Miért tudnak a pasik olyan bunkók lenni?! (beszélgetés)
16. sundance (válaszként erre: 14. - Linda111)
2009. máj. 6. 19:57
Szerintem nem kell ezt a mai dolgot úgy túllihegni. Csak egyszerűen nem vitt haza, na és? Az más lett volna, ha éppen szakad az eső...
Ne fújd fel ezt annyira!
15. Linda111 (válaszként erre: 12. - Belle Morte)
2009. máj. 6. 19:56
Jó taktika, csak ő nem olyan tipus, hogy elkezdjen pedálozni :) ő inkább megvárja, mig a nő nyomul rá( eddigi barátnői is ezt mutatják)
14. Linda111 (válaszként erre: 11. - Sundance)
2009. máj. 6. 19:54
:D de szerintem pont azért akadok ki ilyeneken, mert még nem vagyunk együtt...
13. Linda111 (válaszként erre: 10. - Spinneli)
2009. máj. 6. 19:53
Hát gondoltam, hogy ha kérek tőle egy ilyen szivességet, nem fog nemet mondani (már máskor is haza szokott vinni), főleg ha tetszem neki....előtte ebédnél meg odajött az asztalunkhoz és jo étvágyat kivánt, közben meg ugy nézett a szemembe, hogy végem volt...meg nem csak ez volt az egyetlen ilyen eset,hanem már régóta...és ezek után volt furcsa ez a válasza!
Lehet, hogy én vagyok hisztis p... :D
12. Belle Morte (válaszként erre: 9. - Linda111)
2009. máj. 6. 19:49
Nyugi már. Akkor várj türelemmel. Állj úgy a dolgokhoz, hogy ő azt vegye észre, teszel rá. Akkor majd pedálozni fog, nálam eddig akárhányszor ez volt, bejött. :D
11. sundance
2009. máj. 6. 19:48
Ha most ilyeneken kiakadsz, mikor még nincs is köztetek semmi, mi lesz később? Előre sajnálom szegény pasit... :)
10. spinneli (válaszként erre: 9. - Linda111)
2009. máj. 6. 19:46
milyen alapon vártad el, hogy hazavigyen?
9. Linda111 (válaszként erre: 6. - Belle Morte)
2009. máj. 6. 19:43
Az eddigi viselekdése alapján nem ugy tünt, hogy nem aakr tőlem semmit :( igaz, hogy nem nyomult vadul, mert lassabb tipus,de akkor is...és ez a mai válasza kicsit rosszul esett :S
8. Linda111 (válaszként erre: 4. - Ritaanyu)
2009. máj. 6. 19:41
Persze, hogy tudja, vitt már haza többször is, amikor legelőször vitt haza, akkor tudta hol lakok, anélkül hogy mondtam volna neki.....amugy a sürgős dolga annyi volt, utána ment egy közeli kávézóba (ami tényleg másik irányba van mint amerre én lakom) egy másik kollégával (nem nővel!)...nem tudom, lehet én vagyok hisztis és tul reagálom a dolgot, de szerintem egy lovagias pasi erre nem annyit felel, hogy "én most nem arra megyek"...gyalog is közel lakom a munkához, autoval tényleg pár perc, aztán mehetett volna oda ahova akart....leeht hogy tényleg nem kéne tul reagálnom, csak rosszul esett!
7. sundance
2009. máj. 6. 19:39
A munkahelyi kapcsolatokkal különben is jobb vigyázni, mert nagyon kellemetlen is tud lenni. Főleg, ha vége van...
6. Belle Morte
2009. máj. 6. 19:39
Sokszor eszükbe sem jut, hogy bunkók, van, ami náluk alap. Lehet tényleg dolga volt, vagy csak őszinte volt. De akkor tulajdonképpen (igazat adva Jut*ka-nak), mi is a gond??? Nem kellesz neki lehet, csak félreértetted, vagy hogy lassabban jutottál haza?
5. spinneli
2009. máj. 6. 19:35
szerintem a pasik úgy tudnak olyan bunkók lenni, ahogyan a nők hisztis picsák.
4. ritaanyu
2009. máj. 6. 19:35
és ha nekivalami nagyon sürgős dolga volt??? egyáltalán tudja h te pontosan hol laksz???ne legyél mér ennyire pesszimista...
3. 9ea67a7a1c
2009. máj. 6. 19:34
Most mi a gond...hogy nem vitt el vagy hogy akkor lehet mégsem érez semmit irántad?Emiatt miért bunkó?
2. c42aaaac41
2009. máj. 6. 19:34
Biztos megrettent a lehetőségtől amit felkínáltál neki!Ő biztos az a távolról epekedő típus!
1. Linda111
2009. máj. 6. 19:32
Ma nagyon kiakadtam: van egy kollégám, akin teljesen ugy láttam, hogy érez irántam valamit, a munkában folyton engem néz olyan szerelmes szemekkel, meg mindig ott van amerre én, meg ugy tud mosolyogni és nézni, hogy végem van tőle...és most nincs senkije, az tuti. Ma munka után együtt indultunk haza, és mivel ő kocsival volt, megkértem, hogy nem dobna-e haza (nem lakom messze, de ha már itt az alkalom...) Ő meg erre azt mondja: Én most amarra megyek (másik irányba mint én). Mintha az olyan sokáig tartana, hogy edob haza, aztán mehet amerre akar!!!!! Mondom neki: mindegy, akkor helló! Aztán gyorsan mentem, rájta látszott hogy meghökkent hogy igy gyorsan leléptem, lehet hogy nem is gondolta át, mit felel, csak kicsuszott a száján, nem tudom :S De akkor is, hogy lehet ilyet felelni, ha egy nő megkéri valamire?????!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Nős pasikkal lenni
- A Pasik is tudnak szerintetek hisztizni?:))
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Testbeszéd-Mit tudnak a pasik?
- Ha egy pár szakít, utána miért van az, hogy nem tudnak barátok lenni? Ezt nem értem! Segítenétek megérteni?