Miért van mindig vitatkozás a fórumokon? (beszélgetés)
Ezek az emberek akik így kötözködnek, "Isten" őrizz,hogy ilyenekkel találkozzunk az életben...brrrrr
Elég majom van a munk.h. sajna,ott is elkell viselni a sok ....-ot.
De legalább igen a Fórumon lenne nyugta az embernek. Igazából sokszor úgy vagyok vele,hogy szánalmat érzek irántuk,hogy ilyenek...
Ez jó ötlet:)
Van néhány "nagy" név,ami fel tudnék sorolni-de nem szeretnék személyeskedni:)Már több fórumba beleolvasva kaptam fel a fejem a nevükön "Hát' ezek mindenütt ott vannak?"
Ez az életük.Szerintem jobb föléjük kerekedni azzal,hogy válaszra sem méltatjuk őket-bár néha harapófával a számban tudom csak megállni.
Valamelyik reggel éppen az egyik okostojás csámcsogott a naplójában egy illetőn.(Talán véletlen,de neki sincs dolga.Egész nap van ideje reagálni minden fórumra,tudásbázis kérdésre.)Naplója olvasótábora napról-napra növekszik.Jól kampányol...
Az okostojás inteligensnek tartja magát,látszólag az írásaiból is ez derül ki,de néha nagyokat hibázik.
Na ez a reggeli bejegyzése is egy ilyen volt,amit néhány perc múlva kitörölt.Azt nem tudom,hogy a híres nagy inteligenciája tört elő belőle vagy valaki figyelmeztette,hogy ebből még baj is lehet.
Olvasója vagyok,mert már az elején is gyanús volt.Egy-egy írásból annyi minden kiderül.A gyanúm pedig beigazolódott.
Figyelitek azért,hogy pár-perc alatt ,mennyien hozzászóltak a témához ,ez jóóó ötlet volt
-melinda0707!!! :)))
De ez itt egy jó csapat:)))Jéééé!!
Ilyen is van?!:)))
nekem is nehéz soxor megállni, de már keveredtem bele konfliktusba és elég volt
így szinte a babás fórumokon kívül nem írosgatok be máshova
szinte:)
Na, ez egy jóóó ötlet!!! Remélen olvassa ,majd olyan is, aki kötözködő ,és a fejéhez csap!!!!És oda hívja a további okostojás társát , és ott vitatkoznak....
De ,sajnos elhiszed,hogy így nekik nem lenne érdekes...
Én még csak nem régóta vagyok, de más fórumokon voltam már...olvastam itt már jó nééhány vitatkozóst...azokba inkább be sem szólok...a kötözködők direkt csk azt keresik, hogy kibe köthetnek bele...ez a stílusuk..ezt élvezik. Egyetlen megoldás, hogy nem szólsz többet...sajnos ez olyankor rossz,amikor egyébként meg élveznéd a topicot...persze, hisz azért szóltál be.
...aztán ezek az emberek, mikor "túl ismertek lesznek" (már meglátod a nevét s menekülsz), akkor beregelnek új névvel.
Én is "arctalan" vagyok, de nem szoktam bántani senkit...ha jól tudom, ez valami íratlan alapszabály (lenne) a fórumokon.
Mert a vélemények különböznek!
Minden ember más, és más tapasztalattal!
De igazad van . Van amikor túlzásba viszik.Kicsit vissza kéne venni a lendületből olykor.Nem ellenséggel állnak szemben hanem véleménnyel!
Volt hogy már engem is felbosszantott valaki 1 név mert többet nem látok belőle , már ráncoltam is itt a homlokom a gép előtt.
No de ez van:))
Azért még mindig itt vagyok......Még!
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- A fórumokon miért tegezik egymást az emberek?
- Intelligens vitatkozás bárkivel, akivel lehet...
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Szerinted normális-e fórumokon vadidegenekkel társalogni?
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?