Mi a véleményetek a Főiskolai tandíjakról? (beszélgetés)
szeretem mikor magát kétdiplomásnak mondott ember,olyan szarvashibát ejt a helyesírásban,amit egy 5.osztályos sem tenne!
és körülbelül a vitakultúrád is az 5-es szinten van. lehet,hogy valójában sosem jártál felsőoktatási intézménybe és ezért ez az ellenséges hangulat? vagy ha jártál is,valójában egy filléredbe nem kerültezért félvállról vetted és kidobtak,de most az ellenkezőjét állítani sikkes???
bocsanatot kerek mindenkitol, hogy ilyen alpari dolgot beraktam :(
es semmi kovetkeztetest, minositest nem vonok le, remelem, Ti sem
"a kutyák pedig nálam még feljebb vannak a ranglistán mint a lakás"
Csakhogy nehogy hátradőlj, hogy milyen jót mondtál: Itt nem lakásvásárlásról van ám szó! Hanem albérletről, meg koliról! Van különbség! De tudom, te vegigcsinálnád az utcán élve is az egyetemet.
Szóval nem mindegy, hogy arra költesz, hogy legyen valahol aludnod, vagy a kutyáidra, ami annyira nem feltétlenül szükséges az egyetem elvégzéséhez...
Egyébként tönkéletesen tudom mit mire írtál, csak a két választ nem volt kedvem két hozzászólásban megírni.
Egyébként 3 unoköcsém/hugom is most járt vagy most fog járni egyetemre.SZóval pontosan tudom, hogy mi hogy megy.
Figyelj, azért nem jó veled beszélgetni, mert fogalmad sincs, hogy mit mire írtam.
Más kérdés: Te fizettél tandíjat?
MIndenki költse arra amire neki szükséges, ha valkinek kajára meg lakásra kell akkor arra.
Elég sok diákot ismerek és tudom, hogy élnek. Mivel sokáig egy főiskolán dolgoztam.
Ha nem akarod magadnak az életet finanszírozni akkor igen. A legtöbb orvos halggató dolgozik az egyetem mellett ezt elárulom.
Ez a véleményem ezért ragaszkodom hozzá.
Nem hiszem el,h komolyan mondhat ilyet vki!Na,letelt munkaidőm...úgyh megyek haza:).
De mostmár értem Bcicust,h miért van ennyire a tandíj mellett,hisz nem tud elvonatkoztatni magától,azt hiszi minden diák ilyenre költi/költené a pénzét, mint ő...
:DD
Ezért lett nekem is akkor jogsim és autóm amikor már nem tanultam!Hát igen....aki nem tudja és nem éli meg...annak fogalma sincs miről beszélünk!
Ejha!Diákként benzinre?
Szted a lakhatás+kaja egy szinten van a kocsikázással, kutyákkal?
Nekem a gatyám is ráment az albérletre mert mivel nincs tesóm és a szüleim nem elváltak koleszt nem kaptam...és hát a suli volt tőlem 200 km-re.
De akkor még nem volt tandíj!!Hát ha lett volna nem tudom mi lenne...a második sulimba már bevezették a tandíjat másod diplomán ott meg azért ment rá a gatyám,a mai napig fizetem mert csak hitelből tudtam megoldani!
Bcicus, sajnos ki kell mondjam, hogy hülye vagy...
Ha az van ott, akkor tanuld azt :)))) Áhhh...
Engedd már el ezt a hülye gondolatot, nem kell minden baromsághoz, amit véletlenül leírtál annyira ragaszkodni, hogy nevetségessé tedd magadat.
További ajánlott fórumok:
- Egészségügyi Főiskolai Karokon van távoktatás?
- Tudja valaki, hogy van-e nem nappali tagozaton főiskolai oktatás, ami államilag támogatott?
- A korábbi 4 éves főiskolai képzés diplomát adott?
- A főiskolai diplomámhoz még nem kellett anno nyelvvizsga. 40 elmúltam bőven, újra tanulnék, de nem nyelvet... lehet?
- Mi a különbség az egyetemi / főiskolai végzettség között?
- Önéletrajzban a főiskolai tanulmányt érdemes feltüntetni, ha az nem szükséges az álláshoz? Lehet hátrány?