Miért hanyagolják el magukat a nők? (beszélgetés)
Nem mindig úgy jön ki mint ahogyan azt eltervezzük.
Lásd Titanic.
Én is sok ilyet látok. A fiatalok között. 1-2 számmal kisebb nadrág. Hiába fiatal és nem kövér, akkor is annak tűnik.
És meg sem említem a sok kismamát, akik bálna méretűek, mert szültek 1 gyereket vagy többet.
És eszembe jutottak a mostanság kapható ruhák, amelyek mintája megegyezik a nagymamám asztalterítőjének a mintájával vagy a szomszéd néni otthonkájának mintájával.
Túl csirácsáré, túl kihívó.
Azok milyenek?
Megírhatnád pontosan, hogy mit nem vehetek fel!
Tudom! Bikinit sem vehetnék fel, de én azért is megteszem. És nem azért, mert 20 évesnek akarok kinézni, hanem azért, mert az áll jól;)
Én férfiként nem tudok veled teljesen egyetérteni a hascsüngéssel kapcsolatban. Azt gondolom ez valamilyen szinten alkati kérdés is.
Világ életemben sportoltam valamit amatőr szinten, az elmúlt pár év kivételével, de 90 kg-nál nem tudom, talán bölcsödés koromban voltam kevesebb. :D
Tizenévesen fociztam, majd kézilabdáztam, aztán áttértem a kispályás focira, de az a mocsok mérleg folyton nyelvet öltött rám. Nagyjából 8 évvel ezelőtt elkezdtem futni, csupán kedvtelésből. Kitűztem magam elé egy célt, hogy sikerüljön szülővárosomban lefutom a 14 km-es minimaratonit. Ezért futottam fagyban, hóban, esőben, sárban, napsütésben, hőségriadóban, volt, hogy a hét minden napján. A célt egy év alatt elértem a hasam mégis Lakodalom Lajoséval, vagy Bergendy Pista bácsiéval vetekedett.
Hogyne lenne, még több is!
Csakhogy eszem ágában sincs edzeni járni, se futni.
Kíváncsi lennék rá, hogy te sportolsz e vagy lejársz egy terembe a rózsaszínű csilivili cuccba bohóckodni?
Mert szerintem az, amit mostanság sportnak hívnak az nem sport. Időtöltés, lötyögés, vonaglás, de nem sport.
Hát nem tudom. Attól, hogy gyerekem lett 31 évvel ezelőtt, nem szűntem meg nő lenni, hiszen 22 éves voltam. Mindig van időm magamra.
Miért mindig a sminkelést kell példának hozni? Nem kell mindenkinek vakolat, hogy kinézzen valahogy. Én úgy látom, hogy itt Mo-n elég jó a klíma, mert sok szép bőrű ember él itt és legtöbben feleslegesen kenik magukat.
Szerintem a munkaképes korú nők egyáltalán nem hanyagolják el magukat, kivéve ha betegek vgy valami miatt nagyon szerencsétlenek.Pl most hogy van az un. idősávos vásárlás, m eg lehet figyelmi, hogy a -65 alattiak között szinte nincs is őszhajú, mint ahogy a munkahelyeken is alig.
Örömmel látni, hogy a nyugdijasok között is nagyon sok a jólápolt.
Ez nem csak mai jelenség,mert ha visszagondolok a nagyanyáimra, korukhoz képest ők is jól néztek ki, minden smink nélkül.,
nem tudom, hogy kik között él az FI, hogy szerinte x év elérése után leamortizálódnak a nők, saját példáből kiindulva inkább 25 -30 év fölött már inkább többet kell törődni a kinézettel.
Ez is egy beteg fórum, a tagság összeugrasztására.
Nem értek egyet. Ne haragudj!
Nekem van saját szemöldököm, szempillám, körmöm, hajam. Sosem kentem magam. Nincs alapozó, púder és társai, de ettől még nem vagyok lelakott.
Ha rövid a hajam, akkor 3-4 havonta járok fodrászhoz, ha hosszú, akkor fél évente.
A szemöldökömet ki tudom szedni, tudok manikűrözni és pedikűrözni (magamnak), naponta tusolok, hetente hajat mosok (vagy gyakrabban, vagy ritkábban;)), tiszta ruhába járok és szerintem elég divatosba is. Az arcomra pont elég a kék nívea és egy kis szemceruza a szemeimre. Az 500 Ft-os Moyra körömlakkok sokáig használhatóak.
Nem kell havonta több tízezret költeni ruhára, stb.
Szültem, de a testsúlyom 3 kilóval több, mint lánykoromban.
Nem csüng a világon semmim, pedig elhiheted, nem edzek.
Engem pedig az döbbent le, hogy mi a fenének kell ítélkezni mások fölött?
Úgy néz ki, ahogy tud. Nem ismered az életét, nem tudhatod, hogy milyen anyagi, családi, egészségügyi nehézségei lehetnek. Te meg csak a kinézete miatt leszólod?
Gondolom, egyedülálló fiatal vagy, és fogalmad sincs, hogy micsoda nehézségei lehetnek egy nőnek. Ami sokkal fontosabb, mint a heti 4 alkalmas edzés.
És miért durva 50 felett tinilány ruhákat hordani? Milyen az a tinilány ruha?
Én pl. nem vagyok hajlandó nyanyának öltözni pl. a te véleményed miatt.
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Akinek van kedve, jöjjön:beszélgessünk! Csevegjünk kötetlenül, gyermekkel kapcsolatos témákat hanyagoljuk!:)
- Miért érzik magukat az ilyen nők felsőbbrendűnek?
- Nem tudom, miért sanyargatják magukat klíma nélkül az...
- Miért szeretik becsapni magukat az emberek, főként a nők?
- Miért fényképezik magukat a tinilányok?