Ket het kellett hozza, hogy elnondja, fajt a kakilas neki. Szep lassu folyamat volt, amire megertette, minel inkabb visszatartja, annal inkabb fajni fog. 4-5. kakimentes nap utan kupot kellett adnom. Utana soha tobbe nem tartotta vissza. A kup sokkal rosszabb volt neki.
Egyebkent a pelusrol valo leszokas (kakilaskor) ugy sikerult, hogy rajott magatol, a pelenka nyomja a fenekehez a kakit es az kellemetlen erzes volt neki.
Szia!látom neked se könnyü a helyzeted,nemtudom hogy mi lelte az én kislányomat is mikor már 1 éves kora óta nem kell neki pelus!De szerintem légy türelemmel és próbáld neki elmagyarázni hogy ö már nagy és nem kell neki pelus ahoz hogy kakiljon!!!Nekem bevált
biztos volt vmi rossz "élmény" akkor és sajnos a kicsiknél ez hamar megragad:( mennyi idős ? Gondolom próbáltál vele beszélgetni erről ... Meg megkérdezni vagy "eljátszatni" hogy mi lehetett .
trombitusz nálunk is ez volt , jól be voltam tojva mi lesz Oviban majd de mind a legtöbb rossz szokásra és rögzülésre erre is a jutalmazás vált be. Többszöri próbálkozásra Persze. Havonta felajánlottam hogy ha belekakil kap egy db gumicukrot. Kb 4 . Hónap után belekakilt és még 2 hétig kellett a jutalom utána aztán nem vettem gumicukrot de maradt a wcbe kaki:)
Sziasztok! Az én kisfiam majdnem egy éve szobatiszta, abban az értelemben, hogy mindig szól, ha pisilni v. kakilni kell neki, DE a kakinál a mai napig azt kéri, hogy adjak rá pelust, még soha, egyetlen egyszer sem volt hajlandó bilibe v. wc-be kakilni. Én meg ezt nem értem, és nem igazán tudok hatni rá. Hallottam, hogy kisfiúknál ez gyakran előfordul, de mégsem értem.
Igen már ott is elvégzi a dolgát de a mainap a dolgát végezte és elkezdett sírni,azóta nem akar bilizni és már ebböl gondok is lettek,nem tudom hogy mit csináljak vele!!:((