Mi az, ami téged zavar? (beszélgetés)
Engem az zavar,hogy az emberek egoisták,nem figyel senki a másikra,mindenki csak a saját problémájával van elfoglalva és csak a saját problémájára várja a segítséget a meghallgatást a tanácsokat a bíztató szavakat.Nagyon kevés ember van a környezetemben akiken azt látom,hogy figyelnek rám amikor beszélek.Többségnek azt lehet láni a szemében,hogy abszolut nem érdekli őt amit mondok.Ezért nem beszélek már senkivel,csak itt a HOXÁN.Itt mindenki nek elmondhatom az örömömet,a bánatomat és mindenki "meghallgat"és vagy tanácsot ad vagy velem eggyütt örül.Én is örülök ha valakinek segíthetek vagy eggyütt örülök a sikereinek.Ezt a hozzáállást találom normálisnak.
Az utcán is kiborítanak az emberek.A babakocsit tegnap nem tudtam betolni a combínóra mert senkiben nem merült fel a gondolat,hogy kicsit odébb álljon.Hagyta,hogy áttoljam a lábán a kocsit és utánna meg neki állt feljebb.Na én adtam neki.Ha igaszságtalanság ér és tudom,hogy igazam van,akkor nagy a pofim.Én az utcán is leugatok mindenkit.Az emberek hülyének nézik a másikat és ezt utálom.
az zavar, hogy Anyós ma bejelenti, hogy kicsi lányomat holnap elviszi magához ebédre. Mondom, de kell szopjon is. Akkor megkérdi: Muszáj?
Aztén megbeszéltük, leány nem megy sehova.
További ajánlott fórumok:
- Ha 40 cm-el magasabb a pasi, Téged zavarna?
- Téged zavarna, ha az "új" barátod még az anyjával élne 28 évesen?
- Nyelvtan, helyesírás. Téged is zavar?
- Áruházi kéregetők, téged zavarnak? Vagy csak engem?
- Téged nem zavar, hogy futás közben bámulnak az utcán?
- Téged mennyire zavarna férfiként ha a nő 3 évvel idősebb?