Miért érzik magukat az ilyen nők felsőbbrendűnek? (beszélgetés)
Azt meghiszem.
One size. 😶
Ez pontosan azért van, hogy az arra érdemesek a különleges eseményeken azon gondolkodjanak, mijafacért tettek magukra ilyen szarságot. Néha tétován fészkelődjenek, majd abbahagyják, mikor elveszítik anális szüzességüket.
Tökre megéri, nem? :DDD
Szerintem, ne idegeskedj ezen, véleményem szerint te hiszed azt hogy ő jobb nálad, és féltékeny vagy. Magaddal foglalkozz, és ne hidd hogy bárki többet ér nálad, csak mert ő miniben mutogatja magát.
Az ő stílusa ilyen a tied más, ez természetes.
Mindenkinek van problémája és mindenki másképp kezeli ezt.
De gondolj róluk, amit akarsz, csak szerintem ez esetben saját magadnak okozol rossz érzéseket, teljesen feleslegesen.
Nem is hinnéd, milyen gyakran csak álca a nagy magabiztossag. Kompenzáció, hárítás.
Amúgy meg ki nem carja le, ha egy számomra isneretlen ember dölyfösködik? Ki kell röhögni vagy észre sem venni.
Az ilyenekkel nem is tud mást tenni az ember, meg nem is érdemes. Nálunk a házban lakik egy ilyen nő. Érdekes módon a kislánya (olyan 10-11 éves körüli) tud köszönni meg megfogni az ajtót. Én sem foglalkozom vele.
Sokszor úgy látom az ilyen embereken, mintha állandóan rossz kedvűek, savanyúak lennének. Úgy gondolom nekik komolyabb problémáik lehetnek, mint amit másoknak okoznak a viselkedésükkel.
További ajánlott fórumok:
- Imádom, ahogy a szomszéd cicái jól érzik magukat nálam. :)
- Csevegő rövidlátó szemüvegeseknek, akik nem érzik magukat annak...És a nagy kérdés:személyi okmányra fotó, szemüveggel, vagy annélkül?
- Miért nem érzik jól magukat a menyek és a vejek párjuk családjának körében?
- Él-e valakinek közeli hozzátartozója idősek otthonában, s ha igen, mi a tapasztalat az otthon életéről? Hogy érzik magukat az ott élők?
- Van itt meg valaki aki 38 hetes terhes? kivancsi lennek hogy erzik magukat a kismamak ebben az idoszakban
- Aki már olvasta, Paul Brunton: A felsőbbrendű Én című könyvét, mi a véleménye?