Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról? (beszélgetés)
Tudom,h nem témába vág,de szerintetek mit vegyek barátomnak Szülinapjára?:) 24 éves lesz Október 15.-én,de csak akkor tudom neki majd oda adni,amikor haza jön külföldről (azaz október végén).
Hegesztő a szakmája,hobbija nincs,imádja a telefonokat(de arra amúgy sem lenne pénzem,de nem is kell neki,mert jo telefonja van).:)
Kapott már rengeteg fényképes dolgot,szóval azt már nem szeretnék.Órája is van(drága óra,szal még jobbat se tudok venni),ruhái is mindene megvan...
Nem szeretném egy parfümmel vagy valami hasonlóval "letudni"....
Kérdeztem,hogy minek örülne?Azt mondta,h annak ha szexi cuccba lennék:DD meg ha főznék valamit.Ezeket amúgy is terveztem,szóval ez csak egy része az ajándéknak.
Olyan 10.000ft körül gondolkozok maximum.
Torta is lesz,ha anyukája nem csinál,akkor max veszek neki..mert abba én nem kezdek bele.:D
Én jól vagyok.Letudtam mára a gyakszit is,pedig arra számítottam h 8-9nél hamarabb nm érek haza.:)
Bnőztem is ma,még hamburgerezni is voltunk...szal teljesen jó minden.:D
szia:)
mi nemsokára megyünk mamámékhoz és hétvégén maradunk is:) úgyhogy jól vagyok:P
Sziasztok csajok!:)
Hogy vagytok?Hogy telik ez a szép péntek délután?:)
sziasztok mindenki
én mindig eltűnök bocs pedig nagyon örülök hogy van ez a topik..
visszaolvasok
gondolj bele...ott van pl a balatonátúszás.kapsz egy tuti úszógumit, amivel fix, hogy nem fulladsz meg. De ahhoz hogy átérj a túlsó partra, Te kellesz, neked kell "kalimpálni érte kézzel-lábbal" hogy ne egy helyben topogj a vízben, vagy lebegj...
Érted? itt a gyógyszer olyan mint az úszógumi...segít hogy ne merülj el mégjobban...de ahhoz hogy kijöjj a jelenlegi állapotodból, neked kell minden erőfeszítést megtenni!
amikor elhittem hogy meg fogok bolondulni...hát az a külsőmön is virított, amint az ábra mutatja...meg mindenre kihatott...azt mondtam én is, de jó lenne leszedálva feküdni egy elmegyógyintézetben, nem fájna semmi...
de ez nem így működik. El voltam foglalva asaját elmém által kreált dolgokkal, éjt-nappallá téve, miközben azt mondtam...engem már nem is érdekel...dehogynem érdekelt...hisz azok a gondolatok és érzések töltötték be amindennapjaimat, az összes percet és pillanatot, csak azzal voltam elfoglalva, amíg egyszer azt nem mondtam magamnak, EBBŐL ELÉG!!!
dehogynem érdekelnek, ha nem érdekelnének, akkor már rég nem lennének ott.
Tapasztalatból mondom.
értem.
Amíg élsz, addig el fogod tudni látni őket.Ha esetleg olyan dolog érne, ne hari ha nyers vagyok, hogy esetleg lebénulsz...és nem tudod ellátni őket, akkor is az ÉDESANYJUK LESZEL!!!
nem vagy dilis, hisz ha az lennél, nem írogatnál itt most.Ha nem akarsz, nem fogsz megbolondulni.
Mindig az vagy és leszel, ami szeretnél lenni.Szemléltetésképp, most teszek fel kettő képet az adatlapomra, mind akettő én vagyok, egyik tavasszal készült, amikor azt HITTEM még, hogy meg fogok bolondulni, a másik pedig augusztusban, amikor már tudtam hogy nem vagyok bolond.
Nézd az óriási különbséget.
mi az amitől a leginkább félsz?
Mi a legrosszabb ami történhet veled?
Te irányítsd a gondolataidat, és ne ők téged.
Gondolom amikor jön a roham, akkor megijedsz...nem szabad. Tudd, hogy az agyad játszik veled, és minél erősebben félsz, az annál erősebb tüneteket fog produkálni. Nézz egyszer szembe vele, gondolj arra, hogy ha az agyad képes ezeket előidézni, akkor képes pozitív irányba is terelni a rohamot, na ezt hülyén fejeztem ki, értsd rá, dehát nem vok orvos, konyhanyelven mondom:-)
Magyarul ilyenkor ismerd fel, hogy ez a rosszullét az agyad által előidéuzett valami, és gondolj arra, hogy csak az agyad játéka, gondolj rá, hogy nincs semmi bajod, kezdj el mozogni, hatásos a remegés ellen nekem legalábbis, ne görcsölj rajta, hanem akár aszobában ahol épp vagy, menj körbe-körbe, végy egy nagy levegőt, lassan, majd lassan fújd ki, mindezek közben légy tudatában, hogy NEM VAGY ROSSZUL!!! AZ AGYAD CSINÁLJA, NINCS SEMMI BAJ!!!
További ajánlott fórumok:
- Akik antidepresszánst szednek és nem szégyenlik
- Te mikor kezdtél el antideprensszánst szedni?
- Három hónapja szedek antidepresszánst és Xanaxot, azóta örökké fáradtnak érzem magam, ez normális?
- Akik meggyógyultak az antidepresszánstól
- Ha pár napig kihagyom az antidepresszánst, attól lehetek rosszabbul?
- Mi a véleményetek az Escitil nevű antidepresszánsról?