Mi a véleményetek a megszakításos védekezésről? (beszélgetés)
Helyesen írva:
normálisan,folyamatosan
A többit leírtam a válaszomban.
3 hónapja? Nagyon megbízhatsz benne.
Nincs 3 hónapja, hogy majdnem 40 lány perel egy aids-es fiút, akinek mindig azt mondta nekik, hogy ő sajnos óvszerrel nem tud elélvezni, meg hogy nem olyan, stb. Közben kiderült, hogy ez nem igaz, csak fertőzött, és mikor elkapta, úgy megharagudott az összes nőre a világon, hogy mindent megtett, hogy minél több barátnőjét megfertőzze. Van köztük egy lány, aki akkor még csak 14 éves volt. Na, ő nem tudom, hogy megéri-e a 40-et...
Én a helyedben nemcsak a terhesség miatt aggódnék ennyire, hanem ha ő ilyen, mert ugye te írod, hogy ő mindig ilyen volt, akkor valószínű, hogy ezt sok más lánnyal is eljátszotta. Esetleg próbáljatok ki más márkát, típust, de a helyedben nem hagynék ki egy tesztet sem (no, nem a pisitesztet!).
Ha te vagy az első barátnője, és nem volt más lánnyal előtted, akkor más.
Jaj de nagyképű valaki :D
Mellesleg ez az átlag. Jó neked hogy nem vagy átlagos. Örvendezzünk hát eme csodás hím példánynak. De egy óra az meg már amúgy inkább unalmas mint izgató.
tényleg!
hát na
Egy átlagos szeretkezés 7-13 perc.Ebben nincs benne az előjáték és az utójáték.
Nem tudom,... egy óra? Nekem az az érzésem lenne, hogy nem izgatom kellően a férfit,és valószínű én se élvezném.
További ajánlott fórumok:
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- Egy 37éves alkoholista, dohányzó nő terhes, 14 hét kb. Megszakitani meddig lehet? Tud valaki valamit? És a párja agressziv...
- Mi a véleményetek a megszakításos szexről?
- H1N1 megelőzés, védekezés oltás nélkül
- Megszakításos védekezés
- Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik besúgók és más szoknyája mögé bújnak védekezésül, amikor hazudnak?