Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
A fulladás stimmel nálam is,nekem akkor amikor a hullás kezdődött száraz köhögő rohamaim is voltak.
Én néha fázok,néha meg izzadok mint a ló,meg ver a szivem.
Hát én is így szoktam járni:) megveszem és addig halogatom, hogy teljesen feledésbe merül. A panthenolt könnyebb lesz feltenni, de nem lesz olyan látványos eredménye,mint a ricinusnak szokott. Én sajnos eléggé undorodom a zsíros dolgoktól, ezért halogatom. Képtelen lennék abban aludni, mármint a pakolással a fejemen.
A panthenol b5(pantoténsav) vitamin-ból van:)
Hát a t4 frakcióm magasabb lett egy kicsivel,kapott is egy csillagot.
Meg néha elfullad a hangom,vannak fura tüneteim,de nem állandóan.Az tény,hogy idegeskedek a hajam miatt,de azt se értem,hogy vannak napok amikor a normális mennyiség hullik ki,aztán mikor ezek az egyéb tüneteim vannak ,akkor sokkal jobban hullik.
Szerintem nem sok. Ha hideg a kezed-lábad, akkor a keringésed nem tökéletes. Gyógymód: sok folyadék, több mozgás, meg öltözz fel mindig melegen.
Az ingerlékenység meg lehet a hajhullás következménye...
Szia!
A ricinust én is megvettem tavaly, de nem használtam. Az a gyagyám, hogy nem jön ki az olaj a hajamból, eltömeszeli a pólusokat és még sz@rabb lesz a szitu. És akkor már totálisan behülyülök. De sok jót hallottam róla és aki használta azt dícsérte. Én most a panthenolt tervezem kipróbálni, most van benne B vit, vagy nincs? És a koffeines sampoont is kifogom próbálni. Nagyon keservesen teszek bármit a fejemtetejére, mert már tiszta paranoid vagyok, hogy csak ártok vele. Az ember már ettől tiszta eszelős lesz.
Szió Nekem is szoptatás után kezdődött.Előtte illetve szoptats alatt,hosszú fényes hajam volt.
a prolaktin visszaáll a normálisra,és ezt tolerálja esetenként nehezen a szervezet.Szerintem oda kell rá figyelni,ha nem látod,hogy van hajváltás ,illetve ritkul menj el orvoshoz.
Hát, nem tudom:-) Igy fotón nem tűnik rossznak, valaki próbálja ki és számoljon be a fejleményekről. És mennyibe kerül, csak megrendelni lehet?
Most én mondom azt amit narancsoskacsa mondott: a saját hajamat akarom vissza:-)
Szerintem mindenképp csináltass vérképet, különös tekintettel a vasra!!!
Nekem is szoptatás után indult meg, bár nekem terhesség előtt is hullott!
Kíváncsi leszek milyen tapasztalatod lesz a termékkel kapcsolatban, ha tényleg megrendeled.
Az első pasinál szerintem lehet látni a foltot azután is, miután beszórták a fejét.
Mindenhol egyenletesen!
Szóval még a legszőrösebb kopaszodó férfinak is több haja van oldalt-körbe a fején, mint nekem.
Sziasztok!
Csak 16 napból állna ez a lökésterápia és már tényleg nem tudok mihez nyúlni, nagyon elkeserít a hajam ritkulása. Sajnos "sok veszteni valóm" nincs, így belevágok a kúrába. A fejtetős sűrítést én is nézegettem a neten. Képeken nem tűnik annyira elrettentőnek, viszont élőben nem tudom, hogy nézne ki. (keratinos hőillesztésre gondolok)
Szia agneees! Köszi a tippet, azt gyógyszertárban lehet kapni? gyógynövényes nagykerben találtam b- komplexet, amiben 5-szörös adagok vannak, de volt amiből 10-szeres. Még nem vettem meg szerencsére.
Még ezt a pantenolt megpróbálom beszerezni.
Szép estét!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!