Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Gratula Narikacsa!)
Én is szeretnék valami ilyesmit tapasztalni.
Néha olyan gondolatom is van, hogy lehet a kb. 12 év fogyokura tette tönkre a hajam. Nekem is olyan volt, mint valami elettelen kóc..
Se fénye, se tartása, még szine sem nagyon.. Én hü.ye meg még tetéztem a bajom hidrogénnel. Úgy kell nekem.
Mióta terhes voltam normálisan eszem és a hajamnak is "jut".
Meg lehet nekem a legjobb gyógyszer az lenne, ha nem olvasgatnék itt. Még tejem sem lesz a stressztől...
Nagyon szépen köszönöm!!! Ari vagy. Kiírom és megkérdzem a körzetit felírja-e, mert a bőrgyogyóhoz sokára van csak időpont.
EWgy próbát megér a sok minden más után:)
De,nőknél onnan is hullik,ebbe is csak a pasiknak van szerencséjük:-((
A becsületesebb hajbeültetős klinikák oldalán le is írják,hogy nőknél csak ritka esetben végezhető el az átültetés.
Nekem egy klinikán azt mondták, hogy nőknél is végeznek ilyesmit. Akkor ezek szerint más esetekben.
Akkor semmi mentsvárunk sincs?
Narikacsa egyébént hiába rohangálok orvosokhoz, túl sok mindent szoptatás alatt úgysem tudnak csinálni velem.
Utána meg ha minden jól alakul szeretnénk meg egy kisgyereket, úgyhogy a fogamzásgátló sem igazán járható út nálam..
Úgyhogy eléggé vesztett helyzetben vagyok. ;((((((((((((((((((((((((((((((((
A főleg nőkre jellemző diffúz androgén alopécia egyik hátulütője ( ellentétben a férfiak fejtetői androgén hajhullásukkal )hogy egyszerre ritkul az egész fejen, vagyis mindenhol egyre több a DHT-re érzékeny hajhagyma.
Nincs tehát egyöntetű DHT immunis hajhagyma terület sajnos, mint a férfiak tarkótáji fejbőrrészén.
Ha tehát ilyen részről űltetnek át, abból is sok DHT érzékeny hajhagyma jön, ami kihullik.
Narikacsa megyek... Jövő április 27-én..
Endokrinologushoz.
Fa*za, ugye. Ez a magyar egészségügy.
A többi területen már próbálkoztam és mondom semmi..
Csak kérdeztem egyébként, hogy mennyi lehet.
Én meg ugy tudom, hogy a tarkóról vett donorhajat nem érzékeny a DHT-ra. Úgyhogy az nem hullik ki.
Ott a pont ismét.Csak akkor érdemes megpróbálni,ha az állapot már végleges,de nőknél az a gáz,hogy addigra a donor terület is annyira megritkul,hogy nincs honnan átültetni.
Te Rosszcsontka,nyomás dokihoz!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!