Miért alszik el nehezen nappal a 17 hónapos kislányom? (tudásbázis)
3. cfbf9bf4af
2009. jún. 18. 13:59
Mit értesz azon hogy nehezen? Milyen körülmények közt altatod? Sötét, világos? Saját ágy, te ágyad? Ilyesmire gondolok.
2. VTünde
2009. jún. 18. 13:58
Kislányom cicin alszik csak el, de mostanában többször kell próbálkozni, mire elalszik.Azt kitapasztaltam, hogy neki nem fix az alvás ideje, hanem attól függ, mikor ébred, ahhoz számítva 5-5,5 óra múlva kezd álmosodni elvileg.A napokban viszont egyre nehezebb elaltatni.Ma 8-kor ébredt, 1-kor próbáltam elaltatni, de nem sikerült, még mindig fent van.Voltunk levegőn is, majdnem 2 órát.Van ötletetek, mit tehetnék? Mitől lehet ez?
1. VTünde
2009. jún. 18. 13:56
Miért alszik el nehezen nappal a 17 hónapos kislányom?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Túl sokat alszik a kislányom!
- 20 hónapos kislányom csak nagyon nehezen akar enni... Mit tegyek?
- Az 5 és fél éves kislányom nehezen alakít ki kapcsolatokat gyerekekkel/felnőttekkel
- 2 éves kislányomat napok óta nehezen tudom elaltatni, állandóan csak játszana. Ti, hogy csináljátok?
- 4 hónapos kislányom nappali alváskor 30 perc után mindig felkel. Gyakran vissza tudom altatni, akkor alszik akár 2 órát is. Mitől lehet ez?
- A nappali egyszeri alvásra mikor kezdenek átállni a babák? Kislányom 10 hónapos, éjjel 11-12 órát alszik, de délelőtt alig akar 30 percet