Hiányérzet az életedben (beszélgetés)
Ez teljesen igaz.
Nem szabad a fórumokra,a netre támaszkodni.
Tanulni kell a hibákból.Saját,vagy a mások hibáiból.
Nagyjából a 3 év alatt képben vagyok...bár még most is érnek meglepetések:)))
Biztos abban igazad van, hogy önigazolás...nem bíznak magukban..és itt, itt kiben lehet bízni? A kamu képekben? A kamu nevekben, foglalkozásokban, iskolai végzettségben?
Még jobban összeroppan a végén:(
Aki komoly kapcsolatra vágyik,az igen..az úgy gondolja, ahogy Te..és még sokan...és aki komoly kapcsolatra vágyok az nem is akar mindenkinek és a legújabb trendnek megfelelni:)
Csak tudod, ha eleve egy önbizalom-hiányos emberről van szó, az behúzódik még jobban, mert nem menő...mert azt látja akár itt, a tv-ben, mindenhol, hogy hogy kell(ene) kinéznie lehet férfi, lehet nő..... a plasztikai sebésztől kezdve a legutolsó divatig....
Szerintem sok múlik azon,hogy az ember hogyan áll hozzá a társkereséshez.
Mennyire bizonytalan,mennyire bizalmatlan,mennyire adja önmagát.Mennyi csalódás érte.És hát a személyes találkozás is nagyon sokat számít.
2 évig voltam fenn egy társkeresőn. Jól szórakoztam, voltam pár randin is, hát anyám ha te tudnád mik mennek ott. :D
1x találtam egy olyan pasit, akire azt mondtam, na ezt hülye leszek kihagyni, egyszer élek! És nem hagytam ki. :))
Első részét like-olom:)
A továbbival már nem egészen értek egyet. Persze biztos vannak nők akiknél az általad leírtak az elsődlegesek, a többségnél viszont már egyre kevésbé számít. A megbízhatóság kerül előtérbe egy komoly kapcsolatot kereső nő értékrendjében. Viszont az is igaz és érthető, ha egy munkanélküli csóró, de izmos és jóvágású pasi csak nagyon kevés nő figyelmét tudja felkelteni.
De az is igaz, hogy mindenkinek van párja valahol. Nem kell ahhoz vagyonokat szerezni, átszabatni magunkat, hogy igazi társra találjunk. Ha még nem sikerült megtalálni az igazit, valószínű azért, mert nem jó helyen kerestük. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy minden nőnek/pasinak tetszeni akar. Bezuhan, magába fordul, csak mert ő nem tetszik az összes nőnek/férfinak. Na és? :) Egy legyen akinek te vagy a mindene, a legszebb, a legjobb, az összes többi lenéző, fintorgó, megvető embert meg figyelmen kívül kell hagyni. Pont ezért tartom károsnak a csajok és pasik netes szavazó bizbaszt az egyik közösségi portálon. Sokan magukba zuhannak, csak mert a fotójuk nem tetszik szinte mindenkinek. Ezért (is) van ennyi önbizalom-hiányos ember.
Továbbá, - hogy személyes hangot is vigyek bele a hozzászólásomba- az egyik bankban megfigyeltem 2 csajt. Az egyik jól öltözött, csupa smink, nagyon jó testű nő, de ahogy a papírt megfogja.. a 2 ujjával, ahogy visszaszól a kollégáknak, a grimaszai, az egész testtartás olyannyira visszataszító, hogy cseszheti a jó testi adottságait, ha milliomos lennék és rám startolna látva a zsíros számlámat, akkor sem kéne egy ilyen nő. Inkább választanám a mellette ülő, mindig csapzott hajú, egyszerű ruhát viselő, szerény kis csajszit, az aranyos szelíd mosolyával. Van rajta némi plusz kiló, de kit érdekel, mikor olyan bájos, és kedves.
Hát gondolom a nők is így vannak mikor egy pasit próbálnak feltérképezni.
Persze, nem mindenkinek ez a fontos...de nagyon soknak fontos.
Tudok olyanról, aki társkeresőkön bambul évek óta....és ott is a kész átverés megy, mint mindenhol, pedig Ő komolyan gondolta, hogy talál valakit...Hát azt hiszem nem véletlenül mondtuk, hogy kicsi az esély rá...:(
Fúj:P
Ettől a szövegtől biztos ráharap a pöttyös rudidra!:D
Azért nem lehet olyan rossz a kandalló előtt:D
De kíváncsi vagyok,hány itteni pasi engedheti ezt meg magának,és találja fel magát minden helyzetben:)
Izom?Ez leginkább a munkán múlik.Nem az edzőtermeken.Illetve persze a géneken is.
A bensőjét ,eszét tudja fejleszteni.Ha venni nem tudná,a net még mindig itt van erre a célra is.
Barnaság,mármint a szoli:),pénz,autó,ezek nem mindenki számára motíválóak.
Tudom,valamennyire fontos a külső is,de ha komolyan venné ez a joe a társkeresést,akkor meg is találná.100%.
Olyan helyen dolgozom,ahol nap mint nap több száz emberrel találkozom.
A legkülönfélébb embernek is van párja.
Alkoholistától kezdve bárkinek.Zsák a foltját megtalálja.
hahaha :D
ja, elé. igen, azt elfelejtettem.
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?
- Kíváncsi vagy rá milyen csillagjegyű voltál előző életedben?