Miért lett vége? Hogyan szerezzem vissza őt? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért lett vége? Hogyan szerezzem vissza őt?
Mondom hogy belém akarsz kötni! A többi nem számít részt például .......
Tudod mit, igazad van! Hozzászólásod alapján átgondoltam a dolgot és már én is úgy látom a helyzetet ahogy te.
A házias nő az én szememben a NŐ! Ez nekem nem az éjjel-nappal takarítást, főzést jelenti, hanem hogy értékrendje csúcsán a család áll, de nem az az egyetlen érték a számára! Itt a hoxán is sok olyan példa van, akinek minden gondolata és tette a család körül forog, na nekem ezt jelenti a "szolga". Aki pedig úgy viselkedik és gondolkodik mint egy szolga, azzal szolgaként is bánnak. Párkapcsolatban én egyedül a főzést várom el páromtól, szememben az női feladat.
Biztosan több érzelmet mutatok ki én is kapcsolat kezdetén, mint később ez természetes. Viszont ha páromban ugyanazt az embert látom pár év múlva is, mint az elején, akkor ott érzelmek kifejezésében sincs hiány. Ehhez viszont az kell, hogy a kapcsolat elején ne alakoskodjon egyik fél sem.
...Nem mindenki veszi fel a szolga szerepet! Vagy te a házias nőt szolgának tekinted?:-)...Ezt hogy értelmezed?..
...Miért? Te a hosszabban tartó kapcsolatodban is kimutatod az érzelmeidet úgy, mint az elején?..
"Amikor pedig a nő már "be van hálózva", felveszi a szolga szerepet."
Már aki.
Ez így van! Amikor pedig a nő már "be van hálózva", felveszi a szolga szerepet.
A gondolatolvasás nem fordítva van?
Mit értesz kűzdés alatt?
Mert mostanába ahogy elnézem a nők(jelenleg még a pasik kis, de hamarosan nagyobb%-a) nagyrésze kűzdés alatt, az ezoteriát, a szemét lépések tömkelegét, lépi a másikkal szemben.
A nők kis hányada pedig(akik valóban szeretnek) megadja a másik akaratát, ha az beakarja a storyt fejezni.Minden fenti lépés nélkül.
A mai világban nem az embert nézik, hanem a célt-csak a célt.Az, hogy milyen eszközt vetnek be ennek érdekébe, számukra lényegtelen.
Legyen igazad!
Tény és való, nemtől függetlenül az a korekt, ha valami nem müxik, közölni kell a másik féllel és szebb jövő:)))
Mindenesetre ha még érzelmek vannak, küzdeni kell, de sohasem alázkodva.
Én is szeretném Őt visszakapni. Mégis elengedem, csak egy rossz tüske marad, hogy miért nem küzdöttem kicsit jobban. A válasz: azért, mert kérte, hogy ne tegyem. Azt mondta, túl van most már ezen (láttam rajta, hogy csak szeretne túl lenni, de nála sem ilyen könnyű), hogy idő kell, amíg mindent átgondolunk.
És van valaki...... alakulgat... de még nem biztos. És nem jobb, csak más. Valami új. Egyáltalán nem biztos, hogy jó lesz. (Reménykedhetek benne? Ugyan már.)
Most úgy gondolom, pár hónap után visszajöhet még. Ha lecsillapodnak a dolgok (nem volt veszekedés), ha eléggé hiányozni fogunk egymásnak. Tudom, hogy nála sem múlt még el. Csak nehéz lesz visszafogni magam. Erősnek látszani, túlélni, emelt fővel. De így még talán visszakaphatom Őt, érzem!
És ha nem, ha végleg vége - akkor idővel múlik a fájdalom. És majd egyszer jön valaki más.
A káposztát meg meghagyom annak, aki nem küzd a szerelméért :)
Ha nincs, nincs... De azért ez így elég fura...
Hiányozhatnak a gesztusok, na de nem máról holnapra és drasztikus lépést követve...
Amúgy tényleg minden hatás ellenhatást vált ki...
Nagyon nehéz dolgok ezek, de őrizd meg büszkeséged minden körülmény közt!