Miért hanyagolják el magukat a nők? (beszélgetés)
Hát nekem sosem volt a magassarkú a jó kinézet non plus ultrája. Aki azt hiszi, hogy egy nő csak magassarkúban nézhet ki jól, az nagyon el van tévedve.
Soha életemben nem voltam hajlandó tönkretenni a lábamat ilyet hülye divat elvárások miatt. Nincs is bütyköm :-)
Ez is városi legenda!
Én nem tudom, hogy honnan szedik azokat a képeket, amin ilyen emberek vannak. A közszereplők, most is bénán öltöznek, ahogy akkor, de az átlag ember normálisan öltözött.
Én pl. akkor is klasszikus (levis) farmert hordtam pólóval, blúzzal, stb.
Sosem volt felnyírt hajam, és igen, volt répa nadrágom, de nem bő. A fenekemen szűk volt és nem volt bő szára. Még mostanság is van néhány ilyesmi nadrágom, mert van olyan stílusú nadrág, ami csak ilyen fazonba jó, pl. az oldalt zsebes keki és sötétkék nadrág.
Ja, egyébként a répa nadrág a 80-as évek elején volt divat. Nekem 1981-ben volt ilyenem. A 90-es évek elején a Ritt és Casucci farmer volt a divatos;)
Elhiszem hogy bűbájosak, csak kinézetre fura, ha egy 60-as nő bőr cicanaciban van meg 90-es évekbeli feszes felsőben.
Mert csinosnak, sikkesnek lenni, azt másképp is lehet.
Mint pl nézz meg egy Oscar átadót. Csak példa, de figyeld meg Helen Mirren, Meryl Streep..és utána egy J-lo, vagy egy olyan nő aki még mindig azt hiszi 20 éves.
Nos, nem olvastam vissza az osszes h.sz-t, de pont az emlitett ket holggyel volt szemelyes kontaktom :)
Remekul erzik magukat a borukben es a tobbi nem szamit. Akinek nem tetszik , ne nezzen rajuk.
Barcsak mindenki ennyire magat adna, nem a rosszindulat vezerelne.
Akinek nem megy, ne akarjon kinezni 40 evesen 20- nak,tok igaz.
Felnyiratott, da"lllly"erolt haj, és az otthonos kötelező, de minimum egy bő blúz 90-es évek répa nadrággal.
Az istenit, nem tudsz viselkedni?! :D
Nekem a pasim mostanság csak hétvégére lóg ki :(
Kicsipem magam mindig, mint szaros Pista Jézus Krisztus neve
napjára. Ami az jelenti, hogy az a ruha van rajtam, ami neki tetszik.
...és látja, hogy várom. 3 hete arpa van a szememen, meg szemfesteket sem tudok feltenni.
Alig várom, hogy kifessem magam, bár ő pont lexa.
Tegyen mágnest a zsebébe.
De kis komolyságot is, hogy vigyek a mondandómban, úgy lehet valaki vonzó, a másik számára, ha együtt öregszik meg a párjával. Akkor nem lesz riasztó Pista bácsinak, hogy Joli néninek a nagyobb unokája már a melléig és, és a kisebb is, ha nincs rajta melltartó.
Illetve Joli néni sem fog undorodni Pista bácsitól azért, mert az a néhány hajszál, ami a feje tetejéről eltűnt, az orrában és a fülében jelent meg.
Emlékszem, mikor tízen vagy huszonéves voltam egy negyvenes nőben semmi vonzót nem találtam. Ma hogy már én is ebbe a korosztályba tartozom, ugyanúgy megnézem a csinos negyveneseket, mint a húszasokat. Ha megérem a hatvanat, gondolom, akkor pedig az olyan korú nők lesznek a favoritjaim.
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Akinek van kedve, jöjjön:beszélgessünk! Csevegjünk kötetlenül, gyermekkel kapcsolatos témákat hanyagoljuk!:)
- Miért érzik magukat az ilyen nők felsőbbrendűnek?
- Nem tudom, miért sanyargatják magukat klíma nélkül az...
- Miért szeretik becsapni magukat az emberek, főként a nők?
- Miért fényképezik magukat a tinilányok?