Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
A fixáló valóban felesleges, az annak kell, akinek totál kopasz területre kell szórnia. Más körülmények között a hajak között marad.
Anonima, jól olvastam vhol, hogy te is szedtél szűzteát? Vagy csak hallottál a "jótékony" hatásairól? Azt írtad, hogy mellékvese károsító hatása van. Ezt honnan tudod?
Betsssy, Te is tapasztalsz 2 nap után egy kis viszketést?
Hát igen, nem mindegy az ára, 14ezer kicsit húzós...
Ez nem más mint üldözési mánia!Tudjuk hol vannak a hibáink,és azt hisszük mindenki minket néz.Ez hülyeség,annyi gondjuk van az embereknek,hogy mindenki magával van elfoglalva ebben a rohanó világban.Nem beszélve róla,hogy ahogy megyünk bele a korba egyre kevésbé számít a külcsin.
És szerintem attól,hogy nem annyira dús a hajunk még nem vagyunk kevesebbek.
Most már nekem is bejött az oldal,el is mentettem kedvencnek.
Ez azért már jóval barátságosabb ár.Van itt a fixálója is?
Csak egy pici területen használnám,ahol jelentősebb a hajhiány.
Néha mikor megyek az utcán és rámnéznek,vagy felfigyelnek rám,mindig azt hiszem a hajamat nézik.
A férjem szerint csak azért mert jó nő vagyok.
Hehe nem is ,de azért aranyosan vígasztal:-)
Köszi szépen.
Néztem a linket,de nekem nem jön be rajta semmi.
Én is úgy gondolom,hogy nem biztos,ártalmatlan,de valamennyi rizikófaktort minden tatalmazzz.
A dewkorkozmetikumok,felgyorsítják a bőr öregedését,a parfümök tele vannak pakolva méreganyagokkal,amik emelik az ösztrogénszintet,a samponokba is ott a gyilkos SLS is..
Én csak néha használnám,és csak efgy 50 forintos területre hinteném az orrom feletti részen.
Igazatok van Lányok! :)
.. én is szoktam gyakran azon gondolkodni, hogy
tud-e rendesen levegőzni a fejbőröm. De állítólag a "készítmény semmilyen mellékhatással nem jár", ha így lesz majd pereskedem. :)
Remélem nem tömi el a pórusokat, mert úgy két nap után már kezd viszketni a fejbőröm, ami nem tudom, hogy mennyire van rendben.
Találtam egy oldalt, és nem is hiszek a szememnek, mert itt csak 8000, ahol mi vásároltuk, ott pedig 14000 ft volt. Szerintetek ez lehetséges?
Na gyorsan bekapni!
most már csak a dúsulásra várok,hogy annyi hajam legyen,emelő daru keljen hozzá!
Szedem,de ez még nem lehet annak a hatása,annak csak azt köszönhetem,hogy nem zsírosodik.
Bízok benne,hogy új hajakkal is találkozom majd.Időm végül is van,és most már türelmem is.Persze szedem mellé a leszarom tabit is:-)
Ne így fogd fel.Ez is olyan,mint a smink,ha belegondolunk,az is álca,de jobban nézünk ki vele,nő az önbizalmunk,napi rutin,és ha azt nézzük az is álca.
Egyre jobban foglalkoztat ez a hair max,szerinted lélegzik alatta a fejbőr? Nem tömi el a pórusokat?
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!