Hiányérzet az életedben (beszélgetés)
Joeval az a baj,ha jó történne vele,azt sem venné észre..semmi pozitív nincs benne,és nem is látja meg..ill.sajnos fel sem fogja..van ilyen..lehet,valami trauma,és sokféle komplekszus okozza ezt nála..olyan,mintha tudattalan elfojtaná a jót,és csak a gátlásokat hozza felszínre..Sajnálom,mert lehet ő sem tehet róla..el tudom képzelni esetleg,hogy már gyerekkorában is meg volt ez a probléma,esetleg egyke,vagy hamar elveszítette a szüleit..
bocsánat,nem akarok belmászni az életedbe,de itt sokan nem értenek téged..csak szeretnék megfejteni,hogy miért vagy ilyen negatív..?Még ha nem is hiszed el,pedig van akit esetleg komolyan érdekel..
:DD
Erről ennyit! ;)
:DDDDDDD
Zsivány!Aukció törölve!!!!
nem akarlak megvádolni vagy is nem akarlak akartalak csak a szememnek hiszek
tudod van sok emberke aki visza él más képével
Inkább választottad a cakkosra harapja a répád funkciót. :) Az a kép nagyon megmaradt bennem. :)
Az örök bizalmatlanság kútja sűrű magányba fojt. :)
Mielőtt megvádolnál, saját gondolatmenet tőlem Neked. :)
Nem tudja a randit... :( Én nem értem az embereket, eddig minden fiúm dobott. Pedig nem fiúztam, nem mentem félre. Örülnék ha a párom társam lenne mindenben és fordítva. Most meg majdnem én erőlködöm. Én is tudom, hogy mik az értékeim.
Még van 10 perced az aukcióból Joe, de licitálni csak itt ér. Ide írj! :)
bocsika én inkáb akor hiszek 100% ban ha látom vido chat-en vagy élöben de inkáb a chat egyelöre késöb személyesen
nem szex chat havalakit felhozná még
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?
- Kíváncsi vagy rá milyen csillagjegyű voltál előző életedben?