Miért nem hozza ki magából a legtöbb nő a maximumot (külsőre)? (beszélgetés)
Becsüld meg! Az ilyen férj nagyon nagy kincs!!!
Az enyém is vigyáz néha rájuk, ha el kell mennem valahová. De a játszótérre pl, csak nagy könyörgések árán viszi le őket. Csak úgy inkább, ha én is megyek.
Én is nőtlen vagyok, aztán én mosom a csajok cuccait amit otthagynak nálam. Még arra is kell vigyáznom, hogy össze ne keverjem őket.
Mondhatom, nem könnyű!
Na igen, ez jo megoldas, kek es feher szinu ingekhez eleg 1 kek nyakkendo :)
Barna cipo ezekhez nem is kell. Ez am a kovetkezetesseg!
Hát tudod, ez tipikus. :))) Inkább nem is minősítem ezt a hozzászólást... Persze mindenről a nő tehet, mert SZEGÉNY, sorsüldözött férfinak a felesége elszedte a pénzét... Akkor azt már nem is mondom, h az úr nőtlen. :))) HiHiHi! :)))
Tudod, mit? Ezt inkább viccnek veszem, jó? És röhögjünk rajta egy jót...
Igazad van, nekem van 8 fehér és 8 ugyanolyan kék ingem, 16 pár egyforma fekete zoknim, és néhány öltönyöm és néhány fekete cipőm.
Minek a színkavalkád?
ezt mar hallottam mas himnemutol is :)))
Azert nem igaz, hogy otthon nem lehet egy harmonikus szerelest osszeallitani. Feher inget sem kell lebecsulni, az azert segit, ha a nadrag es cipo mas szinuek.
Szegény pasi azért volt gyűrött, mert senki nem gondoskodott róla. biztos a felesége megelégedett annyival, hogy elvegye a pénzét, elszórja magára, a szegény pasit meg hagyta boldogulni. Ha én elmegyek egy csajjal vásárolni, akkor nekem órákat kell ácsorognom, mire felpróbálja az egész üzletet, dícsérgetni a cuccokat, amiket magára húz, hallgatni a techno dübörgését az üzletekben és kibírni a turkáló nők tülekedését.
Ha én akár csak lelassítók egy kirakat előtt, akkor már türelmetlenül sürgetnek. Rájöttem, hogy jobb, ha egyedül megyek vásárolni, és akkor csak az eladó-plazzacicák fancsali fintorait kell elviselnem, amíg gyorsan meg merek próbálni egy cipőt. Legutóbb is két párat vettem ugynabból a cipőből, ami kényelmes volt, hogy ne kelljen vásárolni menni.
Ezek után csodálkoztok, hogy az emberen nincsenek színharmóniában a ruhák?
Tulajdonképpen mindenre, amit szükségesnek tartok "elvégezni/elvégeztetni" magamon, de ezek nagyjából a szokásos dolgok: ugyebár kozmetikus, fodrász, manikűrös, jó ruhák, relax, úszás, stb. Én bika vagyok, (és hedonista is) imádom kényeztetni magam! Szerencsére a párom is bika és ő is ugyanígy gondolkozik. Nyilván mostanában egy kicsit ez meg fog változni, mert most első helyre a baba fog kerülni, de ettől még azt szeretném, ha naponta (vagy hetente) legalább egy kis idő jutna magamra. Azért vagyok nagyon szerencsés, mert a párom is úgy gondolja, h ha neki fontos az, h legyen magára ideje, akkor nekem is jogom van ahhoz, h tudjak törődni magammal. Nagyon rendes, mert a háztartásban is sok dologban segít: mi mindent együtt csinálunk. Ha mondjuk ő mosogat, én porszívózok... (Mondanom sem kell: IMÁDOM! :))
Tudom, h sajnos nem mindenkinek van ideje ilyenekre (főleg, ha több gyerek is van), de legalább azt meg kell próbálni, hogy igenis törekedjünk arra, h az adott helyzetben a legjobbat nyújtsuk. Lehet, h én még fiatal vagyok és ifjonti hévvel mondom ezt, de én minig úgy gondoltam, h az élet savát-borsát a küzdelem is jelenti...
Szóval nekem ezt jelenti a maximum. :)
Jó lenne egyébként arról is beszélni, h ki mit ért az alatt, h kihozza magából a maximumot... Ez nyilván mindenkinél más és más. Nem?
Való igaz, kicsit elkanyarodtunk a súly felé, hála kritikusnak... :D
Nálad még mire vonatkozik a "maximalizálás"? :)
Ugyan, ugyan! Ki a francot érdekel ő? Igazán... Neki ez a maximum. Szerintem nem feltétlenül, dehát istenem, különbözőek vagyunk. Most azért, ha már itt tartunk, nézzük csak meg a férfiakat, hogy ők mennyire adnak magukra. És ugyebár itt most a nagy átlagra gondoljunk. Röhögni fogtok: a múltkor az egyik tárgyaló partnerem (egy felsővezető egy multinál) úgy nézett ki, mintha a ruháját egy turkálóból szedte volna, totál nem passzoló darabokat vett fel és ráadásul mindegyik olyan volt, mintha a kutya szájából húzta volna ki... (Pedig külön-külön jó darabok voltak.) Hiába, ízlést nem lehet sem tanulni, sem pénzért venni...
Ettől függetlenül egyébként azt mondom, h nem tetszik az, h a topic is szinte teljesen a fogyás témakörére szorítkozik. Az ember igenis próbálja magából mindig kihozni a maximumot (már amennyire ez lehetséges), de ez nálam nem csak a testúlyra vonatkozik...
Mert nincs értelme!Annak aki férjnél van azért,
aki megnem ment mert nem kérték vagy későn érő
tipus az meg mindenről le maradt.A férfiak rendesebbjei el kelt,a többit meg a kocsmába
eszi a fene.Olyanra meg a nőnek nincs szüksége.
Szerintem:-((
"es itt ra a penz"
Attól tartok, ezt a jelenetet nem sok családban lehetne elképzelni/megvalósítani.... :(
Úgy látom, sokan örülnek, ha a hónap végére még kajára futja... :(
Mert nekik ugy kenyelmesebb.
Biztos nem gyakran fordul elo, hogy hetvegen a ferj azt mondja a felesegnek, hogy most 2 orara o marad a gyerekkel, vigyaz ra, eteti stb, es az anyuka menjen el kozmetikushoz, vagy fodraszhoz, vagy csak a baratnoivel vegyen maganak valami kis goncot, es itt ra a penz. Amig egy ferfiben nincs ennyi elozekenyseg, addig kar barmi szemrehanyast tenni egy nonek azert, mert leamortizalodik.
"Szerintem valahol a ferfiakhoz vezet a szal, nekik kellene mashogy kezelni a noket, nem ugy, mint egy haztartasi robotgepet."
Ezzel csak az a baj, hogy a nők "kapatták el" a férfiakat ebből a szempontból...
További ajánlott fórumok:
- Miért ilyen a legtöbb férfi? Vagy csak én vagyok „maradi”?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Melyik filmet nézted a legtöbbször újra?
- Fogyjunk együtt! Aki úgy érzi szüksége van arra, hogy kibeszélje magából! Támogassuk egymást!
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Hogy hozzuk ki a maximumot az életünkből?