

154. Nyfül
2011. febr. 5. 19:37
Köszönöm szépen gina9 :) Remélem én is,hogy úgy van... Az tény,hogy igen,híztam én is. De nincsenek egészen annyira tipikus tünetek. Az viszont tény,hogy az összes "Nem gyakori" mellékhatása bejött... :S
153. 9e32886f4a (válaszként erre: 152. - Nyfül)
2011. febr. 5. 15:13
én nem hinném hogy terhes lennél, főleg negativ teszt mellett. az hogy vannak mellékhatások az csak is a gyógyszernek köszönhető, az evés se mástól van hidd el, én 8 kg hiztam mikor szedtem.
152. Nyfül
2011. febr. 5. 09:26

Sziasztok!

Én most kezdtem el szedni a dienelle-t,előtte tri-regolt szedtem,most a 16.napnál járok.De amikor a 6.napnál jártam,akkor együtt voltam egy fiúval.De a vérzésem előtte 2 nappal múlt el.És ő nem is belém élvezett el.Arra lennék kíváncsi,hogy mennyi esélye van annak,hogy terhes vagyok?Utána nagyon sokat kezdtem enni,és majdhogy nem minden ritka mellékhatása előjött a gyógyszernek.Most pedig elkaptam valami vírust.Hányás,hasmenés.De ez valóban vírus lehet?(Egy tesztet csináltam azért 2 hét után,és az negatív lett.)Van okom az aggódásra?Ha valaki tud,segítsen!Köszönöm!

151. ovics (válaszként erre: 150. - Nikiti)
2011. jan. 17. 15:10
Egyértelműen attól van.
150. Nikiti
2011. jan. 17. 11:29

Sziasztok

én is most kezdtem el szedni ezt a dienillet 9 napja szedem , de a libidóm az kb meghalt és nulla hüvelyi váladék ill kb ugy érzem magam hogy felvágom az ereimet

szerintetek lehet a gyógyszertől mert eddig én még nem szedtem semmilyen fogamzásgátló gyógyszert

149. Kittybébi (válaszként erre: 147. - Tejübesz)
2011. jan. 13. 12:02
A változó mellfeszülés nálam is jelentkezik és néha fáj a fejem is, de amúgy nekem bevált:)
148. 9e32886f4a (válaszként erre: 147. - Tejübesz)
2011. jan. 12. 15:23
azonnal váltsd le a gyógyszert! A szervezeted nem bírja és késöbb sem fogja.
2011. jan. 12. 10:33
Hát én nagyon szenvedek a Dienille-től.. Azért csak végig szenvedtem a három hónapot. Tegnap vettem be az utolsót. Tapasztalatok: változó mértékű mellfeszülés... A gyógyszer vége felé már szinte elviselhetetlen.. Egyébként szemlátomást megnőtt.. Olyan szinten, hogy szóvá teszik a barátnők.. :) Ennyi pozitívum, amúgy iszonyatosan feszül. A 3 hónap alatt három tesztet csináltam mert tényleg mindenféle terhesség tüneteim vannak..hasfájás, hányinger, mellfeszülés... De negatív lett. Van olyan, hogy nem mutatja ki a teszt???
146. ovics
2011. jan. 12. 10:12

8 napja szedem ezt a bogyót....nekem nagyon kijöttek a mellékhatások. Fejfájás, depi, dekoncentrálás, hasmenés. A dokinőm azt mondta, hagyjam abba.

Ha valakit érdekel 8 szem kivételével van teljes doboz Dienille és átadnám féláron.

145. Kittybébi (válaszként erre: 144. - Kingashane)
2011. jan. 10. 18:06

Szia!

Én 4 hónapja szedem a gyógyszert és nekem sincs semmi bajon tőle:))) pedig 11 év után váltottam erre egy másik bogyóról.

Nekem annyi a mellékhatása, hogy többet feszül a cicim mint eddig.

2011. jan. 10. 16:35

Sziasztok!

1 hónapja szedem a Dienille fogamzásgátlót, és nekem semmi problémám vele...nem híztam, nem voltam rosszul, nem fájt a fejem, semmi mellékhatás...úgy látszik nekem beválik...rendesen meg is jött a menstruációm...és az egyetlen mellékhatás az volt hogy a mellem nőtt töle :)

gondoltam megosztom veletek...a pozitív tapasztalatom...a sok negatívval szemben :)

2010. dec. 16. 14:30
6 napja szedem a Symiciát a Dienille helyett eddig nem fájt a fejem még, nincs 1 mellékhatás se :)
2010. dec. 16. 13:30
7 hónapig szedtem a Diane 35öt. Helyrejött tőle a pattanásos bőröm. Nem híztam nem volt semmilyen mellékhatása. Aztán az orvosom javasolta hogy váltsak, mert erős gyógyszer, felirta a Dienillet. Híztam tőle 2 hónap alatt 3 kilót, kipattogtam és már 3 hónapja nem menstruálok. Még egy heti gyógyszerem van hátra aztán örökre elfelejtem, visszaállok a Diane 35re. Sok rosszat olvastam a Dienilleről és nekem sem jött be, ezért nem ajánlanám senkinek.
2010. dec. 10. 15:25
Elvileg 1 nap után hat, de célszerű többet várni? Előre is köszönöm:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook