Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
És akkor honnantudhatom,hogy kóros-e vagy tényleg csak az ősztől van?régebben szőke voltam,és sosem vettem észre,gondolom nem volt olyan feltűnő,mint a barna.
A hair clinic mellé még szedjek multivitamint?és még az mellé cinket meg vasat?vagy csak külön?
Pesten tanulok,és ott hol tudnék elmenni vérvételre,ingyen?vagy ez hogy működik?)mert itthon ahol amugy lakom,zalagerszeg,nincs időm elmenni,mert csak 7végén vagyok itthon).
Adjatok valami tanácsot lécci:)
A lúgos víz az jó persze, mellé még sok zöldség, spenót, sárgarépa, paradicsom stb., magvak, gyümölcsök, halak stb. Ezek lúgosítanak.
Amúgy hirtelen hormonváltozás is okozója lehet a hajhullásnak, ha a tesztoszteron színt nagyon megemelkedik akkor annak jó része DHT-vá alakul át, ami mérgező hatással van a hajhagymákra.
ez az ökonetes kence, amit régebben én is használtam: [link]
Van hozzá egy sampon is, de a leírásban írja is h a kence után 2szer azzal kell hajat mosni. Itt érezni is h felpezsdíti a vért a fejbőrön. Nekem régebben használt, csak hát ugye nem az olcsóbb dolgok közé tartozik.
A lúgos víz is jó, ill. elég lehet? Meg a lucerna kapszulát is elkezdem. Köszi a tanácsokat. Az étrendi dolgokat sajnos nemigen tudom betartani.
Bár mióta nem eszem rizst, mert ráúntam, kb. azóta hullik a hajam:) Lehet hogy csak véletlen egybeesés.
Lucernát abbahagytam, mert megakadt a torkomon és valóban, ahogy mondtad: a kutyatáp különb. Válaszoltak az írásodra a gyártók?:-)
Most szortam be a fejem pantenollal, rajtahagyom 15-20 percig majd hajatmosok. Nem dörzsöltem, csak befújtam és enyhén nyomkodtam a fejemre. Vettem plantur 39- koffeines sampoont, váltok a revalidről. Már előre rettegek a qurva hajmosástól.
Na akkor megint kidobtam 2000-et az ablakon:S
Lehet, hogy utolsó befektetésként még megveszem a haircliniket, ha az sem segít nem tudom mi lesz.
Ja cinket én is vettem, deolyan szorulást csinál, hogy nem merem beszedni. Hogy állsz a lucernával?
Az nagyon jó!
Egy korábbi hsz-embe már ajánlottam!
Üdv mindenkinek!
Nekem is hajhullási problémáim vannak, elölről eléggé elkezdett hullani. Kb. 1-1,5 éve kezdődött, most Varga hajcseppeket használok, ami nem rossz, de nem érzem hogy különösebben erősítené a hajamat. Ami régen bevált az az Ökonetnetnek a kencéje meg a samponja, csak drágább mint mondjuk a Varga hajcsepp..Emiatt voltam kénytelen elhagyni, de most már erősebben kezdett hullani a hajam ugyh újból veszek. A cink és a vasbevitel növelése mennyire hatásos?
Cink és vas.Plusszban!
Az nem elég ami multivitaminokban van.
Szia!
Szerintem meg kóros már a napi 100 is. Gondolj bele, annyi tuti nem nő ki naponta és előbb-utóbb szemmel látható lesz a hiány.
A hairclinic mellé lehet revalid, forcapil, elevit, biován, kinek mi használ.
Próbálnak engem is vigasztalni, de én érzem, látom, hogy kevesebb, vékonyabb hajam van.
nEKEM OLYAN A HAJAM,HOGY REGGEL MIKOR FELKELEK,KB 20 hajszálat szedek össze a apárnáról.Valamint ha huzogatom,akkor is marad a kezemben.Tudom hogy napi 100 szál nem számít bajnak,de nem számolom,szerintem lehetetlen.Mégis mi számít kórósnak???
Mit ajánlatok a hair clinic mellé?kinek mi vált be?
Biztos, hogy nem szezonális. Július óta hullik és nem csökken, pedig szedem a HairCliniket, 1 doboz Forcapilt is beszedtem és most a Revalidot is. Plusz a csalános áztatás, de most azzal is leállok már.
Szerintem itt egyikünknem sem szezonális, élettani hanem kóros hajhullása van.
A pantenolt ma én is kipróbálom és nem dörzsölöm, a vargát sem dörzsöltem, alig érek a hajamhoz, potyog és mindenhonnan.
Nekem azt mondta a doki,hogy az őszi hullás már lement.Lehet,hogy a hajaink nem tudják?Szólni kéne nekik.
Az egyik ismerősöm fel akart vidítani,és kedvesen azt mondta,az okos haj elhagyja a hülye fejet!Na,nem is kávézok vele mostanában.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!