Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Köszönöm Lányok, igazán aranyosak vagytok.:-)
Zsuko, én már nem is dörzsölöm, csak ráspricceltem és az ujjbegyeimmel finoman ütögettem, mert már nem merek hozzérni a hajamhoz. Ha dörzsölném már nem lenne hajam a fejem tetején:-) Úgyhogy vargacsepp lapát, nem kell.
Szerintem a pantenolnak nekifutok, hátha.
Szia Demediná! Először is, a Varga hajcsepp nálam is ezt okozta. Tavaly októberben kezdtem el használni, és 4 hónapig használtam. Másfél hónapig nem hullott, hanem ömlött tőle a hajam. Azt hittem mind a kezembe marad. Ez a masszírozástól volt, mert a dörzsölés hatására hamarabb kijönnek azok, amik úgyis kijöttek volna, csak 2 héttel hamarabb. De miután kijött az összes, ami kijött volna amúgy is, utána már nem hullik tőle a hajad. Nekem ez másfél hónap volt, addig napi szinten 200 szál jött ki dörzsöléskor. És igen, minden hajszesz ezt fogja okozni szerintem.
A másik, hogy a panthenol tényleg nagyon jó hajhullás ellen. És azt még csak dörzsölni se kell. Nyomsz egy adag habot a tenyeredbe, csöpögtetsz hozzá 10 csepp A vitamin olajat (ezt a háziorvosom mondta) és ráteszed a fejedre. 20 percig hagyod állni, aztán hajmosás. És igaz, hogy B vitamin van benne, de amíg tablettába szeded annak idő kell, hogy beépüljön a szervezetedbe, a hab meg egyből felszívódik a hajhagymákba. De szerintem vitamint is kell enni, a külső használat nem elég.
Hairclinic egészen biztos nekem nagyon bevált.
Régen próbálkoztam sokféléve..de ez az igazi.
Másoltam:2 hónapja használom a terméküket. Előtte már több fajta kapszulát kipróbáltam, sajnos kevés sikerrel. Minden fésülködéskor marokszámra szedtem ki a hajamat a hajkeféből, Most 2 hónap HairClinic használata után maximum 1-2 szál az, ami a fésűben marad. Visszakaptam a dús és egészséges hajamat!" "Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a kapszulával. 1 éve hullik a hajam már teljesen kiritkult. 1 hónapja szedem és már szinte pár szál hullik csak ki,sokat erősödött és jönnek az új hajszálak. Köszönöm szépen!"
"Nővérem ajánlására kezdtem el szedni a teméküket teljes mértékben megy vagyok elégedve vele, a hajam egyáltalén nem hullik és sokkal gyorsabban is nől, fényes és dús lett amilyen már régen nem volt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ismeröseimnek barátaimnak egyaránt. Köszönöm Hairclinic"
"Hat hete szedem a HairClinik-et és nagyon meg vagyok vele elégedve! Bevallom, először vonakod-
tam kipróbálni, ezért csak egy 30db-osat vettem, de már 2-3 hét után éreztem a változást. Nagyon vékony szálú hajam van, ami ilyenkor tavasszal nagyon hullik, de ennek vége. Köszönöm!"
Hajápolási tanácsok
Megkeresem a hajdúsitást is.
Régen használtam egy kapszulát tavasszal és ősszel a neve clinic vagy clinias már nem emlékszem..zöld dobozos.Tavasszal és ősszel egy kúrát csináltam..de valami szuper...csak az első 3 hét után kell túlleni akkor kezd hatni szerintem ez a legjobb.
Ma hallottam egy orvostól, akinek elvékonyodtak a hajszálai és hullik annak ásványi anyag hiánya van. többek közt cink és vas is lehet.
Lencsében, sepnótban brazil dióban van cink vas.Úgy tudom a brazil vagy makadám dió egy darabjában levő cink tartalmazza az egész napi szükségletünket.
Van egy érdekes módszer a hajsüritésre.-na most elmegyek meg is nézem valami új hideg eljárással készült módszer fél éven át tartós eredményt ad.
A hajfesték rocsolta a hajam amóta amminia menteset használok és elég sokáig neyrskoszton éltem most is ha lehet igy táplálkozom d kilengek egy picit azóta szinte nem hullik inkább kicsit besürüsödött.
Na és a korral is jár ez , meg genetikai adottság is.
Elvileg ez benne van minden "híres" hajvitaminban is. Akkor abban miért nem hatnak? Az a szörnyű, hogy annyi mindent kipróbálunk egymás után, hogy ha valamelyik hatna is, sose tudjuk meg melyik volt.
Illetve talán magától is megáll sokaknak a hullás.
Szia! Nekem anno a panthenol tabletta állította meg a hullást (bőrgyogyi javaslatára szedtem), bár szedtem kb. 5 hónapig és úgy 2 hónap múlva érzékeltem a hatást. Mert a panthenol az tulajdonképpen B5 vitamin, ami a mellékvesére hatással van, ami ugye termelhet nem kívánatos hormonokat..
üdv!
De kétoldalt sokkal rosszabb a helyzet, háromsorban kétszál:(
Csak itt az nem látszik, ezért nem akarom levágatni, mert még takarja a fölső rész.
Akkor most a dr immun jó? Sampon , szesz, mindkettő?
Már annyi ilyen szar van, hogy az ember azt sem tudja mit tegyen a fejére.
Elkeserítő!
Sziasztok!
Nektek szokott fájni a fejbőrötök?
Szió Zsuko:-)
2 nap nem fésülködés után,megfésültem a hajamat,és alig jött ki néhány szál.2 napra beszüntettem a hajszesz kenést is,pontosabb képet szerettem volna,hogy ér-e valamit a dr immun.
Alig jött ki pár szál.Vagyis 25 körül.De 2 napra ez jó eredmény szerintem.
..és bevállt zsírosodás ellen is.Nagyon bízok,benne ha kitartóü lweszek és nem lustálkodom el a kenést,visszajön a hajam és akkor leállok a hormonnal,mert teljesen megkeseríti az életem.
Szió!
Az alpicort is szaliciles,de kis mértékben tartakmazza.
Nekem a neocapiltól hullott jobban a hajam,nem is mertem használni,pedig 4 hónapot ír,de nekem 3 hét is elég volt belőle.
Próbáld meg úgy a hajszeszeket,hogy csak nagyon babusgatva belemasszírozni.Én húzok rá egy zacsit és törölközőt és hajszárítózom,ezzel váltom ki a bedörzsölést,mert ha úgy csinálnám ahogy a papír írja,lehet egy szál hajam se maradna annyi jönne ki.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!