Miért lett "divat", hogy a kutyát vagy macskát gyermekeinknek szólítsuk? (beszélgetés)
Az lehet nem is vitatom.Hát ember és ember között is van különbség de ez mégis fura én ember vagyok Ő pedig egy állat nem tekintek rá emberként ezért nem is tudom így hívni.
Mondjuk még családban (szűkebb körben) ok elmegy de idegen előtt hát gázos
Nálam is ez helyzet!
Ezt a fórumcímet szerintem tegnap este látta a kedves felhasználó a TV-ben, mert én is láttam, de nem tudom már melyik csatornán!
Én bevállalom,ide lőjetek! :)
Nem keverem a gyereket és a kutyát agyban,de mi is mama,papázunk a kutyának.Ez azért szerintem még nem a világ vége.Ez csak olyan viccnek induló dolog,nem kell komolyan venni!
Ennél azért szörnyebb dolgok is vannak a világba.Sokan a gyerekükkel nem bánnak úgy mint én a kutyáimmal.Ez szerintem azért felháborítóbb.
Volt már ilyen hozzászólás itt a Hoxán nem is egy :( Sajnos. Sokan inkább költenek egy állatra, melyet szinte istenítenek, mint gyermekre :(
Nem tudom megmagyarázni ezt az értékrend-zavart... mert annak tartom. A kutya-macska nem a lányom-fiam, a fiam-lányom nem a kutyám-macskám...
Világos - nem??? Vag mégse??
Nekem is van 2 kutya és 4 macska de annak ellenére, hogy szeretem azért nem mondom kislányomnak ha valaki hallaná azt hinné...
Múltkor az egyik klubba feltett egy pasi egy képet a kutyájáról mondván fiammal és hát beszóltak neki, hogy szép szép de a szemetek az nem hasonlít meg az én fiam 180 cm magas és barna hajú meg nagyon szép de én kutyát nem tudok csinálni:)Kicsit gáz volt a pasinak mert le is vette a képet utána szóval hát nem is tudom
Azért szólítjuk többek közt kisfiamnak a macskánkat, mert úgy is bánunk vele :P
Különösebben nem érdekel, ha mást kiráz a hideg emiatt.
Semmi gond,nem veszem magamra! :D
Mi is /a férjem és én/ mindenféle becenévvel" ellátjuk" a kutyusunkat,Luigit.
Családtag,úgy mint bármely ember a familiánkban.
Hát nem tudom...de ezt én is megfigyeltem és engem nagyon irritál.
Úgy becézik, mintha gyerek lenne és a kutyának is azt mondják, hogy menjél apa után, menjél papihoz, stb. Engem zavar!
Akkor gyerek - kutya - macska egyremegy????!!!
Enézést a kutyásoktól, macskásoktól!
További ajánlott fórumok:
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Mért van, hogy sokan sajnálni tudnak macskát kutyát..és ki tudja mit de egy embert már nem annyira?
- A magányos emberek miért nem fogadnak örökbe kutyát vagy macskát?
- Ismerkedésnél számít, ha valaki kutyát/macskát tart?
- Hogyan lehet összebarátkoztatni egy felnőtt kutyát és macskát?