Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról? (beszélgetés)
Lehet addigra már meg is szokod:)
Amúgy ne tudd meg én hányszor voltam már úgy,h a szorongás miatt rosszat választottam,olyat vettem ami nem is kellett,elhamarkodtam stb....
Múltkor azon húztam fel magam,h még a fodrásznál sem tudok megülni nyugodtan.
Minden bajom volt már,mintha hullámzott vna a szék,alig bírtam koncentrálni,olyan feszkó volt bennem,mintha az érettségi feladatlapomat írnám...izzadt a tenyerem és alig vártam,h végezzen velem.
Nem 1x volt már,h rosszullétkor úgy végigmartam a kezem,h majdnem vérzett.
okés remélem:)
holnap ha nem kapok válasz emailt akkor hívom őket.. személyesen bemenni csak jövőhéten tudok...
igaz.....
de én megvettem a keretet és mondhatják hogy én választottam tehát nem az ő hibájuk..
nem tudom..
holnap kiderül remélem
Szerintem ingyen!
Ebből kiveszik,abba beteszik.
Ez a dolguk.
Olyan nincs h ezt tartsd meg,meg vedd meg a másikat is.
Az nem kicserélés,hanem egy új vásárlás.
hát nem bízok benne..
ráadásul nekem erős dioptriám van ..drága a lencsém mert "speciális" vékonyított meg ilyen olyan réteg..
Szóval ezt a lencsét kéne hogy át tegyék másik keretbe de csak olyanba lehet ami pont akkora vagy picivel kisebb..
és most a kérdés az hogy ingyen adnak e másik keretet annak fejében hogy ezt vissza adom ..vagy nem..:(
Kicserélik simán.Ha drágábbat választasz akkor természetesen rá kell fizetni,de szépen nyugodtan menjél be és keress egy megfelelőt,ami ugyan abban az árban van vagy kicsivel olcsóbb.És akkor a plusz pénzből veszel még vmit,akár egy napszemcsit vagy nem tudom.:)
Nyugalom,biztosan sikerül megoldani.:)
szia
hát nem tudom lehet..de eléggé elcsesztem a keret választást:(
Nem akarom ráfogni de ott is rám jött a szorongás és az első jónak tűnő keretre azt mondtam jó lesz:( az én hülyeségem:(
Majd megszokod nem?
Vagy ez nem olyan amit meg kell szokni?:)
Én is szemüveges vagyok am,csak szökő évente van csak rajtam,pedig olyankor a szemem olyan mint a sasé,am meg kettőig nem látok el.
sziasztok..
már jó pár napja nem írtam... látom azóta újak is vannak:)
Nagyon el vagyok keseredve mert új szemüveget csináltattam de nem kényelmes nem jó a keret:( elegem van
sziasztok!
tényleg nem akartam tegnap megsérteni senkit:-)
nerem gyors napom volt, hamar elillant, nem úgy holnap majd, a 16 órás melóban...dehát...pénzből élünk, nem?
:-)
Sziasztok csajok!
Hogy vagytok? Milyen napotok volt? Bocsi-főleg tőled Judit- nem voltam tegnap délután óta mert tönkrement a gépem most tették rendbe!
Ha gondolod, próbáld meg a Faster EFT-t is.
csináltam én is két éve...de nekem meg felerősítette a kényszereimet, ez komoly...gázos voltam tőle.
mondjuk azt nem tudom, másnál mit válthat ki, nekem alap"dolgom" miatt nem tett jót asszem.
Az is hozzátársult a "dolgaimhoz, " már ha kellett ha nem , kopogtattam:-)
407-es hsz-em is neked szólt ám!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Köszönöm, de én tudom mi ez, sőt, gyakoroltam is, nekem nem jött be. (Ez semmit nem jelent.)
Azért kértem csak ezt, hogy azok tudják, akikkel beszélgetek erről.
További ajánlott fórumok:
- Akik antidepresszánst szednek és nem szégyenlik
- Te mikor kezdtél el antideprensszánst szedni?
- Három hónapja szedek antidepresszánst és Xanaxot, azóta örökké fáradtnak érzem magam, ez normális?
- Akik meggyógyultak az antidepresszánstól
- Ha pár napig kihagyom az antidepresszánst, attól lehetek rosszabbul?
- Mi a véleményetek az Escitil nevű antidepresszánsról?