Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról? fórum

Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról? (beszélgetés)

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
2011. szept. 29. 22:50
Na ezt jól meg irtam magamnak hahahaha
258. eve7508
2011. szept. 29. 22:49
Sokat jelent ha van kinek elmondanimi bajod,nekem itthon általában azt mondják hisztizem szedjem össze magam.
257. invisible (válaszként erre: 255. - Invisible)
2011. szept. 29. 22:49
Hát ez az anyák sorsa hogy késő éjjel érnek csak rá nyugiban lenni egy kicsit és törődni saját magunkkal amikor már a többiek alszanak :)))
256. eve7508
2011. szept. 29. 22:48
Bucóka itt vagy még?
255. invisible (válaszként erre: 254. - Eve7508)
2011. szept. 29. 22:47
Szia :)
254. eve7508
2011. szept. 29. 22:47

Sziasztok!

Én is csak most tudok írni,már letettem a gyereket és elvégeztem mindent.

253. invisible (válaszként erre: 251. - Macskanita)
2011. szept. 29. 22:46
Milyen napod volt ma ?
252. invisible (válaszként erre: 251. - Macskanita)
2011. szept. 29. 22:44
Hát ez velem is sűrűn meg történik elég rég óta :)
251. Macskanita (válaszként erre: 250. - Invisible)
2011. szept. 29. 22:42
nem baj, én is éjjeli bagoly vagyok általában, csak itt sem volt senki, olvasgattam a neten, és épp készültem jókislány módjára lefeküdni:-)
250. invisible (válaszként erre: 246. - Macskanita)
2011. szept. 29. 22:41
Igaz én későn jelentem már meg de hát most van kis időm :)
249. invisible (válaszként erre: 247. - D43485a76e)
2011. szept. 29. 22:40
Ennek örülök
248. Macskanita (válaszként erre: 247. - D43485a76e)
2011. szept. 29. 22:40
:-D
247. d43485a76e (válaszként erre: 245. - Invisible)
2011. szept. 29. 22:39

Szia!

Éppen ébren lenni készültem:)

246. Macskanita (válaszként erre: 245. - Invisible)
2011. szept. 29. 22:38
szia neked is:-) bár én épp aludni készültem:-)
2011. szept. 29. 22:36
Jó estét mindenkinek
2011. szept. 29. 22:21

Az önbizalmat mindenki csak saját magának adhatja meg, és csak úgy, ha megdolgozik érte, ha megoldja az előtte álló racionális és érzelmi konfliktusokat. És mindezt következetesen, napról napra megteszi.

-------------------------------

Mindannyian boldogok szeretnénk lenni, és a változás ezzel jár. Amíg a rút kiskacsából hattyú lesz, addig nagyon sok mindenen átmegy a kiskacsa. Sajnos, ez fájdalommal jár. Amikor azt hiszi, hogy ő soha nem fog repülni, majd elkezdi bontogatni a szárnyát, majd a sok munka következtében kiderül, hogy képes erre, az mind-mind-mind sok energiával és fájdalommal jár. Csak így lehet azonban, másként nem. Ha nem tanul meg repülni, akkor a róka felzabálja

------------------------------A kudarc az az állapot, amikor az illető zsebében volt az energia, amellyel megoldhatta volna a kihívást, azonban a lustaság, a gyávaság, a kifogások keresése, a hanyagság, a tunyaság, a nagyképűség, az önzés, stb. erősebb volt, így nem tette bele mindazt, amit tudott volna. Így a nap végére marad a keserű szájíz, valamint a folyamatos önmarcangolás, hogy miért nem tette bele. A nem sikerült meg azt jelenti, hogy valaki megtett mindent, amit tudott, azonban azt is tudja, hogy emberből van, és nem sikerülhet minden. Ha ő becsülettel mindent beletett, mindez persze rosszul esik, de a nap végére nem marad lelkiismeretfurdalása, így nyugodtan alszik

---------------------------------------------

A felelősség... Ebben a világunkban a felelősség nem vállalása olyannyira hozzákapcsolódott a szabadság érzetéhez, hogy az emberek elfelejtik, hogy ez nem a szabadságot jelenti, hanem a szabadosságot. Olyanokra jellemző ez, akik egy kis időt sem mernek egyedül eltölteni önmagukkal.

--------------------------------------------------

Mert mindig a mai nap dönti el, hogy milyen lesz a jövőd.

.-----------------------------------------------

A hitelesség mindig ott kezdődik, amikor a negatív élményről is tudok oldottan beszélni, és közben tudom, hogy ezért én vagyok a felelős. Merem átélni az ezzel járó fájdalmat, de ezért is felelősséget vállalok azzal, hogy holnaptól mindent megteszek, hogy ezen változtassak napról napra.

---------------------------------------------

A bizonytalanok mindig mindent túlbonyolítanak.

----------------------------------------------

Testileg-lelkileg nem lesz egészséges soha senki úgy, ha nem vállalja az elfojtott, meg nem élt érzéseinek az átélését, és ha ezeken nem változtat. Átélni és kimondani - persze egy adott pillanatban. Azután elfogadni és változtatni. Soha senki nem lesz kiegyensúlyozott és boldog, ha ezt nem képes megtenni. Ellenkező esetben csak vergődni fog félelmeinek a csapdájában, egészen a haláláig.

BY DR. CSERNUS:-)

243. Bucóka20 (válaszként erre: 242. - Macskanita)
2011. szept. 29. 21:23
Ja,bocs..mondom én h elvagyok kalandozva.:)
242. Macskanita (válaszként erre: 241. - Bucóka20)
2011. szept. 29. 21:21
direkt nem vettem be
241. Bucóka20 (válaszként erre: 240. - Macskanita)
2011. szept. 29. 21:13
aki? elfelejti a gyógyszert bevenni?:):S
2011. szept. 29. 21:13

nekem lehet kell mégegy xanax

fenébe...

így jár aki...

239. Bucóka20 (válaszként erre: 238. - Macskanita)
2011. szept. 29. 21:06
szinte ingyen van:D
238. Macskanita (válaszként erre: 237. - Bucóka20)
2011. szept. 29. 20:58
az...mondjuk ez nem volt vészes...450ft egy menü, van benne sajtburger, cola, meg krumpli:-)
237. Bucóka20 (válaszként erre: 236. - Macskanita)
2011. szept. 29. 20:53

Teljesen jol telt.:) Szinte egész nap oda voltam,csak elfáradtam..olyan nyűgöske vok,meg is kell jönnie..olyankor meg teljesseen kész vagyok.:S

Én régen utáltam a mekit,utána ettem azt a csirke húsos hambit,akkor megszerettem,de sajtburin meg azon a csirkésen kivül nem sok semmit eszek meg.:D Meg naon drága is........

236. Macskanita (válaszként erre: 235. - Bucóka20)
2011. szept. 29. 20:22

remélem...

Hogy telt a napod? nekem egész hamar elment...ma ismét rá kellett jönnöm, hogy a mcdonaldsos cola nem az igazi:-)

Ettünk Alexszal két sajtburger menüt, nagyon éhes voltam...de így utólag...utána jégkrém...

235. Bucóka20 (válaszként erre: 234. - Macskanita)
2011. szept. 29. 20:16

Biztos elmúlik lassan,ha már bevetted a gyógyszert.

Többiek?Nem tudom,remélem jönnek majd azért.

234. Macskanita (válaszként erre: 232. - Bucóka20)
2011. szept. 29. 20:12

Na, én nemigen iszom a gyógyszerek miatt, régen buli volt, akkor hozzá voltam szokva:-) nem volt másnap...

de, most a múltkor egy felest meg mertem inni, azt hittem elrepülök, ráadásul a másnap is kegyetlen volt, szóval hanyagolom.

Ma nem vettem be este 7.20-ig xx-ot, mondom kipróbálom...

Nem érte meg, 4 után már minden bajom volt, fél nyolckor pedig olyan hányinger kapott el, ami még most sem múlt el 100%-osan:-(=

Talán majd múlik.

Nem reckírozok, holnap délelőtt felet hagyok azért...

Többiek?

233. Macskanita (válaszként erre: 231. - Sylvia31)
2011. szept. 29. 20:08
egyetértek
2011. szept. 29. 17:13

Sziasztok!:)

Nekem van itthon xanaxom,vagyis nem az enyém,hanem valamikor gondolom még anya szedhetett belőle.Én biztos,h nem merném bevenni.

Ma pl rám tört a fogfájás és algopyrinem már nem volt,így kénytelen voltam panadolt bevenni,mert azt hittem szétszakad a fejem.Bíztam benne,h nem lesz tőle semmi bajom(komolyan mondom úgy félek a gyógyszerektől,mint a tűztől).

De hála Istennek túléltem.:D És a fogfájásom is elmúlt.kop-kop:D

Ahogy így beszélgetünk erről a dologról,úgy érzem mintha egyre jobban oldódna bennem a feszültség.

Mondom , ma is simán kimentem a tóhoz(egyedül!!!) és tök jól éreztem magam.

Amúgy legtöbbször nekem nem a dolgok megtételével , a napok megélésével van a bajom,hanem a milyenségével.

Úgy értem,h mindent megteszek (kivétel 1-2) dolgot,csak közbe feszkózok belül.

Még azt akartam kérdezni,hogy ti cigiztek e?És ha igen,akkor ti nem e vagytok rosszul tőle???

Másik.

Hogy szoktatok e inni?Azaz bulik alkalmával!

És ha igen,akkor hogy érzitek az idő alatt magatokat??

És,hogy milyen a másnap?:P:D

Örülök,hogy van ez a fórumon és összegyűltünk egy páran.Remélem tudunk egymásnak segíteni és nem csak üres szavaknak lesznek,amik itt elhangzanak...hanem mindenki pozitív irányba fog fejlődni!;))

2011. szept. 29. 15:12

Sziasztok!

11éve vagyok pánikos elég sokmindent próbáltam már..A xanax-nak semmi értelme egy sima nyugtató(hormont nem pótol!!)és baromira rá lehet szokni senkinek nem ajánlom! Volt hogy 6ot kellett bevennem naponta igaz a 0.25-ösből de nagyon kemény abbahagyni! Szedtem xanax SR-t is az annyival jobb hogy nyújtott felszívódású viszonylag egyenletesebb a hatása de erről is gáz volt leállni!! Egy normális jó orvos olyan gyógyert ír ki ami mellé már nem kell nyugtató!! Vannak ilyenek pl.mizapin,valdoxán bár a mizáról nagyon lehet hízni..A valdoxán új,nincs hízás de azt még nem próbáltam a miza nekem jó csak hízok tőle:-(((

Kiegészítésnek pszichoterápia is kell meg megtanulni meditálni autogén tréningezni..

De tény hogy a betegség akár tünetmentes évek után is képes kiújulni!

Egy szó mint száz szerintem ha csak egy mód van rá ne szedjetek xanaxot mert az semmit nem csinál,hormont nem pótol(arra antidepresszáns kell)és hozzá lehet szokni plusz idővel egyre nagyobb adag éri el ugyanazt a hatást!!

230. eve7508 (válaszként erre: 214. - Nikike1988)
2011. szept. 29. 14:51
Sertralin sandozt.
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook