Hiányérzet az életedben (beszélgetés)
De miért fullad kudarcba???? Ezért mondom, hogy a 22-es......
Nincs mindenkinek lehengerlő szövege sem, ami esetleg pótolhatna mást....
Ameddig nem bújik bele valaki a másik bőrébe, könnyű ítéletet mondani...
Szerintem olyan....Néha én is letolom, de aztán arra gondolok, hogy bármelyikünk lehetne a helyében....és máris más hangnemre váltok.
A mai lányok többségének számít az izom, a szolárium,...az autó, a pénz...
Tudod, ez a szomorú:) Nem az ember, nem a tartalom, hanem a bőrkötés...és ami a zsebénem van. Tisztelet a kivételnek... És ha valakibe sokszor belerúgnak, még inkább elvonul a világtól, még zárkózottabb és elkeseredettebb lesz.
22-es csapdája......azt hiszem Joe a csapdába beleesett már régen:(
Szerintem ő elvan:)
Nem hiszem,hogy olyan,amilyennek itt mutatkozik,ha meg igen,akkor majd összekapja magát.
Ilyenkor elgondolkodom,hogyan is szerethettelek:)
A cinizmusod egyre határtalanabb,de mivel nem én okoztam,ezért jó lenne ha nem rajtam töltenéd ki a bosszúd.
Valami hús-vér,helyes és okos pasit ajánlj inkább:),akinek szíve is van,tudja mit akar az életben,és nem az a célja,hogy más nők után futkosson.
Erről beszélek,sok értelme nincs,mert úgyis tudják..vagy fogják,hogy mondjuk te vagy..
vannak olyan akik azért teszik ezt,mert kell nekik a figyelem,szeretik,ha kicsit virnyákolnak értük,és akkor újra megjelennek..
van itt pár ember,aki mást sem csinál,csak elköszön,kiregizik,két perc múlva megjelenik..gyerekes,vagy beteges?Ki tudja..:O
Ezt már nem tudom követni, mindenki olyan titokzatos :)
Jó éjt!
Csak a szeretet hiányozhat, ha hiányzik.
Ha az meg van, abból építkedhetsz.
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?
- Kíváncsi vagy rá milyen csillagjegyű voltál előző életedben?