Miért "nem" szeretem a Hoxa oldalt... :) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért "nem" szeretem a Hoxa oldalt... :)
Azért kívánom a 4. gyermeket, hogy teljes legyen a boldogsága! Ha már annyira fontos neki, hogy cikkben is leírja.
Mert úgy gondolom a 3 gyermeket tisztességesen felnevelni, jól kiiskoláztatni nem kis feladat, nem kevés ráfordítás.
Vagy van aki máshogy gondolja?
Nem megszülni a feladat, hanem a legjobb iskolába járatni, hogy több legyen a gyerekből, mint a szülőből, de semmi esetre sem kevesebb.
Ez pedig nagy feladat és felelősség a szülő részéről.
Szerintem nem a mennyirség, hanem a minőség a lényegesebb.
Azaz, nem az, hogy hány gyermeke van valakinek, hanem, hogy mi lett a gyermekéből.
Így indokolnám a számszerűséget.
Az érezze lehúzásnak, aki esetében a 4. gyermek valóban lefelé húz, akinél nem az megköszöni a kívánságot.
Ez az utolsó mondat elképesztően negatív. Miért kell lenézni a mai világban valakit, ha vállal egy 4. gyermeket? Ha megteheti, miért ne vállalna? Mindene adott ahhoz, hogy felnevelje, akkor szüljön.
Ez nagyon nem volt szép! Inkább lehúzó. Méghogy 3 kevés. :S
A cikknek hiába próbáltam megfogni a lényegét.
Az lenne, hogy a hoxa hozza meg a kedvet a gyerekvállaláshoz?!
Értékelésem szerint az írás még 1 hsz-nek is gyenge, nem hogy cikknek.
Azért kívánom legyen meg az a 4. gyermek a családban, ha már a 3 ennyire kevés!
Azért nem a Hoxán elhangzottak alapján hozom meg döntéseim :)
De egyébként találkoztam normális anyukákkal is itt.
:)
Szia novehaki! Végre!:)
Régóta ismerem innét Őt, olvasom Novehaki naplóját, én teljesen értem mit, miért írt...
Épp ma délelőtt írtam privit, hol van, miért nem jön, erre megjelenik ma a cikke:)
Értem azt az érzést, hogy vacillál a 4. gyerek miatt és az oldal megerősíti ebben, hogy igen, legyen, jöjjön az a baba! Nem természetesen nem a hoxa miatt fog szülni, de megerősítést adhat a sok nagycsaládos napló, klub, hogy érdemes, és miért érdemes több gyermeket vállalni! (nem, nem az anyagiakra gondolok!!!)
Na ez jó volt:))))
Várom a 4. baba képeit!!:)
Szerintem nem a hoxa miatt fog szülni, de ha igen sem baj. :) Tényleg annyi szép babáról van fenn kép, és ha ő szeretett kismama lenni, és bármikor szülne még egy babát, akkor miért ne.
Én drukkolok az Anyukának! :D
Igaz! Én is így vagyok vele.
Mindig mondom, hogy csak fellépek és megnézem a kedvenc naplóimat. Elolvasóm őket és nem tudom itt hagyni az oldalt. Maradok és olvasgatok és mindig találok valami érdekes cikket, naplót, fórumot.
Vonz és húz ez az oldal.
Nekem tetszik a cikked is és a Hoxa oldal is tetszik.
Én is nagyon sok babás-mamás naplót olvasok és néha kedvet kapok az újbóli babázáshoz.
Szerettem is volna egy babát még a kettő mellé, de már több, mint 2 éve nem jön össze a dolog.
Olvasok fogyókúrás naplókat is és töprengek sokat, ha nekik sikerült fogyni akkor nekem is sikerülni fog. Vagy, ha nekem nem sikerül a fogyás akkor nekik miért sikerül?
Olvasok más naplókat is a családok minden napjaikról és minden bajaikról.
ÉN SZERETEM A HOXÁ.HU-T!!!
Maradok amíg lehet!!!!!!!!!!!!!!
Hat en inkabb azt a cimet adtam volna neki, hogy
"A Hoxa portal hatasa ram",
vagy ha nagyon viccesre akarom venni akkor
"Hoxa, tartanad a gyertyat?" :-))))
Nem szerencsés a cikked címe.
Lehet, hogy mást akartál kihozni belőle,de ha tényleg nem szereted, nem kell erre az oldalra lépni.
Ilyen alapon en is irhatnek ciket, hogy miert "nem szerettem a hoxat", ugyanis sok a fogyos is.
Persze en nem akarok fogyni es a hoxat is nagyon szerettem, de a fogyos forumokat kikerulom.
További ajánlott fórumok:
- Szeretem a Hoxát, de...
- Szeretem a hoxa portált, mert..... (fejezd be a mondatot) :)
- Azért szeretem a hoxa portált, mert...
- Szeretem az új hoxát, már többet vagyok itt mint a facén.
- A böngészőm nem jeleníti meg a hoxán az egész oldalt, csak kb. a felét, a végére meg kódokat ír. Csak nálam van valami hiba?
- Szeretem a Hoxát.