Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi történhetett aznap este? Túl reagálom? Ez megcsalás? fórum

Mi történhetett aznap este? Túl reagálom? Ez megcsalás? (beszélgetés)

1 2 3
2023. júl. 21. 11:50
Anyós inkorrekt. Te meg nyugi. Ha nem lesz folytatása akkor felejtős. Ha meg lesz és Laci nyomul az asszonyod meg fogadja akkor az más tészta.
5. globus (válaszként erre: 3. - Kannanana)
2023. júl. 21. 11:40
Falusi anyós szerzett drogot 😀
2023. júl. 21. 11:39

Lépj túl ezen, felejtsd el.

Semmi bizonyítékod nincs, a képeken látottakat színezgeted fejben. Legyél kedves a családhoz.

Laci barátnője ugyanebben a cipőben jár, túlreagálta az eseményeket. Ő ott volt, vagy kurkászik Laci telefonjában?

2023. júl. 21. 11:39

Igen, túlreagálod. Valószínűleg berúgott és flörtöltek. Ha valaki azt sem tudja, hol van, meg mi történt, az kis eséllyel szexel egy pincében, mert a lábán nem tud állni.

Nem gondolom, hogy anyós bedrogozta volna a saját lányát… ha mégis van erre esély, akkor meg teljes mellszélességgel támogatnod kéne a feleségedet, mert vajon ő mit érez? A saját anyja így átveri? Egy jó szándékú szomszéd kihasználja, hogy magatehetetlen? Szövetkeztek ellene? …

Gyanús az egész sztori nekem.

2023. júl. 21. 11:33
Szexeltek. Talán.
2023. júl. 21. 11:23
Előre is elnézést ha valamit rosszul írok, azt sem tudom hol áll a fejem. Én 34 a feleségem 30 éves, van egy 6 éves kislányunk. A feleségem, mielőtt felköltözött Pestre, egy faluban élt vidéken. Az anyja születésnapjára úgy volt, hogy lemegyünk egy hétvégére. Szombat estére volt megbeszélve a szülinapi buli. Van egy srác a szomszédból, Laci, ő szervezte a bulit. Három éve költözött oda, átjár az anyósomhoz kertészkedni, szerelni, néha be is vásárol neki. Az anyósom állandóan róla áradozik, én persze akár mit csinálok, sosem jó neki. Csütörtökön összevesztünk az anyósommal, aminek az lett a vége, hogy megmondtam neki, hogy én nem megyek. Ezért egy kicsit a feleségemmel is összevesztünk, de mondtam neki, hogy ha az anyja elkezdi velem, abból csak veszekedés lesz. A kislányunk viszont nagyon szereti a nagymamáját, úgyhogy egyedül én maradtam itthon. Telefonon beszéltünk. Mondta, hogy minden rendben van, de éreztem a hangján, hogy még haragszik. Szombat este fel akartam hívni, hogy megkérdezzem, milyen a buli, de nem vette fel senki. Miután hazajöttek, a feleségem furcsán viselkedett, kérdeztem tőle mi történt, de azt mondta semmi. Kislányunk mesélte, hogy szombaton nagyon sokáig fenn voltak, táncoltak, aztán a nagymama fektette le, ami furcsa volt, mert mindig az anyja szokta. Kérdeztem tőle hol volt anya, azt mondta lement a pincébe. Gondoltam valamit félreértett, odamentem a feleségemhez, de ő azt mondta alig emlékszik valamire. Kedden látom, hogy egy vadidegen csaj rám írt. Azt írta, ő Laci barátnője, szétmentek Lacival és mutatni akar valamit. Privátban elküldött három képet és egy videót, hogy ezek Laci telefonján voltak, és megérdemlem, hogy tudjam. Kérdeztem hogy mit, erre ő írja, hogy nézzem meg. A képek a szombat estéről voltak. Az első még egy teljesen normális kép a feleségemről és Laciról. A második képen a feleségemnek mintha jobb kedve lenne, a haját is kiengedte, meg egy lépéssel közelebb áll Lacihoz. A harmadik képen Laci keze a feleségem derekán van. A feleségem blúza ki van gombolva, látni lehet a dekoltázsát. Vigyorog, a szemein lehet látni hogy részeg. A videón a feleségem meg még páran táncolnak. Valakinek odaadja Laci a telefonját, hogy vegye ahogy táncol. A feleségem azon nevet hogy "táncolnak a falak" mire Laci odamegy hozzá. Elég szenvedélyesen táncolnak a végén már fogdossák egymást, meg majdnem összecsókolóznak. Utána a zene véget ér, és az anyósom elkezd panaszkodni, hogy a pincéből kellene még hozni bort, de ő nem mer lépcsőzni. A feleségem vállalkozik rá. Anyósom mondja, hogy ne menjen le egyedül, erre Laci mondja, hogy elkíséri, és ott ér véget a videó, hogy visszakéri a telefonját. Megmutattam a feleségemnek a videót. Sírt, hogy nem emlékszik semmire. Azt mondja biztos tettek valamit az italába, mert csak annyira emlékszik, hogy az anyja hozott egy pohár bort neki, ragaszkodott hozzá hogy igyanak, aztán beszélgettek és filmszakadás. Az agyvérzés kerülget azóta. Ha bedrogozták volna, nem csak elájult volna? Egyáltalán megcsalás ez? Rá sem ismerek a feleségemre azon a videón, ahogy csücsörítve rázza magát. Hányingerem van tőle. Nem ilyennek ismertem meg. Azóta nem alszok, és nem tudok már kitől tanácsot kérni. Megesküdött, hogy szeret, de nem tudom mit higgyek. Láttam a videót a tortavágásról, és az anyja tényleg nagyon kínálgatta borral, pedig a videón a feleségem mondja, hogy nem akar inni, de ő csak mondja, hogy a kedvéért, az egészségére igyanak egyet. Lacit nem lehet elérni, nem veszi fel. A kislányunk is érzi, hogy baj van, de nem tudok ezzel mit kezdeni. Szerintetek mi történt? Túl reagálom?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook