Miért nem hozza ki magából a legtöbb nő a maximumot (külsőre)? (beszélgetés)
Az igényesség manapság ott kezdődik, hogy nem veszünk fel kínaiban vásárolt ruhát. Legalábbis a fiataloknál. Szerintem az igényesség az, hogy csinosan öltözködsz(akárhonnan), tisztálkodsz rendesen, na és persze mosolyogsz:DDDDDígy
Nem kell ahhoz sok pénz, hogy ne legyél igénytelen.
Hajmosás: Hát nem tudom más hogy van vele, de én egy héten 2szer mosok hajat. Ha pont az utolsó napon lát meg valaki(nem tudja, h aznap este megmosom), akkor én is igénytelennek látszok. Pedig 2szer mosok hajat!! Az nemigen igénytelen. Így nem lehet megszólni másokat, mert lehet, h ők is pont az utolsó napon mennek el melletted.
A maximum nálam azt jelenti, hogy extra jó smink, extra csinos ruha, műköröm és stb, amit magadnak nemigen tudsz megcsinálni.
Dehát mindenkinek más a véleménye.
"Már nem ártana változni, mert azt hiszem a világ változásához legelőször önmagunk változtatása szükséges..."
Ez így van.
Változás terén nálam az volt a "mérföldkő", amikor rájöttem, nem törődöm olyan emberek "beszólásaival", akik nem fontosak a számomra...Hihetetlen, ez a hozzáállás mennyivel könnyebbé teszi a dolgokat... :)
Aki nem tudja mért vagyok olyan, amilyen, az jobb, ha befogja....Kritizálni a legkönnyebb dolog a világon, akár ismeretlen embert is...és ugyebár a külső a legszembeötlőbb, azt mindenki látja, abba a legkönnyebb belekötni...De rájöttem, a többség csak azért kötekszik, mert más észérvet nem tud felhozni...lásd Pistike ebben a topikban is....
Amikor az ilyen "értelmes" ember nem tud mással érvelni, akkor támadásba lendül, és a külseje miatt bánt másokat...ez tisztán végigkövethető volt ma is...
Én itthon vagyok,mint főállású anyuka:-)))
Bocs,hogy későn írok,leszaladtam a boltba+ a gyerekért az oviba...
"Mikor szoknak le az emberek már arról ,hogy külső alapján ítéljenek???"
El kell, hogy keserítselek, nem fognak leszokni róla...legalábbis egy darabig nem...egyre elterjedtebb lesz ez a gondolkodásmód. Ilyen a világ, főleg itt, Magyarországon.
Érdekes, külföldön nem számít, ki hány kiló...Ott az embert nézik...
:D)
Ja és még valami!Mikor szoknak le az emberek már arról ,hogy külső alapján ítéljenek???Ez olyan ....ez annyira szörnyű!!!Lassan egy kövér ember ,már nem is ember!!!Csak egy igénytelen ,gyenge jellem!!!???
Komolyan mondom,néha kedvem lenne újra 70 kilós lenni,már csakazértis,és összeugrani az ilyen kritikus félékkel!!!
Hehh, miért csak nekünk kell? Megteszem, amint vállalja egy pasi mellettem, hogy ő is mindennap borotválkozik, odafigyel magára és kapok virágot az erőfeszítéseimért! :) Mert ugye ő minden nap kap vacsit, ebédet, tiszta ágyat és vasalt ruhát...és akkor a látvány is fenomenális, meg a lakás is, meg ő is, és miért is jó ez???
Amúgy számomra ez a maximum valami utópia, sejtem, ha kiöltöznék, maxi smink, magassarkú cipő, beszárított haj...akkor bizony a gyermekem tuti lebüfizne tetőtől-talpig :))) szóval akkor hogy legen ez? Kell egy dada aki védi tőlem a gyerekem a kinézetem miatt?
"dögunalmasak lennénk,mint azok a nők akik minden nap ,maximális sminkkel,bodorított hajjal járnak"
Az ilyen nőkre szokta 1 haverom mondani: na, őt is unja valaki....
:D
Miért kellene kihozni mindíg,minden nap magunkból a maximumot?????És onnan hogyan tovább????
Ha el akarjuk kápráztatni a párunkat,akkor igenis nem szabad ,mindíg 100 %-osan kinéznünk,külömben dögunalmasak lennénk,mint azok a nők akik minden nap ,maximális sminkkel,bodorított hajjal járnak!
Az ember rájuknéz és azt gondolja,hú de csinos,és milyen gyönyörű.....aztán amikor már huszadszor látod ugyanígy,akkor elgondolkozol ,hogy mit is találtál rajta szépnek...??????Lehet hogy hangulat ember vagyok,de rajtam meglátszik ha lusta vagyok,ha rossz a kedven,vagy ha épp jó,és eszerint is nézek ki.Tudok smink nélkül is élni,és ha véletlenül nem szőrtelenítettem akkor hosszú gatyát veszek fel,és az sem szokott érdekelni,ha kócos a hajam(bár az mindíg kócos)Viszont valószínűleg többször ejtem le a férjem állát,mint ha mindíg tetőtől-talpig "Tuti" lennék!!!
Kritikus!Ahogy olvastalak,nekem az jött le ,hogy nálad a külsőségek számítanak,de majd rá fogsz egyszer jönni,hogy az csak a felszín,a külcsíny.Az igazi szépség belülről sugárzik bizonyos emberekből,nincs szükségük se hajfestésre,se sminkre,se kigyúrt testre.Persze ez egy elcsépelt dolog,viszont igaz.
betti, és te mit csinálsz?
Idő és kedv...hát igen...mindenkinél ezek a fő tényezők
Sziasztok!Mi a téma?
Én 3 gyerek+ háztartás mellett is megpróbálom.Bár nem mindig sikerül.Valamikor se időm,se kedvem...Ti,hogy vagytok vele?Vannak gyerekeitek?
További ajánlott fórumok:
- Miért ilyen a legtöbb férfi? Vagy csak én vagyok „maradi”?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Melyik filmet nézted a legtöbbször újra?
- Fogyjunk együtt! Aki úgy érzi szüksége van arra, hogy kibeszélje magából! Támogassuk egymást!
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Hogy hozzuk ki a maximumot az életünkből?