Mi az élet lényege? (tudásbázis)
az élet lényege hogy mindenkinek jussok az örömökből:)
MInt pl a Hoxa :D
Mindez kipipálva.
...és még élek.
AT ÉLET LÉNYEGE ÉS ÉRTELME A TEREMTÉS ÖRÖME.
A KONCENTRÁLT GONDOLATAIDDAL ÉS ÉRZELMEIDDEL TE TEREMTED MEG A SAJÁT FIZIKAI VALÓSÁGODAT.
MINDENKI A SAJÁT "FŐZTJÉT ESZI".
Sajnos én is "ebben a cipőben" járok!!!
BORZALMASAN NEHÉZ!!!Más emberektől függni, akik megmondják, hogy mit NEM csinálhatsz!Pl.munkahely-mikor gyermeket szeretnél és nem sikerül............................
maryam, csak azt áruld el, hogy a fenébe érjem el, hogy saját magamat fontosnak tartsam, mikor utálom magam, a formámért, az elcseszett dolgaimért, a gyengeségemért,azért, hogy lassan más lettem mint voltam, s az idő is eljárt felettem, és soha soha nem leszek már olyan, mint amilyen lenni szeretnék, s mint amilyen voltam. A 20 évvel ezelőtt látott ismerősök úgy mennek el mellettem, mint ha soha nem láttak volna. Nem ismernek meg. S ha veszem a bátorságot és szólok kevesen, helló!!, néznek mint borjú az új kapura, s kérdik bambán, ismerjük egymást.? Szörnyű milyen képet vágnak, mikor kiderül ki vagyok. Zavarba jönnek, próbálják a hüledezést palástolni. Akkor és ott szeretnék megsemmisülni... ma már ha ilyen előfordul, kussolok és kellő távolság után, könnyes lesz a szemem, majd káromkodom magamban, pedig tudom én vagyok a hibás, én tettem mindezt magammaql.Hogy ott egye meg a fene a buta fejemet!
Még hajlandó lennék komprommisszumra is... de már két éve kínozom, magam és olyan vagyok, mint "Pacal MÁri" és még depressziós is.
Pedig én is tudom és vallom az élet szép és rendkívüli ajándék, óvni ápolni, megbecsülni kell, sok értelme van, attól is függ honnan nézzük. De az én vonatom már elment, bár néha úgy teszek hogy most pont a következőre várok és semmi baj. Na ez az öncsalás, önámítás, a megfelelni vágyás, hogy ne ujjal mutogassanak rád, hogy ne magányosodj el, stb.
Már csak a tudás birtoklásában hiszek, az emberi jóságban, és a végső kegyelemben......
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Aki olvasta Csernus Imre A NŐ című könyvét, röviden és tömören írja le a lényegét, legyen szíves!
- Spóroljunk! Termékek, ugyanazon gyártóval, de más néven, lényeges árkülönbséggel ...
- Vízipipák mérete között mi a lényeges különbség?