Mi a foglalkozásod? (beszélgetés)
Nem kell bocsánatot kérni, ez egy vélemény.
A gond az más típusú munkákról volt itt szó...Multik nem = a sarki boltocskával.
tegnap szültél, arról fogsz mesélni?
Hát most bocsi, hogy nem igazán értek eggyet, bár nekem is kisgyerekem van!Sajnos egy kis létszámú csapatban, vagy egy egyszemélyes boltban nem a leg ideálisabb egy kisgyermekes anya. Ha én nyitnék egy butikot, vagy hasonlót, én sem vennék fel kisgyermekes anyát, bár megértem, és sajnálom, de attól még nem zárhat be a bolt, mert havonta egyszer megfázik a gyerek, vagy ovi szünet van. Megértem én mindenki felháborodását, de tény, hogy sok munkahelyi hiányzással jár.A mai dupla TB mellett pedig mindenki csak pont annyi embert alkalmaz, ami nélkülözhetetlen. Mégegyszer bocsi mindenkitől!
JA, másikra írtad bocsi:)
Te nem szülsz:)
Vagy igen?
Az csak az egyik, de a másik vonalnál (maradjunk abban pénzügyi terület) jobban megfigyelhető.
Vagy okosan kell csinálni;)
(Később írok privit, úgyis mesélek mást is tegnapról ...)
Elég a fejvadászokat megkérdezni, h mennek ezek a dolgok,,,tudnának mesélni...
Igazad van. Sajna még mindig itt tartunk. Soline jól írta, még sokidőnek el kell múlnia....
Ennek rendkívül egyszerű oka van,
1., nem kell tudnia mindenkinek mi a munkám
2., kb 10/9 nagy cég ezt csinálja, úgyhogy sorolni lehetne
Miért nem írod legalább ide a cég nevét és az illetőét?
Oh ennél csak az jobb, amikor bemegy a korombeli s egyik helyen az a gond MÉG nem szültél, de (szerintük)pár éven belül fogsz, a másik helyen az a baj, hogy MÁR szültél s van gyerek:)
wazze...ez felhaborito....meg sem kerdezhetne, hogy mi a helyzet a maganeleteddel, hogy van-e gyereked, nemhogy meg eletvezetesi tanacsokat is osztogasson....ugyanakkor talan jobban jartal, hogy nem kerultel oda, mert ezzel a szemlelettel biztos kesobb is gondok lettek volna...sot, valoszinuleg az elso adando alkalommal kibukott volna ez a szuklatokoru tesztoszteronszagu himsovin szemlelet...tudom, ez sovany vigasz egy ilyen helyzetben.
Be kell perelni a munkaügyi bíróságon jogtalan diszkriminációért.
errefele elkepzelhetetlen az ilyen tipusu diszkriminacio...vagy legalabbis nagyon ritka...ilyen szemponbol Mo tenyleg le van maradva par evtizedet sajnos es meg hosszu utat kell bejarnunk, hogy a fejekben ez a mas tipusu szemlelet gyokeret verjen...
itt es most nem dolgozom, hanem maganemberkent probalom kifejteni a velemenyem, ha hagynak:)
Igen, igazad van. De megteheti. Tanu nélkül négyszemközt beszéltünk. Megkérdezte, hogy mennek-e a latin nevek :))), meg hogy van-e család? Körülbelül ilyen sorrendben. Aztán mondta, hogy tök jó, hogy már szinte mindent tudok, de ő nem hiszi, hogy a hét minden napján helyt tudok állni a kislány miatt. Álszent fasz. Még azt is mondta, hogy a kislánynak nem tenne jót, ha az anyucija sokat lenne távol tőle.... :(
Ilyen tanácsokat adsz a HR directoroknak is? Falhoz állítni? Ki a legnagyobb megrendelőd? Az Al-khaida?
:-DDD
az ilyet, marmint ez utobbi tipusu munkaltatot kellene falhoz allitani es fejbeloni...felhaborito! elkelne nehany precedens erteku per es akkor talan egy ici-picit javulna a helyzet
Álmodni se lehetne jobbat: egy hím soviniszta a feministák sodrában :-))
Főállásban tanuló, végzettségem környezetvédelmis... Ha azt csinálnám, amit szeretnék, akkor kutató matematikus lennék. Ez már nőként gyermekkel kizárt, ezért a vegyész, biokémikus még a favorit. Ennél meg megint a gyerkőc miatt kellett populárisabbat választanom. Hobbim a biokémia, a genetika, meg a filozófia. Hát nem vagyok normális. :))) Agrármérnök leszek, ha hozzámvágják a diplomát, a biokémia irányban szeretnék szakirányt választani.
Nagyon nehéz. Egyedül vagyok a picivel, csak oviidőben érek rá melózni+még a suli. Volt aki kerek-perec megmondta (haszonnövénykertészetben), hogy tökéletes pályázó vagyok, de a gyerek....... Most nem vagyok valami boldog emiatt...
hehehehehe...egyet:)))
ahogy elnezem, ezek itt a hatartalan vadaszmezok..:D
ühüm. Egyet már identifikáltam :-)
what kind of advice do you need? how to chase our little colleague here?:)
Tőlem nek kérdezed? I need desperately advice!
Őszintén fogalmam sincs:-)
Modellkedem és ebben a szakmában szeretnék dolgozni majd,mint modell,majd később menedzser,stylist vagy sminkes,de mindenképp a divatszakmában akarok lenni:-)
:)
es mi leszel, ha nagy leszel?:)
További ajánlott fórumok: