Mi a véleményetek az igazi tehéntejről? (tudásbázis)
De, könyörgöm ki beszél itt arról, hogy mindenkinek ezt kell venni/inni/enni?!! vagy hogy zárassuk be a tejüzemeket, multikat stb. (éljenek meg ahogy tudnak, mi is azt tesszük)
A fórum címe, az MI A VÉLEMÉNYETEK AZ IGAZI HÁZI TEJRŐL? Többen (kb: rajtad kívül)erre kérdésre válaszoltunk pro vagy kontra.
A többit meg oldja meg mindenki ahogy tudja, vagy akarja.
"Nekem mondod parsztnak, farka van a malacnak?"-nem 5 hanem 4-4,5. Tej esetében számít a különbség, nem kerekítünk!
Nem másokról beszéltem, hanem rólad. Te kötözködsz mindenkivel, aki iszik házi tejet. Én el tudom fogadni hogy valaki bolti tejet iszik, nem szereti a házit, sőt nem szereti a tejet. Ízlések és pofonok...
Drága tej-ha boltban veszed biztos az (bár ez relatív), de a házi nyers tej tuti olcsóbb, mint a bolti (na nem az akcíós beszerzési ár alatt árult UHT-ról beszélek). Mi pedig itt, nem a bolti teljes tejről beszélünk, hanem a nyers házi tejről. Nem mindegy.
Mert, ami a "múból" kijön nyers tej, az nem 3,5 % zsírtartalmú, ham 4,0-4,5%.
De lehet, hogy a mi teheneinknek van különleges képességük. Arról meg nem érdemes vitatkozni, hogy ki milyennek érzi a tej ízét. Nem arról van szó, hogy a bolti tejet vizezik, hanem, hogy víz ízt éreznek rajta egyesek.
Azt meg végképp nem értem, miért fáj neked, hogy valaki szereti és megissza a teljes tejet.
Itt senki nem mondta neked, hogy menj és mostantól csak is "házi" tejet igyál, de te eddig mindenkibe belekötöttél,aki pozotív dolgot írt a házi tejről.
Nem értem, hogy miért olyan hihetetlen, hogy vannak akik úgy érzik, a bolti tejnek, legyen akármekkora a zsírtartalma, víz íze van!
Én miért tudom elhinni, hogy szerinted jó és finom, és tej íze van??????
Attól még számomra, és sokak számára, ne lesz finom, és tej ízű.
Egyébként, nem értem, hogy ezen mi olyan érthetetlen.
Nyilván, aki szerint víz ízű a tej, az azután mondja, hogy kóstolta, és ő olyannak érezte. Attól még biztos van x ember, aki szerint tej ízű a bolti tej.
Szerintem ez teljesen nyilvánvaló és egyszerű.
"mert a bolti tej az szó szerint szar"
//Senki nem mondta hogy igyad.//
NEM IS ISZOM /DE NEM AZÉRT MERT TE MONDTAD/...
már vagy 15 éve...
EZÉRT NEM ISZOM, HA VIZET AKATOK VENNI ISZOK CSAPVIZET...!!!!!!!!!!!!!!
"mert a bolti tej az szó szerint szar"
Senki nem mondta hogy igyad. Azt azért nem értem mitől fújódsz fel a kezelt tejtől és a teljestől nem.
Sziasztok!
Én imádom, minden percben meg tudnám inni, de csak melegen... nyam-nyammmm...
Kiskorom óta csak ezt iszok, ha tejet akarok, mert a bolti tej az szó szerint szar...
felfujódok tőle, meg annak víz ize van.
Szóval én IMÁDOM!!!!!!!
De értem,és el is hiszem, amit leírtál! Ennek ellenére nem fogom megvenni, és meginni!:)))))))))
Azzal is tisztában vagyok, hogy nem a lejárati napon romlik meg az áru! De én a friss élelmiszerek híve vagyok!
További ajánlott fórumok:
- Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte...
- "Szerezz magadnak olyan férfit, aki már elkelt! Igazi férfiak, igazi kihívás!"
- Hol vannak az igazi nők?
- Mi a véleményed erről a mondatról: "Az igazi barátsághoz két hülye kell"
- Kisfiam 13 hónapos, még szopizik, de már nem gyakran, hogy szoktathatnám rá a tehéntejre?
- A tehéntejről