Mi a foglalkozásod? (beszélgetés)
grafikus
(végzettségem alapján rajz-földrajz szakos tanár, de a főiskolai kötelezőkön kívül nem tanítottam egy napot sem - és továbbra sem tervezem..)
szakácsnö.
hidegkonyhán mesterszakács.
melegen még nem :))-de a vizsgák után remélem ott is.
igy több lesz a pénz ...majd... talán...
Hm jó kérdés, a hivatásom avagy a szakmám avagy mit csinálok éppen? :)))) Ma kötöszködős hangulatban vagyok, bocsánat....:)))
Alapból mérlegképes könyvelő vagyok, DE nekem ez túl száraz, unalmas, tanulós, és különben is unkreatív :).
Jelenleg grafikus vagyok, nehogy azt hidjük, hogy ebből meg lehet élni :((, azaz biztos van, aki meg tud, de én nőből vagyok ez meg azért - jellemzően a társadalmat minősítva - eléggé visszavet a szakmában. Magyarán mondva legalább kétszer olyan jónak kell lennem, mint egy pasinak, hogy fele annyit keressek.
E mellett fotós vagy úgy mondom, riport fotós vagyok, ami azt jelenti (merthogy itt is szakosodnak a fotósok), hogy sajtótájékoztatókon, rendezvényeken, koncerteken fotózom.
Na és, ha már a rendezvényeknél tartunk, akkor mindenféle szervezgetés, ami a munkámhoz (vagy mellette) tartozik.
Összegezve (lehet erre gondolt a kérdező), amit most csinálok, mint pénzkereseti foglalkozás:
- grafikus
- fotós (megmég ami ehhez kell, sminkes, rendezvényszervező, sofőr, autószerelő :DDD stb.)
valószínűleg a másodállásodból származó jövedelem gazdagabbá tesz :)
lelkileg biztos :)
Gyógyszertári szakasszisztens
(másodállásban Fáni gyógyító)