Mi a véleményetek a megszakításos védekezésről? (beszélgetés)
Több ismerősöm könyörgött hogy szedjék ki belőle végre a gyereket.
Az egyik imádja a gyerekét, de inkább agyonlövetné magát mintsem még egyszer végigcsinálja. Az a másik kétszer futott neki.. Kissé megbánta úgy érzem
Valakinek mind a 9 hónapot fekve kellett töltenie szinte. A másik úgy nézett ki mint egy túl fújt lufi. A végtagjain ödémák. Semmi nem maradt meg benne szinte.
A harmadik a hormon szuriktól (hogy megmaradjon egyáltalán) 30 kilót szedett fel és fájt mindene még szülés után fél évvel is.
Mákos tészta vagy hogy ezeket megúsztad
És anyám a legjobb példa.. A 9 hónapból 8-at kórházban töltött.. Sok jóra én sem számíthatok..
Nektek is és próbáld élvezni a hátralévő időt.:)
(amúgy nálam is már a röhej kategóriába tartozik az alvás, vagyis nehezen alszom el.. aztán sokszor akkorát öklel belém ez a kis ördög, hogy a szemem is könnybe lábad, hangulatingazodázasaim vannak, és még sorolhatnám :D ja, és a szülés is K..RVA GÁZ LESZ! :D De imádom. <3)
csodálatos? nem mindenkinek :(
Inkább szülök meg 6 gyereket, mint még egy olyan terhesség...
Hat jo,mindenki maskent eli meg.
Jo egeszseget es tovabbi boldog babavarast nektek:)
Nesze semmi - fogd meg jól.
Ez a megoldás csak nagyon összeszokott házaspárnak való, ahol abszolút nem gond, ha bekövetkezik a terhesség.
Ez arra jó, hogy két tervezett gyerek közötti védekezést meg lehessen oldani. Amikor az ember nem akarja magát rombolni minden mással, de ugyanakkor ha kicsit korábban jön a következő dolog az sem gond. Nálunk erre tökéletesen megfelelt.
Ha valaki semmiképpen sem akar gyereket, akkor én sem ajánlanám. Csak tapasztalatból mondom, hogy a legtöbbször inkább csak az a baj, hogy a polcon, vagy a szekrényben maradt.:-)
Mi használtuk és nem volt semmi gond. Igaz, ha becsúszott volna sem lett volna gond. Inkább az volt a gond, hogy a pasi nem szerette.
Akikkel én beszéltem és terhes lett "mellette". Ők tényleg mellette lettek terhesek, vagyis éppen akkor nem tették be.:-))) Hát úgy mondjuk esélye sincsen védeni.:-)
az hogy mennyire biztonsagos 50-50% az esely.
Ha nem szedhetsz tabit, akkor valoszinuleg a tobbi hormontartalmu modszer is kizart. Igy van nalunk is. Az en paromnaknincsen ilyen gondja mint nektek, de o sem birja az ovszert es en sajnalom ot. Mi kozosen egyeztunk meg abban hogy megszakitassal csinaljuk, fontos hogy ezt megbeszeljeyek. A masik, hogy esetleg van olyan kenocs es kup ami nem hormontartalmu es szeretkezes elott kell hasznalni. Viszont kisse draga, bar olcsobb mint egy abrotusz es nem is terhel meg lelkileg. szoktak reklamozni a tvben. De azt el kell mondani, hogy az csak csokkenti az eselyet a teherbeesesnek, de messze nem ved annyit mint azovszer vagy a tabletta.
Mi maradtunk a megszakitasnal, es megbeszeltuk ha jon egy baba szeretetben felneveljuk, semmikep nem vetetjuk el. De ha esetleg nem egyezne a velemenyunk akkor vagy a parom venne magara az ovszert vagy nekem kellene valami mast talalni, de o megmondta nem varja el tolem hogy kockaztassa az egeszsegemet, es en is sajnalom ha irritalja a gumi. Es ketten dontontunk igy.
Aszongyák van spirál is
Nem akarok sztorizni itt, de ha nem akarsz terhes maradni ne jáccogass így/tapasztalat/
További ajánlott fórumok:
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- Egy 37éves alkoholista, dohányzó nő terhes, 14 hét kb. Megszakitani meddig lehet? Tud valaki valamit? És a párja agressziv...
- Mi a véleményetek a megszakításos szexről?
- H1N1 megelőzés, védekezés oltás nélkül
- Megszakításos védekezés
- Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik besúgók és más szoknyája mögé bújnak védekezésül, amikor hazudnak?