Miért van az, hogy...? (beszélgetés)
"Miért van az,hogy ilyen sok a MIÉRT??"
Ez épp olyan "normális"kérdés mint a legelső.
Miért kell mindent tudni?Miért kell mindenre válaszolni?Miért kell mindenbe belepofázni?
Értelme nem sok,ennek meg főleg nincs,hogy én most ezt ide írtam,de mindenki követ el hibákat...
jó válasz :D
ui.:
az én kérdésem :
miért válaszolnak vulgárisan,bunkó módra, vagy kioktatóan (mint aki azt hiszi csak neki osztottak észt) néhányan akármelyik fórumkérdésre?
mért nem lehet kultúráltan?
Én senki vagyok?
Tettem fel kérdést....
Vagy mond nekik legközelebb,hogy menjenek peep showba,ott ha bedobják a pénzt,majd úgy táncolnak a lányok,ahogy ők fütyülnek.
Vagy..te egy ilyen élő kívánságkosár vagy,hogy ismeretlen férfiakat szórakoztatsz a táncoddal,teljesen ingyen? :-O
ebből meg is élhetnél,ha olyan jól megy.
A leszbikusokkal is bajod van?
Eddig azt hittem csak az zavar, ha valaki nem vasalja a zoknijait.
Táncolj jobban?
Ez mit jelent?
Szerinted azt, hogy rázd magad jobban?
Szerintem már az is túlzás, ami mostanság elterjedt a tánccal kapcsolatban. A lányok lányokkal leszbikus táncot lejtenek....Nem hiszem, hogy normális pasinak ez kellene...
Ha tánc, akkor a lány fiúval táncoljon és úgy, ahogy jól érzi magát.
Elolvastam még 1x a kérdést,de nem tudom....:)
Gondolom,ha nem lettél volna szimpatikus,akkor nem mondtak volna semmit.:)
Bár én nem foglalkoznék a helyedbe az ilyenekkel.
Rázd jobban,hát ha nem tetszik amit látnak akkor nézzenek mást.
Nagyon remélem!:D
Testhezálló lenne a meló,egy divatékszer üzletbe.
Jelenleg egy gyárba dolgozok 4műszakba.....:D:S
Szerintem ez költői kérdés?!:)
Holnap megyek állásinterjúra,szerinted felvesznek?:D
Kb annyira tudhatod a választ,mint mi a te kérdésedre:)
nekem első kérdésem az lenne ,hogy nemrég a bnőmmel elmentem egy szórakozóhelyre.nem öltöztem ki úgy mint máskor szoktam.ennek ellenére vagy 4-5 fiú avval jött hozzám,hogy táncoljak jobban.
most vagy azért mert csúnyának tartottak és beszóltak vagy mert csinosnak tartottak és ha már kicsit is tetszettem nekik akkor szerették volna nézni ha jobban rázom magam.
(nem tartom magamat szépnek,de mások szerint az vagyok)
További ajánlott fórumok:
- Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit?
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza?
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak?