Miért fáj, ami mindegy? (beszélgetés)
aha, értem. akkor valszeg ez volt a hiba nálam. egyiket se várattam. :(
illetve az elsőt még igen! :) de hát mi lett belőle...
1. ezzel nem sokat lehet kezdeni..
2. 3. Ezt ők mondták?
4. Csak találsz közelebb valakit..
és ami a legfontosabb: sajnos hiányzott belőlük a szerelem.
Mert az lenne a lényeg, nem?
arról szól, hogy van egy pasi, aki együtt van egy nővel, és egy napon a nő úgy dönt, hogy kitörölteti a pasit az emlékezetéből. (merthogy a filmben van egy ilyen hely, ahol ezzel foglalkoznak...)
a pasi ledöbben, mikor rájön, hogy a szeretett nő kitöröltette őt az emlékezetéből, és szenved, és ő is elmegy a dokihoz vagy kihez, hogy akkor neki is töröljék ki a nőt a fejéből.
és elkezdik csinálni a műveletet, de közben a pasi rájön, hogy mégsem akarja kitörölni, mert az emlékek fontosak, és nem akarja elfeledni a nőt, emlékezni akar rá.
nagyjából ennyi.
ja, bocs.
hiányzik belőlük a küzdés azért, hogy harcoljanak a szerelmemért, értem, esetleg a közös jövőért. avgy valami ilyesmi
akkor sorban, számozva írom őket (közben rájöttem, hogy nem is 3, hanem 4)
1. egy idő után kiderült, hogy a fiúkat (is) szereti
2. részéről csak szex és más semmi
3. részéről csak szex és más semmi
4. szex, szerlem, de óriási a köztünk lévő távolság, mind kilométerben, mind pedig kultúrában - csaknem összeegyeztethetetlen
nem tudom!
lehet, hogy naiv vagyok, de az az érzésem, hogy nem rajtam múlt
Fééérfiak, mikor érthetik meg a nőket? :)
Biztos nektek is vannak problémáitok, de azért a nőknek más.
ha elkezdeném sorolni,hogy nekem mi is fáj akkor eléggé hosszú lenne a sor, már egy jó ideje eléggé zürős minden: család, párkapcsolat, iskola, munka és még sorolhatnám...
jó lenne valami olyan szerkenytű mint a Men in Black-ben, hogy villan a fény és mindent elfeljet az ember...:)
A nők mindig találnak valamit, amin görcsölhetnek, amin aggódhatnak. Semmi értelme, főleg nincs, ha ugyis mindegy! Lazulni kell, élni, nevetni, sexelni!
HÚÚÚ! Micsoda hippi lett volna belőlem!:)
További ajánlott fórumok:
- Agresszív modorom miatt mindegyik pasi elhagy, hogy tudnék változtatni magamon?
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Gyorshajtás...+15 km/h vagy + 15%...? nem mindegy...
- Mindenkinek aki diétázik! ( Mindegy melyik diétát csinálod, gyere és beszélgessünk!)
- Akárhány pasival találkozom, mindegyik az exe után sóvárog. Miért?
- A dvd recordernek miért nem mindegy, milyen újraírható dvd-t teszek bele?