Miért nem hozza ki magából a legtöbb nő a maximumot (külsőre)? (beszélgetés)
huhh várj, mert rajtam a karomon is van háj s nehezen emelem, de megoldom...
munka elött elgurulok hozzás, s megteszem de csak neked:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
szabina, nem hozni kell, hanem használni...
Ha megkérlek, lenyírod a hátamon a szőrt? Nem érek el odáig..tudod, túl hájas, amolyan tramplis a karom....
:DDDDDDD
ja, én azt nem tudtam, hogy gáz, ha kiváncsi vagyok és megnézném, hogy ki ossza azt hogy mi a jó és mi a nem... nálam természetes, hogy vállalom hozzá a pofimat....
persze csak olyan képekkel, amin frissen szőrtelenítettem magamat:DDDDD
megmondom őszintén most azon filozok, hogy hozzam é a nullás gépet:DDDDDDD
szabina, ez a mission impossible...
Akkor látsz Te róla fotót, amikor piros hó esik... :DDDDD
én is láttam szőrős kart, férfin... akkor ti mért nem borotváljátok?
vagy a melleteket?
én is láttam szőrős kart, férfin... akkor ti mért nem borotváljátok?
vagy a melleteket?
A száj- és egyéb testszag nem fényfüggő...
:DDDDD
Mért, a fej nem látszó testrész?!
:DDD
Adjatok egy nullásgépet, tetszeni akarok kritikusnak!
:DDDDD
Én elég maximalista vagyok(sajnos)
Én kiskorom óta sportolok.Most épp edzőterembe járok.És tudom,hogy le fogtok szólni ezért is,de azért leírom,szoláriumba is járok,és kozmetikusnál is megfordultam már.
"Nekem személy szerint jobban bejön ha egy nő a legalább a látszó testrészeit szörteleníti."
Kritikus, te a kopasz csajokra buksz?!
Jesszus....;) :DDDDD
"Ha mindez lekerül a csajról, úgyis kiderül az igazság"
És akkor kell lekapcsolni a lámpát... :DDDDD
pontosan, s a pasik fárasszák azzal a nőket, hogy őket az érdekli milyen ember, mikro te is az t irtad kritikus, hogy a festék a fodrász..... alap dolgok... nem mindenkinél...
pl: minek fessem magát egy nő ha nélküle is jól érzi magát?
Szerintem van aki még többet is kihoz magából, mint kellene :-)
Tévhit, hogy festékekkel, krémekkel, frizurákkal, ruhákkal, cipőkkel meg lehet téveszteni a pasikat. nem is beszélve a szilikonmellekről, szilikon szájakról, kerámia körmökről, műhajakról, "szexy" fehérneműkről.
Ha mindez lekerül a csajról, úgyis kiderül az igazság .-DD
Visszakanyarodva a topik indító kérdéshez: szerintem nálunk nem alakult ki a "kultúrája" annak, hogyan is foglalkozzunk magunkkal.
Talán stílustanácsadókat is kéne alkalmazni az iskolákban, hogy mindenki már tini/ fiatal felnőtt korában megtudja, milyen smink, friuzura, ruha, stílus áll jól neki...
Sokan majmolják a divatot, mindenhol a 12 egy tucat egyencsajokat/pasikat látni...És ez nem feltétlenül előnyös mindenkinek...
Úgy gondolom, ha valaki már tisztában van azzal, mi áll jól neki, mi előnyös a számára, akkor már csak pici odafigyelés kérdése, mennyit ad magára.
Kevés pénzből is lehet jól öltözködni, csak nem kell mindenfélét megvenni, hanem célirányosan kell vásárolni...
:)
felsoroltad hogy szerinted mi az igényesség....
te mit teszel azért hogy te is az légy? és nem a napi alap dolgokra gondolok...
Szerintem ez, meg amit az indító hsz-ban írtál, nem egy kategória.
Az elhanyagoltság és a maximum, szerintem pont a két véglet.
A maximumot pl. kihoztam magamból az esküvőmön és itt most nem a ruhára gondolok, hanem frizura, smink, manikűr, pedikűr, stb. De könyörgöm, úgy nem nézhetek ki mindennap! Egyrészt drága lenne, másrészt kényelmetlen -meg nevetséges is.
Ettől függetlenül nem értem én sem, hogy az alpvető higiéniára miért nem adnak olyan sokan: nem tisztálkodnak naponta, nem mosnak fogat, sőt meg sem fésülködnek. Ezek valóban nem kerülnek túl sokba, sem sok energiába. Egy reggeli zuhany, egy fogmosás, fésülködés, és az ember máris sokkal jobban érzi magát a bőrében.
A maximumot viszont valóban sokan nem TUDJÁK, és nem az akarásukon múlik, kihozni magukból. Van, aki hetente megy fodrászhoz, és nem azért mert 1 hét alatt olyan ronda lesz a haja, hanem így kényelmesebb, és megteheti, hogy kifizeti azt a 2000 Ft-ot. Persze az alkalmak ezen felül még extra vannak! De én nem ismerek túl sok olyan embert, aki megengedhetné, hogy évente 110-120ezer forintot hagyjon csak a fodrásznál.
No egyébként az egészről a véleményem...
Egy nő akkor nő ha igenis foglalkozik magával... Ez sok mindent takarhat...
Nem kell feltétlenűl, ha a pénztárcád nem engedi akkor hetente a fodrászt járni, körmöst szolit, meg méregdrága cuccokban illegetni magad...
Egy nő igényessége szerintem már az alapokon kezdődik...
Igényesség:
tiszta haj
ápolt külső
tiszta kéz
tiszta cipő...
ez nem kerűl pénzbe....
A tramplisság pedig az nem csak az igényességen múlik...
trampli lehet nemtől független szerintem...
ha te jól érzed magad a bőrődben, saját véleményed szerinte tiszta és ápolt vagy, az már látszik rajtad, akkor te már igényes ember vagy....
szerintem...
Igen,igényesnek tartom magam.Az igényesség más a férfiaknál,és más a nőknél.Alap a tisztaság.
Szerintem ebben egyetértünk.
És nem árt ha egy nő kicsit többet foglalkozik magával pl.:egy kis smink,fodrász,kozmetika.Nekem személy szerint jobban bejön ha egy nő a legalább a látszó testrészeit szörteleníti.
És abban is igazatok van,hogy sajnos a legtöbb férfi külsőség alapján véleményez.
További ajánlott fórumok:
- Miért ilyen a legtöbb férfi? Vagy csak én vagyok „maradi”?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Melyik filmet nézted a legtöbbször újra?
- Fogyjunk együtt! Aki úgy érzi szüksége van arra, hogy kibeszélje magából! Támogassuk egymást!
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Hogy hozzuk ki a maximumot az életünkből?