Miért ilyenek a mai "férfiak" ? (beszélgetés)
Szerintem ez túlzó általánosítás.
Az én fiam és barátai is ilyen korúak, és normális kapcsolatuk van. Ezek szerint te ezeket vonzod be, és ahogy más is írta, te vagy az, aki eltűri...
Ennek a korosztálynak kétféle egyéne van, az egyik a "nagy gyerek" a másik a már felnőttként gondolkozó, keresd az utóbbit :DDD
Sajnos, de. Ilyen vagy. Kapcsolatnak nevezed azt, hogy írogattok és képeket küldözgettek egymásnak.
Ez kapcsolat?
Szerintem a kapcsolat az, amikor találkoznak, együtt töltik a szabadidejüket, együtt élnek, együtt terveznek, stb.
Az írogatás nem kapcsolat.
Mert nem komoly kapcsolatot keres.
Ha csak ír, fotót kér, szórakoztatja magát.
Lehet közben jól mulat, de lehet éppen nyálatcsorgat, miközben, a felesége, barátnője főzi a vacsorát.
Azt sem veheted biztosra esetleg nem a más fotóit látod. Amíg nem mer vebkamerán beszélni veled, addig tuti nem kapcsolatot keres, unatkozik.
Annyit tesz meg veled mindenki, amennyit megengedsz neki.
Te határozod meg, mekyik polcra teszed magad.
Nem kell elviselni, miért kéne elviselni? Meg kell azt beszélni, mondja meg, hogy hozz már valami izgalmat a kapcsolatba.
Mi amúgy megbeszéltük, hogy ha majd valaha unalmasak leszünk egymásnak akkor szólunk. Én azt sem zárom ki, hogy egyszer nyílt házasságom legyen.
Nem kell elviselni, szakíthatsz is. Megnevelni valószínűleg nem fogod tudni őket...
Sajnos ez a kettős mérce még mindig nagyon jelen van sokak gondolkodásában, hogy egy pasinál ez a menő hogy vadászik, csajozik, de ha a nő ilyen pasizós akkor az egy k.va...
Hát,kösz a nők nevében.
Amúgy én személyesen nem veszem fel, mert ismersz ezen a téren
Neked ez a történet tetszik vagy mire utal ez a sok röhögős jel?
Miért van többször kidobva és visszafogadva? Ezt nőként nem kell tűrni, te tűröd.
Miféle jól működő kapcsolatról beszélsz? Az, hogy írogattok egymásnak, az nem kapcsolat.
Egyébként idáig arról szólt a fáma, hogy te kezdeményeztél férfiakkal beszélgetést. Miután pedig (állítólag) az alfeledről kértek többen is fotót, elküldted nekik. Mit csodálkozol azon, hogy nem vesznek komolyan? Kicsit húzzák az agyadat, aztán - miután jót röhögnek rajtad - nincs több írogatás.
Nem megalázó ez neked? Ha az lenne, nem küldözgetnél fotókat az intim testrészeidről idegen férfiaknak.
Ha most azzal jössz, hogy nem te vagy, aki sorba nyitogatta a fórumokat ilyen és hasonló témákkal, akkor azt mondom, nem hiszem el.
Egyébként uncsi a témád.
Ezekkel mind egyetértek :D csak én nem ilyen mai "nő" vagyok :D
Valahogy azt érzem hogy koromban lévő fiatalok (25 pluszosok) nem elégedettek semmivel, és mindig hajták az újat a jobbat a mást és félnek megállapodni és lenyugodni mert annyi inger ér mindenkit a 21.századi világ kialakulása miatt, hogy semmi nem elég és nem tudják értékelni ha van egy normális kapcsolat csak miután kivannak dobva..
Én fiús oldalról látom a dolgokat, mert fiam van és neki több férfi barátja.
Mindegyik arról panaszkodik, hogy a legtöbb nő/lány idegbeteg. Olyanokon problémáznak, ami nem létezik, olvasgatják az üzeneteiket, ami bizalomvesztést idéz elő, majd ha még sem lesz semmi, akkor bosszút állnak, hazudoznak a férfiakra.
A legtöbb mai nőnek semmi nem elég. Nem elég, hogy van lakás, így nem kell azért küzdeni, nem elég, ha van autó és azt sem kell megvenni. Az sem, hogy jó a fizetése a férfinak. Mindig van min elégedetlenkedniük.
A kapcsolat elején azon nyafognak, hogy még nem állnak készen egy új kapcsolatra, és/vagy megjátszák magukat, azaz teljesen másnak képesek magukat mutatni, akár hónapokig is, aztán elkezdik megmutatni az igazi arcukat, amiből a férfiak kiábrándulnak.
Tehát, a kérdésem az, hogy miért ilyenek a mai "nők"?
További ajánlott fórumok:
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Milyenek a Halak férfiak?
- A skorpió horoszkópú férfiak milyenek szerintetek?
- Milyenek a tapasztalaitok a Kos, illetve a Skorpió csillagjegyű férfiakkal? Valóban "nehéz esetek"?
- Ezek az állítások igazak lennének? Ilyenek a férfiak?
- Miért ilyenek a férfiak?