Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Miért lett vége? Hogyan szerezzem vissza őt? cikk

Miért lett vége? Hogyan szerezzem vissza őt?


Azért mert elhagyott a párod, még vissza szerezni is tudod őt. Nem jelenti azt, hogy ha vége van a kapcsolatodnak, már egyből magadba fordulsz és sírsz. Oké sírj, hiányold. De azt se sokáig, mert amennyi időd elmegy azzal, hogy hónapokig kivagy, azalatt az idő alatt rég boldog lehetnél újra vele. Neked kell eldöntened, hogy vissza akarod-e kapni vagy nem.
Miért lett vége? Hogyan szerezzem vissza őt?

Mikor elveszíted a párod, minden előjön benned, a düh, a hiánya, meg persze a legnagyobb kérdés. Miért is lett vége, miért is hagyott el? Minden ember sajnáltatja magát, sír, boldogtalan, nem eszik, vagy épp fordítva, meg persze valakinél előjön a bosszúvágy. Hát ilyen dolgokkal nem jutunk sehova. Ez persze így van rendjén, hiszen emberek vagyunk. Csak van itt egy kis probléma. Nem ezeken kéne vergődnünk. De persze könnyű ezt mondani. Tudom, milyen nehéz. Mindenki átesik ezen.

Viszont mi történik akkor, ha az ellenkezőjét tennénk? Nem sírnánk, boldogan élnénk, ennénk normálisan, nem állnánk bosszút? Persze ott kell lennie annak is, hogy miért vesztettük el. Lehet az megcsalás, vagy talán azért, mert a kinézeteddel történt valami. Mindegy, mi az. Mindenre van megoldás.

Sok emberrel az a gond, hogy inkább beletörődik mindenbe és nem tesz semmit sem annak érdekében, hogy visszaszerezze a párját. Mert ha igazán szeretünk valakit és képesek vagyunk arra, hogy elengedjük őt, a végén lehet, megbánnánk. Nem tudjuk, mit hoz a jövő.

Emberek vagyunk és tudunk egymásnak segíteni, bármi is legyen az, mindenre képesek vagyunk. Főként, ha a szerelmünkről van szó.


Vegyünk egy példát. Viktor és Anett egy pár. Boldogan élnek tervezgetik a jövőt. (Első probléma.) Ne tervezz semmit sem előre, mert ha különös oknál fogva vége a kapcsolatotoknak, bánni fogod, minek tervezgettél vele. Ehelyett másképp csináld. Mint például, Viktor és Anett boldogok és kész.

Jön a második, Viktor és Anett beszélgetnek. Anett elmesél magáról mindent Viktornak, kitárja neki a lelkét. Hát ettől a plafonra tudok mászni, mert ez a legfőbb hibájuk az embereknek. Ha mindent elmondasz, kitársz neki mindent, akkor csodálkozhatsz azon, hogy miért is hagyott el. Így már unalmassá válsz a párodnál. Az emberek olyanok, akikbe szó szerint bele van programozva az, hogy márpedig neki az kell, akit nem kaphat meg.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne adj neki semmit, hanem azt, hogy szépen morzsánként adj magadból. Nem kell egyből kitálalni neki mindent. Annyi olyan ok van arra, miért lesz vége egy kapcsolatnak. De ha rájövünk arra, hogy mi is az, tegyünk érte. És azt használjuk fegyverként a volt párunknál. A legtöbb oldalon azt szoktam olvasni, hogy három hétig hagyd őt békén vagy könyörögj, tedd féltékennyé, írj neki szerelmes levelet, ja meg persze mindenféleképpen, hamar szerezd őt vissza.

Ez nem így megy. Neked is idő kell, amikor újra a sarkadra tudsz állni, erőt tudj gyűjteni. Meg persze a másik félnek is kell idő, hogy csillapodjon nála a szakítás. Mert szerintem mindenki jól tudja, nem olyan könnyű szakítani a másikkal sem. Persze legyél ki, sírjál, érezd magad rosszul. Ennek így kell lennie.

Csak amikor végre összeszedted magad, kezdj el cselekedni. Szerezd vissza ŐT. Ha már egyszer sikerült őt megkapni, akkor még egyszer, ugyanúgy menni fog. Csak ne legyenek benned kételyek. Te képes vagy rá?
Írta: Mucus.cica, 2011. április 22. 10:08
Fórumozz a témáról: Miért lett vége? Hogyan szerezzem vissza őt? fórum (eddig 135 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook