Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan szerezzem vissza a férjem? fórum

Hogyan szerezzem vissza a férjem? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
139. Kuk@c (válaszként erre: 138. - Manyara)
nov. 10. 09:58

Persze, hogy mindig van más, bármire.


Csak sztem azt 1 felnőtt ember eldönti a házasság és a félrelépés előtt is, hogy akkor ezt miért teszem meg.


Az eddigi sztoriból én azt látom, hogy a férjnek lett 1 jobb lehetőség, és pattan, mert otthon már nagyon szar volt. Nekem ez fura, hogy házastársamtól, közös életünktől másfelé megyek, mert ott éppen jobban érzem magam, és ezt el is mondom a másiknak, de el nem válok tőle... akkor minek mondja el? Most meg akarom javítani a kapcsolatomat vagy nem?


Persze az is fura, vki emiatt meg nyeregben érzi, mert ő "feleség", a gyerekek anyja.


Hát nem tudjuk az előzményeket, meg, hogy hogy áll a dolog. Az tuti, hogy szar van a palacsintában. Kérdés, hogy ki hogyan látja ezt a szart, és hogy akar ettől megszabadulni...

138. manyara (válaszként erre: 131. - Kuk@c)
nov. 10. 09:07

Te is tudod mindig van hely ahol máshol lehet tölteni a tankot.

Ha nincs keres az ember. S aki keres az talál. A hölgyemény saját bevallása szerint is helybe ment a pofonért.Nem minden pasi bírja a végtelenségig az elsárkányosodást és/vagy a punci hiányt. Persze nő sem az elhanyagolást szeretetlenséget vagy a farokhiányt, bár itt ilyenről nem tett említést.

137. syria (válaszként erre: 134. - Michelle.r)
nov. 8. 10:05
Nem emlékszem mi volt, csak arra, hogy ízlett. Gondoltam, kapok még belőle, de nem lehetett, mert jött az előétel, ahhoz más dukált. 😊
136. Kuk@c
nov. 8. 09:27

Kérdés, hogy érdemes-e egy ilyen szerepbe belehelyezni magad és hogyan és meddig.


Azért, amikor már 3. fél is van a képben, én erősen elgondolkoznék, hogy akarom-e ilyen szinten etetni a pasi egoját, mi lesz abból, a ha visszajön?


Bár az sem mindegy, hogy most hol tartanak az "új szerelmével".

135. 55Judit
nov. 8. 08:31

Ha az egyik fél új kapcsolatot keres, annak belső oka van. Ha otthon megkap mindent, nem kívánkozik ki.

Hogyan szerezd vissza? Annak a módszernek az ellentettjével, amivel elveszítetted. vagyis biztosan tudod mit nem kapott meg, add meg neki. Mindig kettőn áll a vásár, nincs olyan hogy csak az a hibás aki kint keresi a boldogságot.

134. michelle.r (válaszként erre: 130. - Syria)
nov. 8. 08:26
Valószínűleg Pastis volt az aperitif - legalábbis leggyakrabban ezt isszák. Engem a hideg ráz tőle. Jobb esetben Cointreau 😇
133. VendrinerPiroska (válaszként erre: 132. - Tumbo2)
nov. 6. 18:45
Akár, vagy legalábbis visszajön. Láttam már ilyet.
132. tumbo2 (válaszként erre: 125. - VendrinerPiroska)
nov. 6. 13:47
akkor a másikba visszaszeret?
131. Kuk@c (válaszként erre: 129. - SadCat7)
nov. 6. 13:31

Ó de okos lett a férjed, hogy van máshol töltenie a tankot...


1 kapcsolathoz 2 ember kell a végéhez is, jó, hogy látod a saját részedet. Viszont én azt gondolom, ha vki szeretné megoldani a problémát 1 kapcsolatban akkor előáll vele, cselekszik, próbálkozik, nem máshol keres örömöket.


Persze az utóbbi könnyebb, és ha van rá lehetőségünk a legtöbben így is teszünk.

130. syria (válaszként erre: 109. - Michelle.r)
nov. 6. 12:37

Illusztris alkalommal nem is egy pohárral. ;) Nagyon meg tudják adni a módját.

Egyszer volt szerencsém Párizsban rész venni egy igazi francia vacsorán, ahol minden fogáshoz más italt kínáltak. Az aperitif (valami likőr) után jött a kagyló előétel, amihez rozét kaptunk, a főételhez vörösbor járt, a desszerthez is valami más, arra már nem emlékszem.

129. SadCat7
okt. 12. 12:46
...mert egy családban a nő a nyak, ha én okos lettem volna, ez nem történik meg...ésmert szólt, nem 1x, hogy ez így nem jó...de b...tam rá, tudtam a magamét. Elsüllyedtem az egoizmusom puha páholyában...és nem láttm mást csak az, hogy én mennyi mindent csinálok..holott az csak a minimum volt, semmi extra...Mind1 csépelhetjük, boncolhatjuk...köszönöm, hogy írtatok, úgy érzem ezt a témát kimerítettük...minden jót kívánok Nektek...ésha az autóban meggyúl egy piroslámpa akkor meg kell állni és nem tovább menni amíg teljesen bedöglik a motor ( ezt a férjem mondta a napokban, nem tőlem származik)
128. Csillagszem38 (válaszként erre: 126. - SadCat7)
okt. 12. 12:33
Nem értem miért hibáztatod csak magad? :O
okt. 12. 10:52
Az elszaráshoz is két ember kell.
126. SadCat7
okt. 12. 08:36
Ő nem tud oda menni, mert a kapcsolatuk még nincs azon a szinten, Ő most csak szerelmes. Semmit nem érek azzal, hogy kicsapom a díszhisztit és kiteszem abból a házból amelyet Ő épített, a gyrekeimnek ezzel ártanék a legnagyobbat és Neki is....és én nem ártani, bosszulkodni akarok. Nem a büszkeségemet akarom most ápolni...ezt ÉN szartam el!!!Ha menni akar ugyis elmegy...
125. VendrinerPiroska (válaszként erre: 122. - Birebora)
okt. 11. 18:31
Biztosan szerencsésebb lenne ez a helyzet, mintha otthon csücsülne, és a másik után ácsingózna.Igazán lakva ismer az ember, hátha akkor kiszeret belőle.
124. SadCat7 (válaszként erre: 122. - Birebora)
okt. 11. 18:20
Igazad van...àtgondolom
123. tumbo2 (válaszként erre: 96. - Guruljka)
okt. 11. 17:40
bakker csütörtökön lesz a születésnapom.de mivel a pezsgőt nem szeretem,inkább egy kis bort veszek,már úgy sincs,aki fölköszöntsön.mondom a lányomnak,mert pucoválják a lakást,egy perced azért lett volna.mondja,hát jogos.de sosem akartam első lenni az életében,az nem normális dolog.
okt. 11. 17:24
És ha azt mondanád neki, hogy költözzön a nőhöz? Hamarabb véget érne a szenvedésed meg az ő sóhajtozásai. Aztán még az is lehet, hogy visszatalál hozzátok.
121. SadCat7
okt. 11. 05:13
Az érzelmeknek nem lehet parancsolni...hogy meddig bìrom ezt végignézni, megélni, nem tudom?!...olyan fàjò érzés amit senkinek nem kìvànok. Ma ott lesz Vele, és minden mozdulatàt lesni fogja...es mindezzel egyre tàvolabb kerül tõlünk.....köszi, higy meghallgattatok
120. birebora (válaszként erre: 118. - SadCat7)
okt. 10. 16:34
Jó, azért ne ostorozd magad. Ez van, valamiért igy kellett lennie. Jön még borúra, derű. Ha nem mellette, akkor valaki más mellett. Hibáztál te is, ő is. Mindketten. Légy erős, kitartást kivánok neked.
119. Kuk@c (válaszként erre: 118. - SadCat7)
okt. 10. 16:22

Sztem elég erő kell ahhoz is, hogy ezt elviseld.

Az más kérdés, hogy meddig és megéri-e...

118. SadCat7
okt. 10. 15:25
Köszönöm kérdésed! Pokoli volt a 7vége, alìg tudtam létezni, végignézni a sòhajtàsokat.De ami nem öl meg az megerõsìt! Ìgy kell hozzààlnom. Nagyon nehéz, de ez az én harcom. Talàn az egyik legnagyobb és legfàjòbb, de az élet nem àllhat itt meg. A holnapi nappal is szemben kell szàllni, hiszen a munkahelye a szerelem szìntere. A férjem tényleg szerelmes, ebben màr biztos vagyok....Tudom, hogy egy erõs nõ kitenné a hàzbòl azon nyomban, de ezt én engedtem, hogy megtörténjen, mert vak voltam és önzõ.
okt. 10. 13:14

Kedves FI!


Mi újság nálatok?

116. semleges (válaszként erre: 112. - Michelle.r)
okt. 10. 12:50
Az enyém is, úgy kezdte a napot, de nem volt alkesz, soha életemben nem láttam részegnek. Régen azt vallották, hogy a jó, igazi otthon csinált házipálesz orvosság:)
okt. 10. 07:34
Sehogy.. Aki menni akar arra rá kell adni a kabátot, akkor is ha 40 fok van, izzadjon csak...
114. 67bda711ba (válaszként erre: 106. - Manyara)
okt. 9. 22:03

Az a baj, hogy a válást a gyerekek sínylik meg. Szerintem, amikor összeházasodtak, a férj még nem ivott. Ha ivott volna, nem megy hozzá, hisz emiatt volt a vita köztük. Csinált három gyereket... csinálhat tízet is vagy százat, attól még nem lesz jobb, mert azokat nevelni és gondozni. Az anyagi támogatás kevés, remélem legalább ebben az utolsóban egyetértünk.

Elhanyagolta a férjét. Ez igaz.

Mindig az a hibás, aki elkezdi. Az a fas kalap büdös is volt, akkor nem ihatott keveset. Ez volt ide leírva.

Szét kéne verni a pofáját.

Manyara nem azzal van a probléma, amit ír nekem. Az jó, csak hiányos.

Meguntam. Remélem nem okoztam negatív élményt, nem ez volt a célom. Csak nem értünk egyet. Így én nem folytatom, mert eredménytelen lenne .

113. manyara (válaszként erre: 109. - Michelle.r)
okt. 9. 20:47
A régi 1960 Tokiói olimpián ahol teljes volt prohibíció, a francia csapatnak engedélyezték a 4 dl. (vörös)bort fejenként.
112. michelle.r (válaszként erre: 110. - Bless the child)
okt. 9. 20:39

Dehogy volt alkesz. Különben is, a vörösbor magas rezveratol tartalma kifejezetten jó a szív-, és érrendszeri betegségek ellen. Amíg a franciák naponta akár 2-3 pohárral is megisznak, nálunk kikiáltják alkoholistának 😇


Az én anyai nagyim pálinkázott minden reggel. Nem tűnt fel, hogy alkesz lenne, de az igen, hogy 83 éves koráig nem láttam betegnek.

111. michelle.r (válaszként erre: 104. - 67bda711ba)
okt. 9. 20:33

Azt is olvastad, hogy a fickó gyakorlatilag 17 évig kepesztett a felesége figyelméért, amit sose kapott meg? Hogy számtalanszor szólt, hogy változtassanak, mert nem lesz jó?


Nem hagyta el a gyerekeit, de talált egy nőt, aki figyel rá.

110. Bless the child (válaszként erre: 109. - Michelle.r)
okt. 9. 20:32
Nagymamám is ebédkor megivott egy kis pohár jó minőségű vörösbort. A nagymamám is alkoholista volt? Kicsit gondolkodni kéne, nem egyből ráhúzni mindenkire a vizeslepedőt
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook