Mi a véleményed ha egy 20 évvel idősebb pasi udvarol egy lánynak? (tudásbázis)
Jó,akkor mi vagyunk a kivételek.
Nekem a párom 30 évvel idősebb nálam,és nagyon jól megvagyunk már 7 éve.
Két szép gyermekünk született.Szeretetben,békességben,teljes egyetértésben élünk.
Nem a komplexusokat,meg az anyagiakat kell mindig a háttérben keresni.
Régebben voltak fiatalabb partnereim is.
A mostani párommal passzolunk,azért kötöttük össze az életünket.
Aztán teszek arra magasról,hogy ki,mit suttog a hátunk mögött.
Mennyivel jobb az,ha velem közel egykorúval bútorozom össze,aki nem törődik a családjával,alkoholizál-esetleg megpattan.
Sok hasonló eset van a környezetemben.
Nekem a közvetlen környezetemben volt ilyen egy 19 éves lányba zúgott bele egy 38 éves pasi. Soha nem gondoltam volna kettőjükről, el sem akartam hinni, csak amikor a saját szememmel láttam... Szegény fickó elég szánalmas:(.
pedig én is az idősebb férfiakat szeretem, a korosztályomat gyermetegnek tartom, de ekkora különbség, ráadásul ilyen korban, nekem durva.
Persze a lány talált egy korban hozzáillő fiút, boldogok és szeretik egymást, a pasi meg a falat kaparja, és nem tudja kiheverni... Sajnálom szegényt, de nem értem: Mit gondolt mit adhat egy lányakorabeli lánynak????
Szerintem ez a korkulonbseg nagyon nagy. Evekkel ezelott nekem is probalt udvarolni egy huszonparevvel idosebb fazon, de folyton az apam jutott rola eszembe, szornyu. Aztan ha ossze is jott volna a dolog, lenne most egy 50valahany eves ferjem? Na ne.
Masok kozti korkulonbseg nem zavar.
Szerintem semmi kivetnivaló nincs benne.
Az a baj,hogy olyan társadalomban élünk,ahol minden szokatlant rossz szemmel néznek az emberek.
Inkább éljek együtt egy velem egykorúval,rossz házasságban,vagy egy jóval idősebb partnerrel,szeretetben,megbecsülésben?El lehet dönteni,kinek mi a fontosabb.
Benne voltam, szerelmes voltam, mint a nagyágyú, -nem csak mondom,- meg tudtam volna érte halni (első és utolsó, igazi nagy, nagy nagy!). Számított az anyu, és a párom véleménye is, de egyiket sem hagytam volna a másikért. Erre mondják, anya csak egy van. Szerencsém van, az én anyukám nagyon reálisan látja a dolgokat, azt mondta, neki mindegy ki az, csak ne legyen családos ember, és szeressük egymást. Sőt, amikor azt mondtam neki, hogy sosem tudnék előrébb helyezni nála egy pasit, vele max. egyenlő szinten lehet, még ő szúrt le, hogy nem így normális. Szóval szerencsés vagyok, imádom őt!
De értem mit írsz, mert te az anyud miatt egész más szemszögből nézed. Egyébként ha elfordulnék az anyámtól (pl. a helyedben), én azért félnék, hogy békülés után sem lenne már olyan, amilyen egykor volt.
Taranee! Ha Te szerelmes vagy, mint a nagyágyú, megkapsz mindent attól a férfitől, aminél többre soha nem is vágytál, imádja a gyerekedet - anyukád meg folyamatosan a korkülönbségről papol, és mindenfélének elmondja azt, akiről tudod, hogy ő az életed értelme? Valószínűleg én is megszakítottam volna minden kapcsolatot Anyámmal. (Mivel ismerem, tudom, hogy néhány hónap után, ha kidurrogta magát, akkor úgyis az lesz, amit én szeretnék, és ő meghajlik az akaratom előtt.)
Ezért írtam, mert az én Anyám ilyen. Elég makacs, hajthatatlan, de átgondolja, és idővel minden rendben lesz.
Remélem náluk is ugyanez a helyzet - csak átmeneti a mostani állapot.
Ez azért ettől függetlenül nagyon durva!
Attól persze függ, milyen egy anya, de ha becsülettel felnevelt, nincs az a pasi, aki az édesanyám ellen fordíthatna, még akkor sem, ha az anyám bizonyos dolgokat ellenez. Megpróbálnám megbeszélni vele, de semmiképp sem tiltanám el az unokámat, és tilthatna el engem a pasim. (persze a pontos történéseket nem tudhatjuk)
Szerintem teljesen oké a dolog. Persze én hazabeszélek, mert a párom 18 évvel idősebb nálam.
Apukám, húgom simán elfogadta. Anyukám kicsit nehezebben, de belenyugodott és ma már családtagként tekint Rá.
Utálom, amikor valaki apakomplexust emleget. Egy FELNŐTT nőről és egy FELNŐTT férfiról beszélünk. Az, hogy az egyik előbb született, attól még lehet fiatalosabb, mint a tásával egykorúak.
Ilyen esetben szerintem a szellemi azonosság a döntő. Ha egyforma a gondolkodásuk bizonyos dolgokról, akkor egy idő után tuti, hogy a szerelem is kialakul.
Semmi köze a kornak egy jól működő kapcsolatban.
szia,azt gondoltam h nem ilyen egyszerű volt...ahogy ezt a féltékenységet is leírtad mintha párom viselkedése lenne...+
na mondjuk ütn nem ütött meg.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Elítélendő-e, ha a nő idősebb /minimum 10 évvel/ a férfinál?
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Miért kell egy férfinak nála 15 évvel idősebb nő? Normális ez?
- Mennyire müködhet egy kapcsolat ahol a nő 10 évvel idősebb?
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?