Mi a véleményetek a régi és az új szappanoperákról? (beszélgetés)
régebben néztem ilyesmiket, de sztem, ha az ember végignéz 3-4-et, az olyan, mintha mindet látta volna.
azt hiszem, a Betty, a csúnya lány volt az utolsó ilyen az életemben.
Nem tudom, miről beszélsz.
az "esetleg teesók" témát sok helyen bevetik.
Amire én gondolok, annak E. Iglesias énekelte a főcímét, és Colunga meg Edith Gonzalez játszott benne. De nem néztem, kb. 12 voltam, ennyire emlékszem én :D
Nem tudom, ez valami hajós indiános volt és 2001-ben láttam:D Annyira emlékszem belőle, hogy két testvér beleszeretett egymása, akik nem tudták, hogy testvérek.
Viszont volt egy másik indiános is, ami tetszett:) Azt hiszem, FCO volt a főszerepben, és beköltöztetett magához egy szegény indián lányt.
Nekem is nyomasztó volt a Borostyán.
De most nem ugyanazt azt Esperanzát mondod, hanem a simát. Az se kötött le.
De az utóbbi 10 évből is maximum 5-6 :) agyzsibbasztóakat nem bírom nézni.
ezeknek tényleg jók a zenéi. Én csak azokat hallottam, sorozatokat nem láttam, nem is kötöttek le, meg rtl-re szinte rá se kapcsolok.
Most azon fut az Esperanza? Ha az is nem lenne több mint 200 részes....talán elmehetne háttérben
Én tavaly a Szerelem foglyait néztem, egész jó volt:) Főleg a zenéje fogott meg, de a történet is érdekes, kár, hogy nem láttam az utolsó részeit:
A vihart is a zenéje miatt kezdtem el nézni, de az egy jó nagy rakás sz.r volt:D A végén már csak azért néztem, hogy röhögjek egy jót a vontatott jeleneteken.:D Viszont a zenéje tetszik:)
Mikor megérkezett az első vérfrissítés a sorozatba(Barátok közt), az úgymond..következő generációs fiatalok, mint a Pali akkor azt mondtam itt valami kezd megromlani(nem a tej).
Kb akkor kezdtem el abbahagyni a nézését.
De láttam anyuék TV-jén, hogy most valami nagyon next-next-next generáiós tizenéves bőrdzsekis 'te anyám lakásán füvezzünk" kis suhancok meg a szintjükön mozgó lányok is..Amolyan tükör a mostani generációra.
óóó, persze, csak bent üdültem előtte 4 hetet. de ennek már több, mint 5 éve :o
szóval vannak elmaradásaim BK terén :D
Egyet szerettem az Onedin-t, és még az Isaura-'t (Rabszolgasorsot, újabb címén Isaura, a rabszolgalányt) láttam végig (ebben azért volt szerepe a osztümőségnek és annál kevésbé jó díszleteknek is). Soktól régen is fogtam a fejem.
vélemény->Hát nem én vagyok a célcsoport.<-vélemény
Azért BK szintjére azért nem kellene süllyedni. - Nem akartam ezzel senkit megsérteni, biztos megtalálja benne a neki szórakoztató dolgokat a nézőtáborából. És tudom közösségépítő is, mert sokan másnap átbeszéli más közös (állandó) téma híján, vagy annak elégisége nélkül. Vagy pont ezért nézik együtt.
De sok évados, megérdemelten neves sorozatokat is adnak is a tévék sokszor itthon napi bontásban.
XDD
jajj, remélem rendben megszületett a badád!
én az utolsó terhespatológián töltött estémen néztem utoljára.
másnap szültem, és aztán nem volt időm, most meg már azt sem tudom, ki kicsoda.
viszont arra emlékszem, hogy éppen buliba indultunk, amikor kiderült, hogy Misi meleg, és Ákos meg felgyújtotta a nemtudommit... mindkettőt megünnepeltük éjszaka :D
tudok még ilyet :)
dempsey és makepeace megvan még?
óóó, öreg vagyok, azt hiszem...
szupercsapat igen! ^^
Bár ott inkább Murdock jött be karakterileg, a többiek meg..háát amolyan 6 esetleg 7 /10, kivéve talán a MR T..na őőőő ott volt a szeren. :D Mint egy Hulk(a modora).
Ami hasonszőrű...nos, az IKEA bútor építése közben is halgatott sorozat zenéje..MacGyver! xD
Imádtam hogy mindenből mindent csinált, egy gyufából egy zokniból, és egy befőttből tankot készít ez az ember.. xD
És ha már a főszereplő..Csillagkapu! :D
Bár azt is csak pár évadot néztem, aztán kezdett laposodni és nem értettem hol a karakter fejlődés, hol az előre lépés..