Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt? (tudásbázis)
Köszi!
Mondtam a páromnak is hogy a tűs teszt szerint terhes vagyok. Azt mondta hogy akkor nem lesz nyugtom:-))) Álmos is vagyok. Most is fél 7- kor csörgött az óra és én még visszaaludtam. 1 óra múlva keltem fel.
Szia!
Ha letelt a 8 óra gyorsan írd meg milyen lett a tű,mert nagyon kíváncsi leszek rá.De szerintem tuti terhes vagy,mert ha az időtől lennél rosszul,akkor nem tartana ilyen hosszú ideig,mint Nálad.Szerintem.:)) Én nagyon drukkolok!!!!
Sziasztok csajok!
Ma korán reggel amikor mentem a vécére csináltam egy tűs tesztet. Olyan dél körül telik le a 8 óra. Viszont mostmár kezd szürkülni. Még várok 2 napot és majd csak a 2. napon megyek laborba. Tegnap este és ma is olyan hányingerem van.
Szia!
Pedig azt mondják,hogy abból a vonalból meg lehet tudni a gyermeked nemét is:))
De nekem pl. egyik terhességnél sem volt,vagy olyan halvány volt,hogy én nem láttam,de sokaknál van,én is mindig kerestem magamon:))
Köszönöm szépen a jókívánságokat,ugyanezt kívánom Nektek én is.
Nem lett pozitív a tesztem ezt a többieknek is mondom.:))De ha aktuális lesz ez a dolog nálam is biztosan megint kipróbálom és akkor remélem már nem ugyan úgy veszem ki,mint ahogyan bele tettem:)))))))
Hello csajok!
Ti nem vettetek észre kicsit bővebb fehér folyást? Nekem pár hete van, eddig ez sem volt.
Sziasztok!
Tegnap megcsináltam a tűs tesztet, hát nem nagyon láttam változást, talán kicsit mattabb lett, de nem feketedett be a tű. Ez mennyire megbízható teszt szerintetek?
Viszont a melleim ma meg tegnap érzékenyebbek voltak, a ciklusom alatt nekem nem szokott változás lenni a mellemben, nem érzékenyebb, nem fáj. Most meg kicsit érzékenyek. A köldök alatti vonalam még mindig megvan, és ezt nem csak én látom, tehát nem bebeszéltem magamnak, mert anyukámnak is megmutattam, és ő is egyértelműen látja. Én gyógyszertáru teszttel szept. első hetében fogok tesztelni, ha megjön a menzim, ha nem. Aztán majdcsak kiderül mi van, mi lesz. Minden jót nektek!
olyan 2.-a környékén!
Gratulálok!
Helló csajok!Ma teszteltem egy szellem halvány POZITÍVAT!Ez egyre izgibb lesz.
MGAGI;ne keseredj el,a másik farmáciás tesztem nekem is teljesen negatív lett,ez meg most pozitív,de nem ittam semmi folyadékot este 20óra után és csak reggel t´z-kor teszteltem,úgy hogy elég tömény vizeletböl,mégis csak alig látható,de látható!Mikor is kell neked nem megjönnie?
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől
- Dohányzás terhesség alatt
- Ki mennyit hízott a terhessége alatt?
- A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást?
- 30 vagyok, és nagyon szeretnék babát. Eddig rendszeres volt a vérzésem de 1-jén késett és alig van valami. Lehet terhesség?