Miért hanyagolják el magukat a nők? (beszélgetés)
Egy pici smink annyit tud dobni rajtunk.
Én már "karanténban" vagyok kerek 3 hónapja, de így is -macinaciban😁- kicsit kifestem a szemem, spirál és néha szemceruza. Ha nem süt a nap akkor pici korrektort is felkenek a karikák ellen.
Nem teszi a nőt, viszont ad egy kis pluszt. Persze ha szép a smink. :)
Én rúzsos fogú öregasszony leszek. :)
Nem, dehogy! Nem írom le a sminket.
Az a baj, hogy azokat a nőket írják le akik nem sminkelnek.
Ezt az általánosítást....
Nem vagyok műnő, de nem vagyok lelakott.
Nincsenek műkarmaim, tudod háztartást vezetek .
Nincs műszempillám, műszemöldököm, műkutyafülém. Minek? Van sajátom.
Nem sminkelek , a férjem ismeri az arcom és soha nem ijedt még meg.
Nem ezek teszik a nőt!
Más hogyha sikkesen öltözködik valaki és más, ha nem bír elszakadni a fiatalkori divatjától. Ha valaki a 80-as években szőke volt, az a szőke nem biztos, h most 60 felett is jól áll neki. Még kell találni azt a stílust ami most is jól áll neki. Nem felpakolni magára mindent, ami 30 éve jól állt.
Igen Ernyei pölö stílusos, a mostani divathoz igazodik, de nem csinál magából bohócot.😉
'Mittom én. Kettőt ismertem, aki elhanyagolta magát.
Egyik egyedül nevelte a 2 gyerekét, lakást teremtett a fejük fölé, rengeteget dolgozott, hogy a gyerekeinek mindene meglegyen. Furcsa volt, mert felszaladt harisnyában, kinyúlt pulcsiban és pólóban mászkált, de maga a nő gyönyörű volt. Rettenetesen kedves, önfeláldozó stb. Festék nélkül is elképesztően szép volt. Happy end lett a vége, egy amerikai herceg rátalált és magával vitte gyerekestől és boldogan élnek.
A másik sokat adott magára, míg férjhez nem ment. Aztán csapzott lett és undorító. Képes volt egy tejáztatta pólót hetekig hordani. Ez nem volt szép el is hízott, majd el is vált.
Kit és mi motivál, miért lesz olyan, amilyen? A jó ég tudja.
Én szeretem, ha az idősebbek is fiatalosan öltöznek. Ernyei Béla is tök jól néz ki piros farmerben, tornacipőben.
Ue. a helyzet a nőknél i,s tök cukik néhányan színes ruhákban, blúzokban. Kenterbe vágnak sok-sok húszonévest némelyek.
Vállalják önmagukat, jól érzik a bőrükben magukat ez a lényeg.
Miért? Van férfi aki azt mondja,hogy: el
legalább van mit fogni rajta....
Ezzel nem értek egyet. Emlékszem miután megszületett a fiam. Kb 10 napja már nem mozdultam ki a 4 fal közül. És akkor az első utam a szoliba vezetett. Muszáj volt kicsit feltöltődni. Ez az idő pont arra volt elég, hogy apuka 2 szoptatás között vigyázzon a kiskorúra.
Mikor már babakocsiban toligaláltam a babát, akkor is mentem vele együtt a műkörmöshoz. Alvás időre tehettem az időpontot, így pompásan el tudtak végeztetni amiért mentem.
Pontosan!
Hiányzik az egyéniség ,a sokszínűség a fiatal egyen nőkből.
Pedig le merem fogadni ,hogy a férfiaknak is jobban tetszik a bájos ,kedves teremtés.Nem a feleslegesen feltunningolt mell és ajak.
Viszont stílusérzékkel vagy születik az ember vagy nem.
Tanulható ,de soha nem lesz olyan az összhatás ,mint akinek zsigerből jön.
Tyűűűűűű Bözsi Néni.
50 kiló?
El tudom képzelni h vannak neki hatalmas tolatói is, meg ugye el van látva óriási hátsókkal is, olyan kardashian-féleség.
Nem feleség, féleség.
Van, aki azt hiszi, hogy a műhaj, műköröm, műszempilla, műszemöldök meg ötven kiló vakolat teszi széppé.
Pedig szerintem éppen önmaga nincs sehol ebben az egész mű dologban. Fiatal nők is akár 100-an is szinte tök egyformák emiatt. De sehol az ember, sehol az egyéniség, van egy divat liba és kész.
Kinek mi a szép. Relatív.
Miért vagy az? Miben vagy az?
Egyáltalán mi az "elhanyagolás" jelen esetben?
Az őszinteség már magában egy nagy érték.
Sokkal többet ér, mint pl. púder, főleg ha 5 kg.
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Akinek van kedve, jöjjön:beszélgessünk! Csevegjünk kötetlenül, gyermekkel kapcsolatos témákat hanyagoljuk!:)
- Miért érzik magukat az ilyen nők felsőbbrendűnek?
- Nem tudom, miért sanyargatják magukat klíma nélkül az...
- Miért szeretik becsapni magukat az emberek, főként a nők?
- Miért fényképezik magukat a tinilányok?